İKV İtiraf

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Natulcien
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Re: İKV İtiraf

Mesaj gönderen Natulcien »

2007 de mynette okey tavla oynarken reklamı gördüm.Online oyunlara aşinaydım, biraz baktım bıraktım.Sonra tanıdığım bir ablam vasıtasıyla Eminönünde başladım.
-Karakürk için 4 günde grup toplayıp kesilince kalkıp halay çekmiştim evde :D
-Hiç kimseye güvenmiyordum,bu yüzden eşya almıyordum kazıklanırsam diye. Aktarım yapamıyordum eşyam çalınırsa kaybedersem diye.Uzun bi süre geliştirememiştim karakterimi.
-Zaman zaman ara versem de düzen kurunca geri dönüşlerim oldu. Para kasmaktan ve madenden cok anlamıyordum.Puan dağıtmayı bilmiyordum.İlk savascı karakterimde 15 sarraf 17 lokman 6 madenci 8 kimyacı gibi karışık puanlar vardı ve o zamanlar sıfırlanmıyordu da.
-Derindeki sır eklentisi geldiğinde şifacı kasmıştım, madenleri ve eşyaları efsunları bile detaylıca o zaman öğrendim.
-Maden stoğu yapmaya bayılırdım, satmaz saklardım.Renkleri ve şekilleri çok hoşuma giderdi.Param olursa hep maden alırdım.Sırf elmas çekemiyorum diye rengi hoşuma gittiği için çok önceden 20 bin 50bin gibi paralara aldığım menekşe elmasları, ejder asa geldiği dönemde 50m den satmıştım :D Hiç pişman değilim.
-49 lvl gelince baktım para kasamıyorum tabi sunucu cok kalabalık, çevrem de yok. Karizma satmak ne demek onu öğrendim.oyuna aşırı vakit ayırabilen biri değildim.O dönemde hem ünide okuyup iki işte part time çalışıyordum.2 hafta boyunca 2 hesaptan 8 karakter kasıp hunharca kp satmıştım daimi müşterilerim olmuştu :D o paralarla ashap, ejder, ecel vs üretmiştim. Şimdi o karakaterlerden sadece savascı duruyor eö de.
-Eminönünde bir gün oyuna girdim,yeraltı bölgesinde iridyum mavi topaz çekiyorum dolanarak.Madenlerin 16 öbek olduğu sürelerinin yeni uzadığı dönemdi.Elbette ki hatalar olabiliyordu.Bendeki saflık şu şekilde, baktım herkes bi madende oturuyo bende oturdum birine.Yemek yiyorum maden cıktıkca cekiyorum.Her çektiğim iridyum geliyor.Korkup esc ile çıkış yapmıştım :D geri girdim aynı şekilde devam ediyordu,o sıra bir yönetici geldi kavga vardı bölgeden bende pm attım oyun geri sarıldı :D
-Oyuna girdiğim bir gün büyücümle klan savası yaparken, bi baktım 50 tane lodosun arasında kimse bana vurmuyor ben hepsine vuruyorum.Bütün diger arzlar ölüyor ben ölmüyorum anlamadım gitti.Tabi tek başıma olduğumda sürekli kp geliyordu :D Meğerse hata olmuş karakterim 1 gunlugune kapatılmıştı :D
-Eminönündeki ilk x kesimini, kesimdeki şifacı ablamın evinden naklen izleme heyecanını yaşamıştım :D
-Nihat abi tarafından sürekli ufkabakana gönderilirdim, ilk gittiğimde karakterim düşecek diye çok korkmuştum :D
-Gaffara ilk gittiğimde şifacıydım,80+ ejder içtikten sonra sadece reçete almak çok sinir bozucu olmuştu ancak düşen hidrojeni 60m den satmıştım.Gaffardan önce uzun bir süre sadece stuarta gitmiştim, düşen bütün köşkleri 40m den satıp saklamamıştım çünkü en fazla 6 ay sonra karakterlerde cok sıkıntı olmayacağını biliyordum.
-Eminönünde kadın oyuncu olarak oynamanın sıkıntısından dolayı,bi süre soranlara adımı oğuzhan demiştim böylece saçma pmler gelmiyordu.Daha sonra kuklacıya geçtim bu verdiğim en güzel karardı.
-Çok değerli insanlar tanıdığım bu oyuna dönem dönem ara versemde, tamamen kopmayı hiç düşünmedim düşünmüyorum da.
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Lodos
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen CHAPPIE »

Örsü üretim yapmak için kullanıldığını sanıyordum. Bir şey üreteceğim zaman yanına gidip öyle üretiyordum. Daha sonda birisi “örsün yok mu?” diye sorunca örsün asıl amacını öğrendim. O zamana kadar örssüz dolaşmıştım.
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

CHAPPIE yazdı: 02 Eki 2017 11:34 Örsü üretim yapmak için kullanıldığını sanıyordum. Bir şey üreteceğim zaman yanına gidip öyle üretiyordum. Daha sonda birisi “örsün yok mu?” diye sorunca örsün asıl amacını öğrendim. O zamana kadar örssüz dolaşmıştım.
Ahahagagagahah
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
Serrakura
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Serrakura »

bir itirafta benden ttnet üyeliğinden bağlanan bir arkadaşım benim hesabımı boşaltmıştı bende ttnet üzerinden tarifesini o günün şartlarındaki en pahalı tarifeye taahhütlü olarak geçirmiştim :grin: :grin:
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Serrakura yazdı: 02 Eki 2017 14:01 bir itirafta benden ttnet üyeliğinden bağlanan bir arkadaşım benim hesabımı boşaltmıştı bende ttnet üzerinden tarifesini o günün şartlarındaki en pahalı tarifeye taahhütlü olarak geçirmiştim :grin: :grin:
Zay zalim güzel ders vermişsin :)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
SERDARBEY
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen SERDARBEY »

ABERTHOL yazdı: 01 Eki 2017 00:08 Resim

İtiraf ediyorum; Arz kalede nöbetçilik yaptığım doğrudur. :yum:
Redbull sizi kanatlandirmış ifenim 😎
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

Serrakura yazdı: 02 Eki 2017 14:01 bir itirafta benden ttnet üyeliğinden bağlanan bir arkadaşım benim hesabımı boşaltmıştı bende ttnet üzerinden tarifesini o günün şartlarındaki en pahalı tarifeye taahhütlü olarak geçirmiştim :grin: :grin:
Hırsıza bile yapılmaz bu 😂
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
Serrakura
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Serrakura »

SPIEGLEIN yazdı: 02 Eki 2017 15:07
Zay zalim güzel ders vermişsin :)
ders aldıysa ne mutlu bana sanki biraz kulaklarım çınladı ama değdi :') :')
yun1010 yazdı: 02 Eki 2017 16:13
Hırsıza bile yapılmaz bu 😂
yapmış bulunduk :grin:
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

Bak bu iyiymiş :)
Kullanıcı avatarı
DescriptionS
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen DescriptionS »

Yıl 2008 ortaokul yılları oyuna yeni başlamışız.Görevden Eski ve arkadaşları kütük veriliyordu sonradan değiştirildi tabi.Fiyatları bilmiyorum o zamanlar etiket fiyatı 12.100'dü sanırım o paraya satmıştım sonradan uyandık tabi oyunu bilmiyoruz bu 1.vukuat :D 2.si'de kütük var ya falan hava atıcaz tabi ergenliğin hat safhada olduğu yıllar :grin: Neyse yansıtıyoruz falan eskiden "[..]" köşeli parantez yapılabiliyordu."Kayıt" isminde bi karakter pm atmış [..] koymuş yönetici takliti yapıyor , Eski kütüğü gördü tabi o zamanlar bb 3 değerindeydi kütüğün gittiği yetmedi karakteri de kaptırmıştık.
Resim
~ MustafaKemalAtatürk ~

1881 - 193∞

“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”

“Genel Etkileşim” sayfasına dön