Arkadaşın postunu ilk gördüğümde, bunu buraya yazarak kendi ipini çektin yazacaktım sen benden hızlı davrandın. Helal olsun koca yürekli GM.
İKV İtiraf
- yumurtakafa
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: İKV İtiraf
Girdiğim çemberlitaş grubunu beğenmeyince işim çıktı diyip diğer hesaba geçmek
Oyuna ilk başladığımda alış-verişlerde hep ben para koyar üstüne de satacağım materyal veya efsunu koyardım. Paranın miktarını satıcı belirler sanıyordum 
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- moRbideZza
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
seneler önce oyuna ilk başladığımda Agah Bey’in oradan ayrılmaya korkup uzunca bir süre sadece 1 seviyelik fare kesmiştim..
görev mörev hak getire zaten
meteora ilk indiğimde de heyecandan oyundan çıkmıştım 
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Ancient Legends
Oyun daha 29 level benim okuma yazmam yarım yamalak 2. Sınıfta miydim ne
. 12 levele kadar görev yapmadan kasmıştım çünkü npclerle konuşmayı bilmiyordum. Ve çok zeki biri olabilmek için tüm puanlarımı zeka ya verirdim 
Daha 6. Sınıftayım Bizimkiler ailecek şehir dışına gitti komsuyu da tembihlemişler yunusa göz kulak ol diye bende kimse anlamasın diye yazlık ayakkabılarımı kapının önünde bırakmıştım gizlice binadan çıkıp cafeye gitmiştim adamla anlaşmıştım cafeyi benim üzerime kitleyip gitmişti sabaha kadar 0 dan 49 a kasıp çarı kenana sokmuştum gözlerimi açtığımda sabah güncellemesi olmuş karakter oyundan düşmüştü
Oyuna ilk başladığım zamanlar nefes alana ana bacı söverdim
Yine 5. Sınıftayım harçlıklarım ile plus almışım çocuk aklıyla ikide bir klana bölgeye pm atıyorum herşeye muhalefet oluyorum Gm de oyunda yanlışlıkla bana pm attı doğal olarak hemen ss aldım bizimkilere gösteriyorum faceden işte GM bana pm attı oyun sorunlarını konuştuk birkaç öneri verdim felan

Daha 6. Sınıftayım Bizimkiler ailecek şehir dışına gitti komsuyu da tembihlemişler yunusa göz kulak ol diye bende kimse anlamasın diye yazlık ayakkabılarımı kapının önünde bırakmıştım gizlice binadan çıkıp cafeye gitmiştim adamla anlaşmıştım cafeyi benim üzerime kitleyip gitmişti sabaha kadar 0 dan 49 a kasıp çarı kenana sokmuştum gözlerimi açtığımda sabah güncellemesi olmuş karakter oyundan düşmüştü
Oyuna ilk başladığım zamanlar nefes alana ana bacı söverdim
Yine 5. Sınıftayım harçlıklarım ile plus almışım çocuk aklıyla ikide bir klana bölgeye pm atıyorum herşeye muhalefet oluyorum Gm de oyunda yanlışlıkla bana pm attı doğal olarak hemen ss aldım bizimkilere gösteriyorum faceden işte GM bana pm attı oyun sorunlarını konuştuk birkaç öneri verdim felan
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Adrianalima yazdı: ↑29 Eyl 2017 21:19 Oyuna ilk başladığımda 39 daha yoktu 29 levelin 15 levelini yetenek kullanmadan kasmistim cunku yetenek diye bisey oldugunu bilmiyordum![]()
auril & DoubleLift
-
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
Sene 2006 da sokakta arkadaşım dayısı bu oyunu oynuyormuş bana da gösterdi ben başlayış o başlayış halen oynuyorum o ise 1 kere oynamamıştır halen daha ona bu oyunu oynadığımı söylemedim
)))
- Mutlakguven
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Her beyazlı zombi gibi kadını gördüğümde oyundan çıkıp tekrar giriyorum çok korkunç o giriş ekranındaki
- Ostankino
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Ittihat Ve Terakki
Turkcell de staj yaparken oradaki yazilim muhendisi abilerime basit bir hile yaptirip eminonunde bankanin icine girip bankanin arkasindan arz avladigim dogrudur. Tabikide ban yedim
Senior Software Engineer