Google görsellerde gezerken böyle bir resme rastladım. Benim bayağıdır düşündüğüm bir konu olan akçe ile saç,sakal,Karakter tipi ve takı değiştirme olayı. Resmin kaynağına baktım ve eskiden açılmış bir konuya ait. Bende şunu bir hortlatıyım bari dedim bu işe sıcak bakılır bence. Yamuk tipli karakterleri dizip şimdi pişmanlığını yaşayan bizler Bunun değerlendirilmesini isteriz...
Hortlattığım konudaki arkadaşın örnek olarak yaptığı tasarımı.
Bencede bu konuya bir el atmaları gerekir tabikide ücretsiz olmuyacak şekilde akçe ile olursa hem oyun açısından gelir demek bu ve bizler açısından da sevindirici olur, karakterlerin tiplerini değiştirmek.
Kel kafasına at kuyruğu yaptığım, hilal bıyıklı bir büyücüm var. Bilerek tipsiz yapmıştım. Onunla sırf Yeraltı Karacinlerde para kasmayı hedefliyordum. Bir gün öylesine Sığınaklara girdim ve Nucleus Kolye düşürdüm. O günden sonra dizmeye karar verdim ve yaklaşık 10-12 eksiği ile şu an kısmen dizilmiş durumda. Memnunum ama böyle bir şey gelirse duruma göre bakarım.
Oyun Formasyonu'nun batılaştırılarak değişim yapılması siz değerli oyuncular performans
Olarak bayağı düşeceksiniz . Bu uygulamanın herkesce Zarar görüp Dolandırıcıların Yeni Doğuşu ilan edilerek yok Çökeltilecektir.
amirogllu yazdı: ↑30 Eyl 2017 12:02Oyun Formasyonu'nun batılaştırılarak değişim yapılması siz değerli oyuncular performans
Olarak bayağı düşeceksiniz . Bu uygulamanın herkesce Zarar görüp Dolandırıcıların Yeni Doğuşu ilan edilerek yok Çökeltilecektir.
amirogllu yazdı: ↑30 Eyl 2017 12:02Oyun Formasyonu'nun batılaştırılarak değişim yapılması siz değerli oyuncular performans
Bu öneriyi bende konu olarak açmıştım daha önce, bence oyuna eklenmesi gereken şeylerden biride budur, ko gibi pahalı bir oyunda 5 6 TL gibi bir fiyata bu işlem yapılıyordu , bence değerlendirilmeli.