İKV İtiraf

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Re: İKV İtiraf

Mesaj gönderen Lahza »

AFRASiYAB yazdı: 29 Eyl 2017 21:14
Bak bunu söylediğin iyi oldu. :relaxed:
Arkadaşın postunu ilk gördüğümde, bunu buraya yazarak kendi ipini çektin yazacaktım sen benden hızlı davrandın. Helal olsun koca yürekli GM. 😂
Kullanıcı avatarı
yumurtakafa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen yumurtakafa »

Girdiğim çemberlitaş grubunu beğenmeyince işim çıktı diyip diğer hesaba geçmek ':)
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Oyuna ilk başladığımda alış-verişlerde hep ben para koyar üstüne de satacağım materyal veya efsunu koyardım. Paranın miktarını satıcı belirler sanıyordum :)
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
moRbideZza
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen moRbideZza »

seneler önce oyuna ilk başladığımda Agah Bey’in oradan ayrılmaya korkup uzunca bir süre sadece 1 seviyelik fare kesmiştim.. :grin: görev mörev hak getire zaten :') meteora ilk indiğimde de heyecandan oyundan çıkmıştım :yum:
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

Oyun daha 29 level benim okuma yazmam yarım yamalak 2. Sınıfta miydim ne 😅. 12 levele kadar görev yapmadan kasmıştım çünkü npclerle konuşmayı bilmiyordum. Ve çok zeki biri olabilmek için tüm puanlarımı zeka ya verirdim 😹

Daha 6. Sınıftayım Bizimkiler ailecek şehir dışına gitti komsuyu da tembihlemişler yunusa göz kulak ol diye bende kimse anlamasın diye yazlık ayakkabılarımı kapının önünde bırakmıştım gizlice binadan çıkıp cafeye gitmiştim adamla anlaşmıştım cafeyi benim üzerime kitleyip gitmişti sabaha kadar 0 dan 49 a kasıp çarı kenana sokmuştum gözlerimi açtığımda sabah güncellemesi olmuş karakter oyundan düşmüştü 😹

Oyuna ilk başladığım zamanlar nefes alana ana bacı söverdim

Yine 5. Sınıftayım harçlıklarım ile plus almışım çocuk aklıyla ikide bir klana bölgeye pm atıyorum herşeye muhalefet oluyorum Gm de oyunda yanlışlıkla bana pm attı doğal olarak hemen ss aldım bizimkilere gösteriyorum faceden işte GM bana pm attı oyun sorunlarını konuştuk birkaç öneri verdim felan 😅😋
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Afrasiyab bey caugar adlı arkadaşı devre dışı bırakabilirmisiniz .. 😎😎
kedi
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

Adrianalima yazdı: 29 Eyl 2017 21:19 Oyuna ilk başladığımda 39 daha yoktu 29 levelin 15 levelini yetenek kullanmadan kasmistim cunku yetenek diye bisey oldugunu bilmiyordum 😂😂
:') :') :')
auril & DoubleLift
thesallabash
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen thesallabash »

Sene 2006 da sokakta arkadaşım dayısı bu oyunu oynuyormuş bana da gösterdi ben başlayış o başlayış halen oynuyorum o ise 1 kere oynamamıştır halen daha ona bu oyunu oynadığımı söylemedim :))))
Kullanıcı avatarı
Mutlakguven
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Mutlakguven »

Her beyazlı zombi gibi kadını gördüğümde oyundan çıkıp tekrar giriyorum çok korkunç o giriş ekranındaki
Kullanıcı avatarı
Ostankino
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ittihat Ve Terakki

Mesaj gönderen Ostankino »

Turkcell de staj yaparken oradaki yazilim muhendisi abilerime basit bir hile yaptirip eminonunde bankanin icine girip bankanin arkasindan arz avladigim dogrudur. Tabikide ban yedim
Senior Software Engineer

“Genel Etkileşim” sayfasına dön