Mobil Uygulama
Mobil Uygulama
Forumu mobil haline gelse daha güzel olmazmı bi uygulama ile kolayca girsek güzel olur .. 
- MobilSorun78
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Mobil Uygulama
Mobil ile uyumlu ve gayet pratik şekilde zaten site. Ekstra olarak gönüllü bir yazılımcı hariç içeriden birisinin bu iş işe uğraşıcağını da sanmıyorum.
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Foruma mobilden girmek şuan daha güzel zaten bilgisayardan sadece fotoğraf falan yükleyeceğim zaman giriyorum foruma, telefon daha tatlı geliyor .
Telefon dan forumda dolanmak gerçek anlamda çok rahat ve kullanışlı. Ekstra bir uygulamaya gerek yok bence
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Telefon rahat ya, zaten bilgisayarım da sorun var ekran gelmiyor saatlerce temassızlık var 7 8 saat bekliyorum neredeyse bende hemen telefondan giriyorum.
kedi
Mobilden giren bir kullanıcıyım bende çoğunlukla mobil için gerçekten kolay ve rahat bir foruma sahibiz.
Mobil siteden daha iyi bir uygulama yapılamaz ki zaten. Siteye giriş kısayolu ekle ana sayfana uygulama yerine kullan 
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Bu yıl Allah nasip ederse yazılım mühendisliği okuyacağım 4 yıllık. 1 yıl karı kız ile takılsam 5 yılda bitiririm, ücret talep etmeksizin yaparım sonra. Alışıksınız beklemeye zaten. "Az sabır arkadaşlar"
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI