Saç,Sakal,Oyuncu tipi Değiştirme
Re: Saç,Sakal,Oyuncu tipi Değiştirme
gereksiz bir konu
tip ne alaka cinsiyet değişse anlarım tabi charın giydiği itemlerle beraber :9
Karakteri açarken bize sunulan saç sakal ve tip modelleri zaten yeterince güzel ayrıca karakteri açarken kendin seçebiliyorsun sonradan değiştirmek bana gereksiz geliyor.
Şimdi bide şu açıdan bak, 13 yaşında bu oyuna başlayıp karakter oluşturan biri 22 yaşına geldiğinde sence o karakterin tipini beğenir mi ? Oyunda bir sürü insan var ilk açtığı karakter ile oynayan, yada kırmızı saçlı açan var atıyorum adam onu siyah yapmak istiyor yapamıyor, bu kadar uzun zaman geçmesine de gerek yok insan bugün beğendiğini yarın beğenmiyor, değiştirme şansı olsa emin ol bütün kesimin hoşuna gider.
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Saçlarım mavi ama uçlarını kırmızı yapmak fena olmazdı
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Kesinlikle bir okadarda maddi açıdan gelir sağlanırdı oyuna.Lahza yazdı: ↑30 Eyl 2017 18:19 Şimdi bide şu açıdan bak, 13 yaşında bu oyuna başlayıp karakter oluşturan biri 22 yaşına geldiğinde sence o karakterin tipini beğenir mi ? Oyunda bir sürü insan var ilk açtığı karakter ile oynayan, yada kırmızı saçlı açan var atıyorum adam onu siyah yapmak istiyor yapamıyor, bu kadar uzun zaman geçmesine de gerek yok insan bugün beğendiğini yarın beğenmiyor, değiştirme şansı olsa emin ol bütün kesimin hoşuna gider.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Lahza yazdı: ↑30 Eyl 2017 18:19 Şimdi bide şu açıdan bak, 13 yaşında bu oyuna başlayıp karakter oluşturan biri 22 yaşına geldiğinde sence o karakterin tipini beğenir mi ? Oyunda bir sürü insan var ilk açtığı karakter ile oynayan, yada kırmızı saçlı açan var atıyorum adam onu siyah yapmak istiyor yapamıyor, bu kadar uzun zaman geçmesine de gerek yok insan bugün beğendiğini yarın beğenmiyor, değiştirme şansı olsa emin ol bütün kesimin hoşuna gider.
Punk Rock'çı stili diyorsun.
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Önümüzdeki güncelleme ile beraber gelmesini beklemiyorum.Belki oyunu diri tutmak için güncelleme geldikten 3-5 ay sonra böyle dükkan ürünlerini piyasaya sürebilirler.
Bu ürünün sonuna kadar destekçisi olacağım , alacağım da
Bu ürünün sonuna kadar destekçisi olacağım , alacağım da

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Eminim ki bunu dikkate alsalar 1995 akçe gibi bir fiyattan sunsalar güzel bir maddi gelir elde edetler, aynı zamanda da oyuncuları memnun ederler .