Protesto! Güncellemeye dair resmi bir veri paylaşılmadıkça dükkandan alışveriş yapmıyoruz
Re: Protesto! Güncellemeye dair resmi bir veri paylaşılmadıkça dükkandan alışveriş yapmıyoruz
la adamlar çalışıyor susar mısın, istersen güncellemeye kadar girme.
Re: Protesto! Güncellemeye dair resmi bir veri paylaşılmadıkça dükkandan alışveriş yapmıyoruz
Yaklaşık bir iki ay evvel "Beklenen Gün Yakın" başlıklı yine güncellemeyle ilgili bir konu açılmıştı orda yazdım ama çoğu arkadaş inanmadı sanırım tekrarlıyayım.1 Ağustosta Nerull'un açıklaması bize gösterdiki yeni güncelleme paketi okul kapandığında olacak muhtemelen yaz tatilinde.Sebebi ise ikv de şimdiye kadar ufak tefek düzeltmeler güncelleme adı altında duyrulmaz genişleme paketindeki güncellemelerle beraber yapılırdı.Yani genişleme paketi güncellemesi yakın olsa idi 1 Ağustos güncellemesi yapılmaz genişleme paketi beklenir onla beraber düzeltilirdi.
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.
Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Ben: Tekrardan iyi günler Nihat Hocam. Şu sıralar herkesin ağzında Kasım ayı teaser ayı kelimeleri. Gerek oyunda gerek forumda. Teaser in çıkış tarihi bize söylenmezse bile belli oldu mu acaba ?
Nerull: Aynı şeyleri tekrar tekrar yazmak istemiyorum
Hazırlıyoruz. Hazır olunca paylaşacağız
Sanki bir yerde hazırda bekliyorda ben saklıyormuşum gibi tarih sormayın artık ne olur
Gereksiz hareketlere gerek yok arkadaşlar iyi forumlar.
Nerull: Aynı şeyleri tekrar tekrar yazmak istemiyorum
Hazırlıyoruz. Hazır olunca paylaşacağız
Sanki bir yerde hazırda bekliyorda ben saklıyormuşum gibi tarih sormayın artık ne olur
Gereksiz hareketlere gerek yok arkadaşlar iyi forumlar.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Ben böyle başlık - nick uyumu görmedim ömrü hayatımda tebrikler kardeş.

Şaka amaçlı yapmış olsan bile kırıcı olabilir haberin olsun. Nankörlük yapmayalım..
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
5 aydır akçe çekmiyorum. Değil teaser, güncelleme gelmeden tek kuruş yatırmam. Güncellemeyi getireceksiniz memnun kalırsak yatırmaya devam ederim. Kafam rahat herkese öneririm.
- pasaxmete
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Türk Birliği
Haykırarak güldüm !Parlementxx yazdı: ↑03 Kas 2017 23:23 Ben böyle başlık - nick uyumu görmedim ömrü hayatımda tebrikler kardeş.
Mkametebey~Mkamete~Mkakomutan
Göster
Mkabaşkan
Sen trailer'ı çok yanlış anlamışsın trailer her şey bittikten sonra paylaşılır. Trailer'dan sonra düzeltme ve testler yapılır.Yani trailer paylaşılıyorsa o güncelleme %99 hazır demektir.muhalif yazdı: ↑03 Kas 2017 21:34 Güncelleme açıklanalı 4 ay oldu, resmi kanaldan ne bir görüntü ne trailar hiçbir şey paylaşılmadı. kabul edelim daha bir iki yıl bu güncelleme gelmez. daha bir görüntü hazırlayamayan, trailar a bu ay yetişmez diyen koca oyunu kaç yıl yapar artık düşünün...
ben ve arkadaşlarım güncellemeye dair resmi bir paylaşım gelinceye kadar kesinlikle dükkandan alışveriş yapmayacağız. sizleri de protestoya davet ediyurum!!!
Everything is about math just math