Süpürme vuruşunun gereksiz bir yetenek olması

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Re: Süpürme vuruşunun gereksiz bir yetenek olması

Mesaj gönderen Lahza »

Süpürme vuruşu çöp falan değil kardeşim ,grup bölgesinde işe yaraması falan eskidendi şimdi çemberlitaşta kimse slotu çekeyimde bir süpüreyimle falan uğraşmıyor zaten çok seri ölüyor orası ayrı konu ama yeterince güçlü olan karakterin bir tane düşük hasar vuran yeteneği var diye girişimde bulunmaya çalışmanız çok enteresan, bırakın o yetenekte öyle kalsın kardeşim , o zaman büyücülerde ekstra iki tılsım daha takabilisin böyle çok güçsüz kaldılar , haksız mıyım ?
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

Lahza yazdı: 30 Ağu 2017 22:04 Süpürme vuruşu çöp falan değil kardeşim ,grup bölgesinde işe yaraması falan eskidendi şimdi çemberlitaşta kimse slotu çekeyimde bir süpüreyimle falan uğraşmıyor zaten çok seri ölüyor orası ayrı konu ama yeterince güçlü olan karakterin bir tane düşük hasar vuran yeteneği var diye girişimde bulunmaya çalışmanız çok enteresan, bırakın o yetenekte öyle kalsın kardeşim , o zaman büyücülerde ekstra iki tılsım daha takabilisin böyle çok güçsüz kaldılar , haksız mıyım ?
Ben yetenek diyorum sen tılsım diyorsun. Sen de böyle işe yaramaz bir yetenek söyle ki karşı argüman ortaya koyabil. Zamanında şifacı sınıfında da pek fazla işe yaramayan (veya öyle gözüken. bilmiyorum o zamanlar kullanmadım şifacı sınıfını) "sakinleştirme" diye bir yetenek vardı. O yeteneği kaldırdılar gazap yeteneği getirdiler. Aynı şekilde şu anda da süpürme vuruşu yeteneği gereksiz ve işe yaramaz bir yetenek olmuş durumda.
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

movie yazdı: 30 Ağu 2017 22:30 Ben yetenek diyorum sen tılsım diyorsun. Sen de böyle işe yaramaz bir yetenek söyle ki karşı argüman ortaya koyabil. Zamanında şifacı sınıfında da pek fazla işe yaramayan (veya öyle gözüken. bilmiyorum o zamanlar kullanmadım şifacı sınıfını) "sakinleştirme" diye bir yetenek vardı. O yeteneği kaldırdılar gazap yeteneği getirdiler. Aynı şekilde şu anda da süpürme vuruşu yeteneği gereksiz ve işe yaramaz bir yetenek olmuş durumda.
Söylediğin sakinleştirme yeteneğine o dönem hiç kimse puan vermiyordu tek yaradığı üzerine gelen yaratığı başkasına yöneltiyordu ama süpürme vuruşu öyle değil ki her savaşçı hemen hemen kullanıyor benim gözlemlediğim .
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

Lahza yazdı: 30 Ağu 2017 22:34
movie yazdı: 30 Ağu 2017 22:30 Ben yetenek diyorum sen tılsım diyorsun. Sen de böyle işe yaramaz bir yetenek söyle ki karşı argüman ortaya koyabil. Zamanında şifacı sınıfında da pek fazla işe yaramayan (veya öyle gözüken. bilmiyorum o zamanlar kullanmadım şifacı sınıfını) "sakinleştirme" diye bir yetenek vardı. O yeteneği kaldırdılar gazap yeteneği getirdiler. Aynı şekilde şu anda da süpürme vuruşu yeteneği gereksiz ve işe yaramaz bir yetenek olmuş durumda.
Söylediğin sakinleştirme yeteneğine o dönem hiç kimse puan vermiyordu tek yaradığı üzerine gelen yaratığı başkasına yöneltiyordu ama süpürme vuruşu öyle değil ki her savaşçı hemen hemen kullanıyor benim gözlemlediğim .
Maks 1 puan veriyor oyuncular onu ise 300-400 hasar hiç yoktan iyidir düşüncesiyle veriyorlar. Uzun lafın kısası bu yetenek güncellenmeli. Bu çok bariz belli niye aksini savunuyorsun anlamış değilim.
Kullanıcı avatarı
KURT
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Life And Death

Mesaj gönderen KURT »

Puan verme, kullanma kardeşim o zaman allah allah :D
Börü
Kıpçak
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

KURT yazdı: 31 Ağu 2017 17:50 Puan verme, kullanma kardeşim o zaman allah allah :D
Ben de onu diyorum işte kullanılmayacak yeteneğin ne işi var yetenek penceresinde ?
heiseb
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen heiseb »

movie yazdı: 31 Ağu 2017 18:38
KURT yazdı: 31 Ağu 2017 17:50 Puan verme, kullanma kardeşim o zaman allah allah :D
Ben de onu diyorum işte kullanılmayacak yeteneğin ne işi var yetenek penceresinde ?
sen büyücüde 4 skill mi kullanıyorsun? her şeyin bir yeri var. süpürme de vslerde, grup bölgelerinde kullanılıyor.
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Süpürme vuruşunun gereksizliği değilde bu konunun gereksiz olması.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen CHAPPIE »

Sen hariç buradaki herkes süpürme yeteneğini kullanıyor.
Kullanıcı avatarı
MrDexter1
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Zouka

Mesaj gönderen MrDexter1 »

Çöp demek istediğin yetenek, Defansif vs lerinin durdurma,dikkat skillerinden daha çok etken, daha çok iş yapan bir yetenek.
Ofansif tılsımlı vslerde, süpürme atmadığın taktir de ve karşısı leşlemez ise el alamayacağın bir şey.
Tek başıma sığınakta savaşçıyla süpürme skili kullanarak baştan sona kadar, çevire çevire süpürmeyle kesmiş birisiyim :)
MrdexteR

“Genel Etkileşim” sayfasına dön