İyi forumlar.
RÜTBELER HAKKINDA (YETENEKLER ÖLMESİN)
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
RÜTBELER HAKKINDA (YETENEKLER ÖLMESİN)
Yetkililer okursa çok mutlu olacağım. Forum birçok yetenekli arkadaşı içinde barındırıyor. İmza hazırlama konusunda çığırlar açmış Tertip arkadaşımız, Herkesin hayranlıkla baktığı silahları gerçek hayata taşımış Spieglein arkadaşımız. Aradan o kadar zaman geçmesine rağmen gerçek günlük tutarmış gibi kıyamet günlüğü tutan Reta ve Seven arkadaşımız. Hiç bir kazanç elde etmeyip üzerine video çeken yayın yapan ben ve birkaç arkadaşımız, Oyunun hikayesini oyundan daha iyi yazan üç arkadaşımız, yaptığı tespitlerle vay be dedirten yine 4 arkadaşımız ve sayamadığım daha birçok üye. Bu kişilere forumda özel rütbeler verilmesini talep ediyorum. Bu hem motive edecektir. Hem de işin içine biraz fiyaka katacaktır. Umarım değerlenir
.
İyi forumlar.
İyi forumlar.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Re: RÜTBELER HAKKINDA (YETENEKLER ÖLMESİN)
Hmm sen söyle nasıl bir tag yapıştırsınlar sana
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Winter Is Coming
Ben de özel rütbe istiyorum.
- MobilSorun78
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Bana da muhalif rütbesi versinler
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
- mahmutcaan
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
İmza konusundada yazmıştım Tertip e İmza Tasarımcısı rütbesi verilmesini talep ediyorum
- 92Gner
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Merkez Tehlike
Söylediklerine katılıyorum bizde aktif kullaniyoruz bu forumu fakat saydıkların aktif kullanıp hem yardim açısından hem açıklamaları vb. paylaşımları insanları mutlu etmesine yetiyor.
- Nixita
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: PersPektiF
MANTIKLI VE GÜZEL BİR DÜŞÜNCE UMARIM ETKİLİ OLUR...
yun1010 yazdı: ↑16 Eki 2017 08:37 Yetkililer okursa çok mutlu olacağım. Forum birçok yetenekli arkadaşı içinde barındırıyor. İmza hazırlama konusunda çığırlar açmış Tertip arkadaşımız, Herkesin hayranlıkla baktığı silahları gerçek hayata taşımış Spieglein arkadaşımız. Aradan o kadar zaman geçmesine rağmen gerçek günlük tutarmış gibi kıyamet günlüğü tutan Reta ve Seven arkadaşımız. Hiç bir kazanç elde etmeyip üzerine video çeken yayın yapan ben ve birkaç arkadaşımız, Oyunun hikayesini oyundan daha iyi yazan üç arkadaşımız, yaptığı tespitlerle vay be dedirten yine 4 arkadaşımız ve sayamadığım daha birçok üye. Bu kişilere forumda özel rütbeler verilmesini talep ediyorum. Bu hem motive edecektir. Hem de işin içine biraz fiyaka katacaktır. Umarım değerlenir.
İyi forumlar.

Nefes almak değil nefes olmak mesele ( Nefesim olur musun? )
Öncelikle orada adımın geçmesi sevindirdi
Böyle bir şey pek olacak gibi değil ama ufak bi simge gibi belki bir şeyler olabilir hem forum üzeri çekişme olabilir diye düşünüyorum.
Forum sisteminide bozacaktır diye düşünüyorum
Böyle bir şey pek olacak gibi değil ama ufak bi simge gibi belki bir şeyler olabilir hem forum üzeri çekişme olabilir diye düşünüyorum.
Forum sisteminide bozacaktır diye düşünüyorum
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Ancient Legends
Bu oyunun işine gelir zaten. Düşünsene herkes rütbe için birşeyler yapıyo
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Bazı etkinliklerde kişiye özel rütbeler bir süreliğine verilmekte zaten. Bu şekilde keyfi rütbe verilmesi pek doğru ve etik olmaz.

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı