Acaba ne zaman gelecek be reis
- muhammet1361
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Re: Acaba ne zaman gelecek be reis
Arkadaşlar tanıtım videosu yani fragmanı 25 aralıktan önce gelicek kesin bilgidir.
Hay ağzına sağlık.Retaliation yazdı: ↑27 Eki 2017 16:55 Haklı. Hala "güncelleme neymiş lan, gelir mi ahaha" diyen deyyuslar var.
Furkaaaaann yazdı: ↑27 Eki 2017 00:01 Nihat Beyin yazdığına göre yıl sonuna kadar güncelleme gelicek tahminimce 25 Aralık.
Tanıtım videosu da Kasım Ayı gibi gelebilir.
[/url]
"Sadece" kelimesine takıldım ben. Ne demek istemiş orada. Sadece 10. yıla özel bir güncelleme olacak başka da güncelleme olmayacak mı demek ?
Everything is about math just math
Evet benim kafama da o takıldı.movie yazdı: ↑27 Eki 2017 17:51Furkaaaaann yazdı: ↑27 Eki 2017 00:01 Nihat Beyin yazdığına göre yıl sonuna kadar güncelleme gelicek tahminimce 25 Aralık.
Tanıtım videosu da Kasım Ayı gibi gelebilir.
[/url]
"Sadece" kelimesine takıldım ben. Ne demek istemiş orada. Sadece 10. yıla özel bir güncelleme olacak başka da güncelleme olmayacak mı demek ?
Sadece 10.yıla özel değil , 10.yılında "sadece oyunun fanlarına özel" demiş.Yani anlarsınızki zaten facebook'ta sürekli her paylaşımın altına "yav oyun bitti , yav sizin yapacağınız işi , yav bu oyuna güncelleme gelmez , yav yönetim şöyle , yav böyle yaptınız" diyenlerin çoğu oyunun fanı olmadığı için Nerull da onlara sizi ilgilendirmiyor biz bunu oyunun fanlarına yapıyoruz demek istemiş
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm

- Winterfell
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
Öyleyse, demek ki bu güncelleme çok merak uyandıracak kadar büyük bir güncelleme olacağı anlamına gelmiyor.Hikayenin devamını ilerletmek amacıyla biraz montajlamayla bir bölge yapılacak herhalde.Yeni leveller vesaire olmayacak.Kanaatimce arz lodos eklentisi gibi bir bölge bazında.Sadece ikv fanları bu demek oluyor.Oyuna yeni oyuncu çekmeyi düşünmüyorsa demek ki zaten yeni levellere de ihtiyacı olmaz.Yani sadece hikayeyi ilerletmeye yönelik ama yeni özellikler nitelikler taşımayacak fakat farklı NPC'lerin olacağı bir bölge.Eğer varsa farklı düşünen gerçekten fikirlerini paylaşırsa sevinirim.Serinplay yazdı: ↑27 Eki 2017 18:10Sadece 10.yıla özel değil , 10.yılında "sadece oyunun fanlarına özel" demiş.Yani anlarsınızki zaten facebook'ta sürekli her paylaşımın altına "yav oyun bitti , yav sizin yapacağınız işi , yav bu oyuna güncelleme gelmez , yav yönetim şöyle , yav böyle yaptınız" diyenlerin çoğu oyunun fanı olmadığı için Nerull da onlara sizi ilgilendirmiyor biz bunu oyunun fanlarına yapıyoruz demek istemiş![]()
"Özgürlük ağacı zaman zaman vatanseverlerin ve gaddarların kanıyla tazelenir." (Thomas Jefferson)
"Vatanseverlik,acımasızların erdemidir." (Oscar Wilde)
"Vatanseverlik,acımasızların erdemidir." (Oscar Wilde)
Aynı düşüncedeyim o yüzden beklentimi pek yüksek tutmuyorum.Winterfell yazdı: ↑28 Eki 2017 17:09Öyleyse, demek ki bu güncelleme çok merak uyandıracak kadar büyük bir güncelleme olacağı anlamına gelmiyor.Hikayenin devamını ilerletmek amacıyla biraz montajlamayla bir bölge yapılacak herhalde.Yeni leveller vesaire olmayacak.Kanaatimce arz lodos eklentisi gibi bir bölge bazında.Sadece ikv fanları bu demek oluyor.Oyuna yeni oyuncu çekmeyi düşünmüyorsa demek ki zaten yeni levellere de ihtiyacı olmaz.Yani sadece hikayeyi ilerletmeye yönelik ama yeni özellikler nitelikler taşımayacak fakat farklı NPC'lerin olacağı bir bölge.Eğer varsa farklı düşünen gerçekten fikirlerini paylaşırsa sevinirim.Serinplay yazdı: ↑27 Eki 2017 18:10Sadece 10.yıla özel değil , 10.yılında "sadece oyunun fanlarına özel" demiş.Yani anlarsınızki zaten facebook'ta sürekli her paylaşımın altına "yav oyun bitti , yav sizin yapacağınız işi , yav bu oyuna güncelleme gelmez , yav yönetim şöyle , yav böyle yaptınız" diyenlerin çoğu oyunun fanı olmadığı için Nerull da onlara sizi ilgilendirmiyor biz bunu oyunun fanlarına yapıyoruz demek istemiş![]()
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
- Baskent06
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
Beklentilerim gün geçtikçe artıyor