Seneler geçti halen izlerken tebessüm ediyorum , yönetici kadrosu da gözümden kaçmadı değil
İstanbul Kıyamet Vakti - AdolfHitler
İstanbul Kıyamet Vakti - AdolfHitler
Seneler geçti halen izlerken tebessüm ediyorum , yönetici kadrosu da gözümden kaçmadı değil
KEMALIZM / Mertking
- istanbulunsesi
- FareAdam Düşmanı

Re: İstanbul Kıyamet Vakti - AdolfHitler
Hitlerin şu videosunun her versiyonu var. Konu ne olursa olsun hep güzel keyifli bir fan-art çıkıyor. Bunu da yapan kişinin aklına ellerine sağlık diyorum güzel olmuş 
Ama bi yeni İKV versiyonu iyi giderdi. Tam Cüneyt'lik iş ama kendisini bayadır görmüyorum.
Dipnot: Bir animeci olarak bu Hitler videoların en iyi versiyonu Bleach e aittir
Ama bi yeni İKV versiyonu iyi giderdi. Tam Cüneyt'lik iş ama kendisini bayadır görmüyorum.
Dipnot: Bir animeci olarak bu Hitler videoların en iyi versiyonu Bleach e aittir
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
C
Çok güzel olmuş yapanın emeklerine sağlık

Çok güzel olmuş yapanın emeklerine sağlık
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Daha önce izlemiştim gerçekten baya hoş bir video emeği geçenin eline sağlık.
İkv üzerinden bir çok video yapılabilir aslında çok güzel konu olacak şeyler mevcut.
İkv üzerinden bir çok video yapılabilir aslında çok güzel konu olacak şeyler mevcut.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <LIL>
İçeriği hoş birde buna Türkçe seslendirme ile yapılırsa daha muazzam bir hal alır. Sesine dublajlığına güvenen arkadaşlar varsa denesin derim
Bu tarz paylaşımlar her alanda hoşuma gitmiştir, ikv alanında da daha da artarak yapılır inşallah, izlemesi keyif verici, yapanın ellerine sağlık.
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
ÇÖKÜŞ. filminden bir sahne bu türkçe dublajını izledim. Seslendiren kişiyi yakalayıp zorla ikv ye uyarlatalım
ahaha güzel olmuş, bu arada film güzel izlemenizi tavsiye ederim.
auril & DoubleLift