39 SEVİYE RUHUNU YENİDEN YAŞATALIM

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Re: 39 SEVİYE RUHUNU YENİDEN YAŞATALIM

Mesaj gönderen Lahza »

Bütün online oyunlarda var bu muhabbet ya önceki patchlere dönme muhabbeti ama kesinlikle gerçekleşecek birşey değil bu , eskiyi herkes özlüyor ama eski eskide kaldı buda bir gerçek
Kullanıcı avatarı
mehmetcan78
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen mehmetcan78 »

Agahefendii yazdı: 23 Ağu 2017 06:39 Öncelikle merhaba herkese,

Benzer bir başlık sancak etkileşimine de açmıştım ama daha çok kişiye ulaşmak için buraya da açıyorum.Biz Cleveland Cavaliers loncası olarak 4 5 arkadaş sancak sunucusunda 39 seviye çarlar kastık.Kendi aramızda vs'ler, er meydanı gibi etkinlikler yapmak istiyoruz.Elimiz de güzel item reçeteleri de mevcut yeni gelen arkadaşlarımıza item ve görev yardımında bulunmayı düşünüyoruz.Katılmak isteyen arkadaşları aramızda görmek isteriz

Sancak sunucusunda;

FlyJordan,Pixxel,Büyücüxonurx karakterlerinden bizlere ulaşabilirsiniz katılmak isteyen herkesi bekliyoruz.
Soy adın onur aydemirmi :D
Kullanıcı avatarı
92Gner
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Merkez Tehlike

Mesaj gönderen 92Gner »

Coluk cocuk dolmuş oyun sen ruhdan bahsediyorsun bir Fatih'a okuyun ölmüşlerimizin ruhuna 😊
Kullanıcı avatarı
inquisitor
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tu Veni Adme

Mesaj gönderen inquisitor »

Lahza yazdı: 23 Ağu 2017 12:14
inquisitor yazdı: 23 Ağu 2017 11:14 Adım adım bölgelerin açıldığı, 39 lv acılıp, 49 lv in sonradan açılıp kenan junon ve ç.t. nin getirilip, holün aktifleştirildiği bir sunucu eminönünün bile önüne geçer. 6şar ay aralıklarla bunlar yapılsa herkes tatmin olur. Biraz uskoyu örnek alsınlar :)

Uskoyu örnek alırlarsa sonu gelmez dostum , Ocak 19 da iki server açtılar uskoya 2 ay oynadım bıraktım, 3 ay geçti başladı userlar yeni server diye sızlanmaya , öyle birşey olursa ikv de uskoya döner millet yeni server yeni server diye ağlar durur forumda, muhtemelen 1 ay içinde yeni server gelecek uskoya bende takibindeyim mesela açarım charı , ilk 2 ay atarım pk mı bırakırım, sonrasından server bitiyor zaten , ama ikv ayrı lütfen öyle bir sistemin içine sokup sonsuz bir döngüye sokmasınlar oyunu 🤔
tek bir sv açılsa 2 3 yıl daha guncelleme gelmesi beklenmez kanaatimce oyalar
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Scalgar »

resp0nse yazdı: 23 Ağu 2017 12:45 Şuan ki mevcut sistemde bu ruhu yaşatmanız zor olacaktır yine de başarılar...
Nothing

“Genel Etkileşim” sayfasına dön