Merhabalar,
Hızlı destekte başlıkla alakalı bir konu gördüm, yakın geçmişte ko ortamından gelen ve hala yayınları takip eden biri olarak İKV için de bu işin oldukça güzel sonuçları olabileceğini düşünüyorum, oyundan duyuru olarak canlı yayın saatleri geçse, çekilişle 3-5 kişiye canlı yayınlarda akçe verilse, GM vs GM gibi , ne bileyim lonca savaşları gibi faaliyetlerin canlı yayında izletilebilmesi güzel olur diye düşünüyorum, sizlerinde fikirlerine açık.
Resmi Twitch Yayını
Re: Resmi Twitch Yayını
Merhaba
Çok eğlenceli yayınlar olabilir aslında ekipteki arkadaşlar yayın açması durumunda oyunu bırakıp izleyecek kişilerden biriyimdir sonuç olarak eğlenceli bir yayın olacağı kesin gibi
Örneğin gizli suikastler yapılması biz oyunculara yayın esnasında
gerek sohbet gerek oyun içi soru cevap gerçekten yapılması gerekiyor gibi örneğin sancak savaşları çok hoş ortam olacağı yönündeyim.
Çok eğlenceli yayınlar olabilir aslında ekipteki arkadaşlar yayın açması durumunda oyunu bırakıp izleyecek kişilerden biriyimdir sonuç olarak eğlenceli bir yayın olacağı kesin gibi
Örneğin gizli suikastler yapılması biz oyunculara yayın esnasında
-
zhgnok33
- İskele Babası

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Eöde iseniz beklerim

- Furkaaaaann
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
Oyunun en güzel reklamını twitch'de yayın yaparak yapabilirler gelecek güncelleme ile yayın da turnuva , çekiliş , etkinlik gibi aktiviteler yaparlarsa oyun eski günlerinden daha kalabalık şen olur .
Oyunun resmi twitch sayfası var.
Etkinlikler oradan canlı yayınlanıyordu.
Ancak ilgi eksikliğinden yayınlar iptal oldu sanırım.
Etkinlikler oradan canlı yayınlanıyordu.
Ancak ilgi eksikliğinden yayınlar iptal oldu sanırım.
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Oyunun resmi twitch hesabı vardı takip ettik ordan etkinlikleri eğer ki hesabı sildiler veya kaybettilerse bilemiyorum ancak vardı eminim
2006-2016
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
-
birgaripoyuncu
- Şarapçı'nın Sırdaşı

İlgi eksikliği değil de etkinliklere devam edilmemesinden kaynaklı bir durum. Eğer etkinliklere devam edilseydi aktif olurdu. Uğraşmak istemiyorlarsa da etkinlik için ekip kurabilirlerdi.
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Sponsor bulamazlarsa yüzde 200 kapımı çalacaklar diye düşünüyorum 
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI