Edit: Denetmen seçimlerinde oyunu benden yana kullananlara her hafta sızıntı video vericem.
Forum Ekibinden Talep
Forum Ekibinden Talep
Forum kurallarındaki uyarılmaksızın cezalandırılır veya silinir ibarelerinin yanına da bilgilendirilir diye birşey ekleyin hoca. Geliyor mesajımızı siliyor niye silmiş etmiş ruhumuz duymuyor. Hadi siliyorsun bi bilgilendirme yap haksız isem susayım da haklıysam yine mi susayım. Kahrolsun faşo. 
Edit: Denetmen seçimlerinde oyunu benden yana kullananlara her hafta sızıntı video vericem.
Re: Nihat Özpay'dan Talep
Caugar yazdı: ↑16 Eki 2017 08:49 Forum kurallarındaki uyarılmaksızın cezalandırılır veya silinir ibarelerinin yanına da bilgilendirilir diye birşey ekleyin hoca. Geliyor mesajımızı siliyor niye silmiş etmiş ruhumuz duymuyor. Hadi siliyorsun bi bilgilendirme yap haksız isem susayım da haklıysam yine mi susayım. Kahrolsun faşo.
Eskiden özel mesaj olarak yolluyorlardı bunu 3 defa almışım sanırım pano içeriği hakkında dur bulayım.

en aşağıda 2 tane var üstte abertholdan da 2 tane yalnız en aşağıdakilerden 2 uyarı almış bulunuyorum uyarı seviyem 2 digital kum saati adlı bayan mod düşman gibiydi bana
önceden dediğim gibi veriyorlardı şimdi iletin direk siliniyor konunda siliniyor ama nedeni özel mesaj olarak gelmiyor
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Cevapla seçeneğine basıp aşağıdaki önceden atılmış iletilere bakıldığında kaldırılmış iletinin ne sebeple kaldırıldığını görebilirsin. Bilmem bu yeni forum üzerinde hala geçerli midir ama eski forumda böyleydi.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Bu başıma her geldiğinde tek tek soruyorum ve tek tek cevap vermek zorunda kalıyorlar. Onlar için de bizim için de problem bu. Postu kim sildiyse silinme sebebini özel mesaj olarak atmalıdır.
Hayır, ben çok baktım. BulamadımRetaliation yazdı: ↑16 Eki 2017 16:55 Cevapla seçeneğine basıp aşağıdaki önceden atılmış iletilere bakıldığında kaldırılmış iletinin ne sebeple kaldırıldığını görebilirsin. Bilmem bu yeni forum üzerinde hala geçerli midir ama eski forumda böyleydi.
Bence de bu sistem onların iş yükünü de azaltır.turkoxHAMSTER yazdı: ↑16 Eki 2017 17:16 Bu başıma her geldiğinde tek tek soruyorum ve tek tek cevap vermek zorunda kalıyorlar. Onlar için de bizim için de problem bu. Postu kim sildiyse silinme sebebini özel mesaj olarak atmalıdır.
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
3 gün önce silinen konum tarafıma özel mesaj yoluyla dönüş yapıldı. Bilginize
Emrah Bey size dönüş yapmış olabilirler. Öğretmenlere ayrı saygı var sanırımybrdelisix yazdı: ↑16 Eki 2017 19:28 3 gün önce silinen konum tarafıma özel mesaj yoluyla dönüş yapıldı. Bilginize