Oyına geri başlamayı düşünüyorum güncelleme haber geldiğinden beri fakat elimde macbook var.Macbooka nasıl ikv indiririm ? ve oynarım?
Desteklemiyorsa da yeni güncellemede desteklicek mi?
Macbook'ta ikv oynamak. (Yardım)
- Nixita
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: PersPektiF
Re: Macbook'ta ikv oynamak. (Yardım)
bence boşver zevk alabileceğinden bile emin değilim. yinede sen bilirsin tabi

Nefes almak değil nefes olmak mesele ( Nefesim olur musun? )
Re: Macbook'ta ikv oynamak. (Yardım)
Merhaba
İstanbul Kıyamet Vakti oyunu sadece Windows işletim sistemlerinde çalıştırılabilmektedir. MAC OS X işletim sistemlerine özel bazı programlar ile Windows yazılımlarını çalıştırabilirsiniz. Bazı forumlarda Windows yazılımlarını nasıl çalıştırabileceğiniz hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Gelecek olan güncelleme ile ilgili önceden bilgi vermemiz maalesef mümkün değildir. Güncelleme ve oyunumuz ile ilgili diğer konulardan haberdar olmak için resmi forumumuzu ve sosyal medya hesaplarımızı takipte kalmanızı önemle rica ederiz.
İyi forumlar
İstanbul Kıyamet Vakti oyunu sadece Windows işletim sistemlerinde çalıştırılabilmektedir. MAC OS X işletim sistemlerine özel bazı programlar ile Windows yazılımlarını çalıştırabilirsiniz. Bazı forumlarda Windows yazılımlarını nasıl çalıştırabileceğiniz hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Gelecek olan güncelleme ile ilgili önceden bilgi vermemiz maalesef mümkün değildir. Güncelleme ve oyunumuz ile ilgili diğer konulardan haberdar olmak için resmi forumumuzu ve sosyal medya hesaplarımızı takipte kalmanızı önemle rica ederiz.
İyi forumlar
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!