Bıçak Sırtı Kılıcı yollarken altına bir kağıda not yazSPIEGLEIN yazdı: ↑13 Eyl 2017 12:28İçerideki gizli ajanınızım artıkSeven yazdı: ↑13 Eyl 2017 10:57Demek cevap verdi. Bundan sonra Face üzerinden destek alabiliriz.![]()
bıcak kılıç yaptıktan sonra nerull beyden bilgileri alıcam
![]()
Silah Tasarımlarım
Re: Gerçek Silahlar.
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Onunda altına şey demek lazımSeven yazdı: ↑13 Eyl 2017 12:32Bıçak Sırtı Kılıcı yollarken altına bir kağıda not yazSPIEGLEIN yazdı: ↑13 Eyl 2017 12:28İçerideki gizli ajanınızım artıkSeven yazdı: ↑13 Eyl 2017 10:57Demek cevap verdi. Bundan sonra Face üzerinden destek alabiliriz.![]()
bıcak kılıç yaptıktan sonra nerull beyden bilgileri alıcam
![]()
![]()
![]()
O kadar uzun boylu birşey dememiştim.SPIEGLEIN yazdı: ↑13 Eyl 2017 12:35Onunda altına şey demek lazımGösterSeven yazdı: ↑13 Eyl 2017 12:32Bıçak Sırtı Kılıcı yollarken altına bir kağıda not yaz![]()
![]()
sanırım artık sobeenin taktirini hak ettim
ver bakalım bi epe
![]()
- SikayetVar
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Sevgili Metin, Latif'i istiyorum dediğim gibi... 
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
Öncelikle ABERTHOL düzenlemesi için teşekkür ederim.
Arkadaşlar çalışmaları ilk gönderi altında topladım daha kolay erişim olması adına.
Arkadaşlar çalışmaları ilk gönderi altında topladım daha kolay erişim olması adına.
Ben teşekkür ederim.
Bu arada, mümkünse bende Transformatör Asa veya İnat Kıran çalışmalarını bir görmek isterim.
Sevgilerimle.
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
Tabikide vaktim oldukça bütün asalara tek tek göz atıyorum kıyısından köşesinden aklımın hep bir köşesinde bütün silahlara detaylıca göz atmış bulunmaktayım gözümde en büyüttüğüm asa Transformatör asa olmuştur
SPIEGLEIN yazdı: ↑14 Eyl 2017 21:31Tabikide vaktim oldukça bütün asalara tek tek göz atıyorum kıyısından köşesinden aklımın hep bir köşesinde bütün silahlara detaylıca göz atmış bulunmaktayım gözümde en büyüttüğüm asa Transformatör asa olmuştursanırım bütün silahları yaptıktan sonra finali onla yapacağımdır gözümden her gün dahada büyüyor
![]()
![]()
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Aahahahhaha haykirdimCHAPPIE yazdı: ↑14 Eyl 2017 22:07İnat Kıran'ı yapmak için al bir tane kelle,onu yüz sonra çubuğa geçir. Çok eskiden birisi öyle yapmıştı forumda
.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI