Saç,Sakal,Oyuncu tipi Değiştirme

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SINGER
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ailem

Re: Saç,Sakal,Oyuncu tipi Değiştirme

Mesaj gönderen SINGER »

keşke :grin:
Kullanıcı avatarı
Serrakura
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Serrakura »

gereksiz bir konu :) tip ne alaka cinsiyet değişse anlarım tabi charın giydiği itemlerle beraber :9
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

Serrakura yazdı: 30 Eyl 2017 16:07 gereksiz bir konu :) tip ne alaka cinsiyet değişse anlarım tabi charın giydiği itemlerle beraber :9

Nesi gereksiz geldi sana merak ettim dostum, tipini beğenmeyen değiştirecek, saç, sakal, yüz tipi bunun nesi gereksiz ?
Kullanıcı avatarı
Serrakura
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Serrakura »

Lahza yazdı: 30 Eyl 2017 16:55
Serrakura yazdı: 30 Eyl 2017 16:07 gereksiz bir konu :) tip ne alaka cinsiyet değişse anlarım tabi charın giydiği itemlerle beraber :9

Nesi gereksiz geldi sana merak ettim dostum, tipini beğenmeyen değiştirecek, saç, sakal, yüz tipi bunun nesi gereksiz ?
Karakteri açarken bize sunulan saç sakal ve tip modelleri zaten yeterince güzel ayrıca karakteri açarken kendin seçebiliyorsun sonradan değiştirmek bana gereksiz geliyor.
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

Şimdi bide şu açıdan bak, 13 yaşında bu oyuna başlayıp karakter oluşturan biri 22 yaşına geldiğinde sence o karakterin tipini beğenir mi ? Oyunda bir sürü insan var ilk açtığı karakter ile oynayan, yada kırmızı saçlı açan var atıyorum adam onu siyah yapmak istiyor yapamıyor, bu kadar uzun zaman geçmesine de gerek yok insan bugün beğendiğini yarın beğenmiyor, değiştirme şansı olsa emin ol bütün kesimin hoşuna gider.
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

Saçlarım mavi ama uçlarını kırmızı yapmak fena olmazdı
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Lahza yazdı: 30 Eyl 2017 18:19 Şimdi bide şu açıdan bak, 13 yaşında bu oyuna başlayıp karakter oluşturan biri 22 yaşına geldiğinde sence o karakterin tipini beğenir mi ? Oyunda bir sürü insan var ilk açtığı karakter ile oynayan, yada kırmızı saçlı açan var atıyorum adam onu siyah yapmak istiyor yapamıyor, bu kadar uzun zaman geçmesine de gerek yok insan bugün beğendiğini yarın beğenmiyor, değiştirme şansı olsa emin ol bütün kesimin hoşuna gider.
Kesinlikle bir okadarda maddi açıdan gelir sağlanırdı oyuna.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Lahza yazdı: 30 Eyl 2017 18:19 Şimdi bide şu açıdan bak, 13 yaşında bu oyuna başlayıp karakter oluşturan biri 22 yaşına geldiğinde sence o karakterin tipini beğenir mi ? Oyunda bir sürü insan var ilk açtığı karakter ile oynayan, yada kırmızı saçlı açan var atıyorum adam onu siyah yapmak istiyor yapamıyor, bu kadar uzun zaman geçmesine de gerek yok insan bugün beğendiğini yarın beğenmiyor, değiştirme şansı olsa emin ol bütün kesimin hoşuna gider.
:+1:
yun1010 yazdı: 30 Eyl 2017 22:20 Saçlarım mavi ama uçlarını kırmızı yapmak fena olmazdı
Punk Rock'çı stili diyorsun. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

Önümüzdeki güncelleme ile beraber gelmesini beklemiyorum.Belki oyunu diri tutmak için güncelleme geldikten 3-5 ay sonra böyle dükkan ürünlerini piyasaya sürebilirler.
Bu ürünün sonuna kadar destekçisi olacağım , alacağım da :)
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

Eminim ki bunu dikkate alsalar 1995 akçe gibi bir fiyattan sunsalar güzel bir maddi gelir elde edetler, aynı zamanda da oyuncuları memnun ederler .

“Genel Etkileşim” sayfasına dön