burda herkes şu oyun şöyle bu oyun böyle pahalı demiş o saydığınız oyunlara güncelleme 5 yılda 1mi geliyor daha gelmedi bile güncelleme bu adamlar yüzünden birçok sv çöp oldu tılsım sunucusunda adam kalmadı nedeni 5 yıl boyunca oyuna en ufak bir yenilik getirilmemesidir. bunun sorumlusu kim yönetim ben şimdi yönetimin hatası yüzünden her karakterim için 50tl paramı yatırayım oyunaLahza yazdı: ↑23 Eyl 2017 19:07 Abi daha önce de anlattım size ocak 19 da ko ya yeni sunucu açıldı 5 ay kadar ko ortamındaydım , ortalamaya vurduğunuzda premium, cash, pot, valkyrie, kanat, sc vs giden aylık 250 TL, bunun yanında binlerce lira verip item alıyorsunuz, yada basıyorsunuz, yani ko gibi Silkroad gibi oyunlar ile IKV kıyaslandığında, İKV ye giden para devede kulak, lütfen başka oyunları görmeden pahalı pahalı diye yaygara koparmayın, oyunu eleştirebileceğiniz son nokta pahalılık noktasıdır.
yönetim bir ücretsiz sunucular arası taşıma hakkı ve diğer karakterler için yüzde 50 indirim yapabilirdi. kimse kusura bakmasın o pahalı dediğiniz oyunlara gidin bakın her gün güncelleme alıyorlar aldıkları paranın hakkını veriyorlar o adamlar