Protesto! Güncellemeye dair resmi bir veri paylaşılmadıkça dükkandan alışveriş yapmıyoruz

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Re: Protesto! Güncellemeye dair resmi bir veri paylaşılmadıkça dükkandan alışveriş yapmıyoruz

Mesaj gönderen Sufizm »

la adamlar çalışıyor susar mısın, istersen güncellemeye kadar girme.
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Re: Protesto! Güncellemeye dair resmi bir veri paylaşılmadıkça dükkandan alışveriş yapmıyoruz

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Sufizm yazdı: 03 Kas 2017 22:55 la adamlar çalışıyor susar mısın, istersen güncellemeye kadar girme.
:upside_down_face: :upside_down_face:
Bekleyin beyler sabır
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Bourne
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Bourne »

Yaklaşık bir iki ay evvel "Beklenen Gün Yakın" başlıklı yine güncellemeyle ilgili bir konu açılmıştı orda yazdım ama çoğu arkadaş inanmadı sanırım tekrarlıyayım.1 Ağustosta Nerull'un açıklaması bize gösterdiki yeni güncelleme paketi okul kapandığında olacak muhtemelen yaz tatilinde.Sebebi ise ikv de şimdiye kadar ufak tefek düzeltmeler güncelleme adı altında duyrulmaz genişleme paketindeki güncellemelerle beraber yapılırdı.Yani genişleme paketi güncellemesi yakın olsa idi 1 Ağustos güncellemesi yapılmaz genişleme paketi beklenir onla beraber düzeltilirdi.
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.

Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
Kullanıcı avatarı
xMrSpyx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Winter ls Coming

Mesaj gönderen xMrSpyx »

İİsssyeeeaaaannnnnnn
Resim
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

Ben: Tekrardan iyi günler Nihat Hocam. Şu sıralar herkesin ağzında Kasım ayı teaser ayı kelimeleri. Gerek oyunda gerek forumda. Teaser in çıkış tarihi bize söylenmezse bile belli oldu mu acaba ?

Nerull: Aynı şeyleri tekrar tekrar yazmak istemiyorum
Hazırlıyoruz. Hazır olunca paylaşacağız
Sanki bir yerde hazırda bekliyorda ben saklıyormuşum gibi tarih sormayın artık ne olur

Gereksiz hareketlere gerek yok arkadaşlar iyi forumlar.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Ben böyle başlık - nick uyumu görmedim ömrü hayatımda tebrikler kardeş.
Resim
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Sora »

Şaka amaçlı yapmış olsan bile kırıcı olabilir haberin olsun. Nankörlük yapmayalım..
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
SentetikAsit
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen SentetikAsit »

5 aydır akçe çekmiyorum. Değil teaser, güncelleme gelmeden tek kuruş yatırmam. Güncellemeyi getireceksiniz memnun kalırsak yatırmaya devam ederim. Kafam rahat herkese öneririm.
Kullanıcı avatarı
pasaxmete
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Türk Birliği

Mesaj gönderen pasaxmete »

Parlementxx yazdı: 03 Kas 2017 23:23 Ben böyle başlık - nick uyumu görmedim ömrü hayatımda tebrikler kardeş.
Haykırarak güldüm ! :D
Mkametebey~Mkamete~Mkakomutan
Göster
Mkabaşkan
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

muhalif yazdı: 03 Kas 2017 21:34 Güncelleme açıklanalı 4 ay oldu, resmi kanaldan ne bir görüntü ne trailar hiçbir şey paylaşılmadı. kabul edelim daha bir iki yıl bu güncelleme gelmez. daha bir görüntü hazırlayamayan, trailar a bu ay yetişmez diyen koca oyunu kaç yıl yapar artık düşünün...
ben ve arkadaşlarım güncellemeye dair resmi bir paylaşım gelinceye kadar kesinlikle dükkandan alışveriş yapmayacağız. sizleri de protestoya davet ediyurum!!!
Sen trailer'ı çok yanlış anlamışsın trailer her şey bittikten sonra paylaşılır. Trailer'dan sonra düzeltme ve testler yapılır.Yani trailer paylaşılıyorsa o güncelleme %99 hazır demektir.
Everything is about math just math

“Genel Etkileşim” sayfasına dön