Forum Ekibinden Talep

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Caugar
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka

Forum Ekibinden Talep

Mesaj gönderen Caugar »

Forum kurallarındaki uyarılmaksızın cezalandırılır veya silinir ibarelerinin yanına da bilgilendirilir diye birşey ekleyin hoca. Geliyor mesajımızı siliyor niye silmiş etmiş ruhumuz duymuyor. Hadi siliyorsun bi bilgilendirme yap haksız isem susayım da haklıysam yine mi susayım. Kahrolsun faşo. :grimacing:

Edit: Denetmen seçimlerinde oyunu benden yana kullananlara her hafta sızıntı video vericem.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Re: Nihat Özpay'dan Talep

Mesaj gönderen KraToSs »

Caugar yazdı: 16 Eki 2017 08:49 Forum kurallarındaki uyarılmaksızın cezalandırılır veya silinir ibarelerinin yanına da bilgilendirilir diye birşey ekleyin hoca. Geliyor mesajımızı siliyor niye silmiş etmiş ruhumuz duymuyor. Hadi siliyorsun bi bilgilendirme yap haksız isem susayım da haklıysam yine mi susayım. Kahrolsun faşo. :grimacing:

Edit: Denetmen seçimlerinde oyunu benden yana kullananlara her hafta sızıntı video vericem.

Eskiden özel mesaj olarak yolluyorlardı bunu 3 defa almışım sanırım pano içeriği hakkında dur bulayım.

Resim

en aşağıda 2 tane var üstte abertholdan da 2 tane yalnız en aşağıdakilerden 2 uyarı almış bulunuyorum uyarı seviyem 2 digital kum saati adlı bayan mod düşman gibiydi bana :D

önceden dediğim gibi veriyorlardı şimdi iletin direk siliniyor konunda siliniyor ama nedeni özel mesaj olarak gelmiyor
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

Cevapla seçeneğine basıp aşağıdaki önceden atılmış iletilere bakıldığında kaldırılmış iletinin ne sebeple kaldırıldığını görebilirsin. Bilmem bu yeni forum üzerinde hala geçerli midir ama eski forumda böyleydi.
Resim
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Bu başıma her geldiğinde tek tek soruyorum ve tek tek cevap vermek zorunda kalıyorlar. Onlar için de bizim için de problem bu. Postu kim sildiyse silinme sebebini özel mesaj olarak atmalıdır.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Retaliation yazdı: 16 Eki 2017 16:55 Cevapla seçeneğine basıp aşağıdaki önceden atılmış iletilere bakıldığında kaldırılmış iletinin ne sebeple kaldırıldığını görebilirsin. Bilmem bu yeni forum üzerinde hala geçerli midir ama eski forumda böyleydi.
Hayır, ben çok baktım. Bulamadım
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

turkoxHAMSTER yazdı: 16 Eki 2017 17:16 Bu başıma her geldiğinde tek tek soruyorum ve tek tek cevap vermek zorunda kalıyorlar. Onlar için de bizim için de problem bu. Postu kim sildiyse silinme sebebini özel mesaj olarak atmalıdır.
Bence de bu sistem onların iş yükünü de azaltır.
Kullanıcı avatarı
ybrdelisix
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ybrdelisix »

3 gün önce silinen konum tarafıma özel mesaj yoluyla dönüş yapıldı. Bilginize
HAYATResimDIR
Kullanıcı avatarı
Caugar
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Caugar »

ybrdelisix yazdı: 16 Eki 2017 19:28 3 gün önce silinen konum tarafıma özel mesaj yoluyla dönüş yapıldı. Bilginize
Emrah Bey size dönüş yapmış olabilirler. Öğretmenlere ayrı saygı var sanırım :grinning: Ama bana dönüş yapan yok. Çoğu arkadaşa dönmüyorlar zaten.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön