Acaba ne zaman gelecek be reis

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
muhammet1361
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lotus

Re: Acaba ne zaman gelecek be reis

Mesaj gönderen muhammet1361 »

Arkadaşlar tanıtım videosu yani fragmanı 25 aralıktan önce gelicek kesin bilgidir.
Resim

SpannungxTHELOST
aLbus
SpannungxMeridyen
KABİL
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Lahza »

Retaliation yazdı: 27 Eki 2017 16:55 Haklı. Hala "güncelleme neymiş lan, gelir mi ahaha" diyen deyyuslar var.
Hay ağzına sağlık.
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

Furkaaaaann yazdı: 27 Eki 2017 00:01 Nihat Beyin yazdığına göre yıl sonuna kadar güncelleme gelicek tahminimce 25 Aralık.
Tanıtım videosu da Kasım Ayı gibi gelebilir.

Resim[/url]

"Sadece" kelimesine takıldım ben. Ne demek istemiş orada. Sadece 10. yıla özel bir güncelleme olacak başka da güncelleme olmayacak mı demek ?
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ejedrogl »

movie yazdı: 27 Eki 2017 17:51
Furkaaaaann yazdı: 27 Eki 2017 00:01 Nihat Beyin yazdığına göre yıl sonuna kadar güncelleme gelicek tahminimce 25 Aralık.
Tanıtım videosu da Kasım Ayı gibi gelebilir.

Resim[/url]

"Sadece" kelimesine takıldım ben. Ne demek istemiş orada. Sadece 10. yıla özel bir güncelleme olacak başka da güncelleme olmayacak mı demek ?
Evet benim kafama da o takıldı.
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

Sadece 10.yıla özel değil , 10.yılında "sadece oyunun fanlarına özel" demiş.Yani anlarsınızki zaten facebook'ta sürekli her paylaşımın altına "yav oyun bitti , yav sizin yapacağınız işi , yav bu oyuna güncelleme gelmez , yav yönetim şöyle , yav böyle yaptınız" diyenlerin çoğu oyunun fanı olmadığı için Nerull da onlara sizi ilgilendirmiyor biz bunu oyunun fanlarına yapıyoruz demek istemiş :grin:
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Tahminim Aralık

ama ne demişler, Mart kapıdan baktırır

:)
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Winterfell
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Winterfell »

Serinplay yazdı: 27 Eki 2017 18:10
Sadece 10.yıla özel değil , 10.yılında "sadece oyunun fanlarına özel" demiş.Yani anlarsınızki zaten facebook'ta sürekli her paylaşımın altına "yav oyun bitti , yav sizin yapacağınız işi , yav bu oyuna güncelleme gelmez , yav yönetim şöyle , yav böyle yaptınız" diyenlerin çoğu oyunun fanı olmadığı için Nerull da onlara sizi ilgilendirmiyor biz bunu oyunun fanlarına yapıyoruz demek istemiş :grin:
Öyleyse, demek ki bu güncelleme çok merak uyandıracak kadar büyük bir güncelleme olacağı anlamına gelmiyor.Hikayenin devamını ilerletmek amacıyla biraz montajlamayla bir bölge yapılacak herhalde.Yeni leveller vesaire olmayacak.Kanaatimce arz lodos eklentisi gibi bir bölge bazında.Sadece ikv fanları bu demek oluyor.Oyuna yeni oyuncu çekmeyi düşünmüyorsa demek ki zaten yeni levellere de ihtiyacı olmaz.Yani sadece hikayeyi ilerletmeye yönelik ama yeni özellikler nitelikler taşımayacak fakat farklı NPC'lerin olacağı bir bölge.Eğer varsa farklı düşünen gerçekten fikirlerini paylaşırsa sevinirim.
"Özgürlük ağacı zaman zaman vatanseverlerin ve gaddarların kanıyla tazelenir." (Thomas Jefferson)
"Vatanseverlik,acımasızların erdemidir." (Oscar Wilde)
Kullanıcı avatarı
NaudiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NaudiR »

Winterfell yazdı: 28 Eki 2017 17:09
Serinplay yazdı: 27 Eki 2017 18:10
Öyleyse, demek ki bu güncelleme çok merak uyandıracak kadar büyük bir güncelleme olacağı anlamına gelmiyor.Hikayenin devamını ilerletmek amacıyla biraz montajlamayla bir bölge yapılacak herhalde.Yeni leveller vesaire olmayacak.Kanaatimce arz lodos eklentisi gibi bir bölge bazında.Sadece ikv fanları bu demek oluyor.Oyuna yeni oyuncu çekmeyi düşünmüyorsa demek ki zaten yeni levellere de ihtiyacı olmaz.Yani sadece hikayeyi ilerletmeye yönelik ama yeni özellikler nitelikler taşımayacak fakat farklı NPC'lerin olacağı bir bölge.Eğer varsa farklı düşünen gerçekten fikirlerini paylaşırsa sevinirim.
Aynı düşüncedeyim o yüzden beklentimi pek yüksek tutmuyorum.
İKV

2008 - 2018

Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
Kullanıcı avatarı
iktop12
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen iktop12 »

NaudiR yazdı: 26 Eki 2017 20:07
ejedrogl yazdı: 26 Eki 2017 19:45 Resim
Hadi inşallah.
1 aya gelirmi demek istmeiş yoksa 3 4 aya mı gelir demek istemiş anlamadım