Going To Teşkilat :D [Tsk FArkı ] T ve S ve K
Re: Going To Teşkilat :D [Tsk FArkı ] T ve S ve K
dönemez oraya damgamızı vurucaz lonca hazırlık aşamasındayız şuan 

-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
gerçi fatihle bi ben karar aldık lonca konusunda kimsenin haberi yokdu xD
başkanda benim fatih öyle diyo

-
- FareAdam Düşmanı
meşhur bi laf var : lonca kurmak değl yönetmek önemli :mrgreen:
fatih bu gün lonca kuracağınızdan bahsetti snden başka kimin başkan olamsını bekliyosun fatih sorumlulk almas mert anında küfrü basar bn oyuna nadir giriyorum ve çabuk sinir oluyorum ferdiyle esrayı bilemiycem hm snde peygamber sabrı varxDMORDuMan yazdı:gerçi fatihle bi ben karar aldık lonca konusunda kimsenin haberi yokdu xD
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"
-
- FareAdam Düşmanı
baya işler donmmus burda 
dimi dimi başkanlık benim kanımda var ama yazın bahane istemem full time ikvdesin harbi gelir manisaya yakarım evini xDFuNdaa yazdı:fatih bu gün lonca kuracağınızdan bahsetti snden başka kimin başkan olamsını bekliyosun fatih sorumlulk almas mert anında küfrü basar bn oyuna nadir giriyorum ve çabuk sinir oluyorum ferdiyle esrayı bilemiycem hm snde peygamber sabrı varxDMORDuMan yazdı:gerçi fatihle bi ben karar aldık lonca konusunda kimsenin haberi yokdu xD

yavaş yak bklm sn manisay gelcende ordna gördese gelicende ohooxD yazın ormat attırıp yükelticme stn şu sbs bi geçsin kopucam oyundaxDMORDuMan yazdı:dimi dimi başkanlık benim kanımda var ama yazın bahane istemem full time ikvdesin harbi gelir manisaya yakarım evini xDFuNdaa yazdı:fatih bu gün lonca kuracağınızdan bahsetti snden başka kimin başkan olamsını bekliyosun fatih sorumlulk almas mert anında küfrü basar bn oyuna nadir giriyorum ve çabuk sinir oluyorum ferdiyle esrayı bilemiycem hm snde peygamber sabrı varxDMORDuMan yazdı:gerçi fatihle bi ben karar aldık lonca konusunda kimsenin haberi yokdu xD
mert hıyarı yazın full merandayım diyo eğlenceden mahrum kalcka garibimFuNdaa yazdı:yavaş yak bklm sn manisay gelcende ordna gördese gelicende ohooxD yazın ormat attırıp yükelticme stn şu sbs bi geçsin kopucam oyundaxDMORDuMan yazdı:dimi dimi başkanlık benim kanımda var ama yazın bahane istemem full time ikvdesin harbi gelir manisaya yakarım evini xDFuNdaa yazdı:fatih bu gün lonca kuracağınızdan bahsetti snden başka kimin başkan olamsını bekliyosun fatih sorumlulk almas mert anında küfrü basar bn oyuna nadir giriyorum ve çabuk sinir oluyorum ferdiyle esrayı bilemiycem hm snde peygamber sabrı varxDMORDuMan yazdı:gerçi fatihle bi ben karar aldık lonca konusunda kimsenin haberi yokdu xD

meranda o slak kimle konuşucağını zannediyor biizm gibisini bulamas onuda özendircez teşkilta bu defa o biz davet etmedne gelicekxD