Ya bi şey tartışmak istiyorum.İki gün sonra geri dönüş oluyor.. Belki de hiç olmuyor.. Kim buranın müdürü?? Şikayetim var!
İstanbuloyun Facebook adresi üzerinden mesaj atabilirsin. Şahsen destek bölümünden attığım mesaja bende dönüş alamadım 1 hafta geçti üstünden ama üstelemiyorum bakalım ne zaman gelecek.
Ya bi şey tartışmak istiyorum.İki gün sonra geri dönüş oluyor.. Belki de hiç olmuyor.. Kim buranın müdürü?? Şikayetim var!
İstanbuloyun Facebook adresi üzerinden mesaj atabilirsin. Şahsen destek bölümünden attığım mesaja bende dönüş alamadım 1 hafta geçti üstünden ama üstelemiyorum bakalım ne zaman gelecek.
Facebook ne ya kullanmıyorum. Büyüklerimiz kullanıyor artık bu devirde. ACİL DESTEK HATTI NEYIM Bİ ŞEY YOK MU? O MÜDÜR GELMEDEN BU CAPS KAPANMAZ
Caps olayını sanırım bir tek ben bilmiyorum Ayrıca facebooku artık eskisi gibi kullanan yok o konuda haklısın büyüklerin bile kullandığını ben görmüyorum pasif bir şekilde duruyor. Etkinlik için face adresimi kapatmıyorum yoksa dünden kapatacağım.
Bu gibi sorunlar yaşamanız halinde İletişim/Destek Formu > Oyun Hatası başlığı altında bildirim gönderirseniz sorununuzu daha detaylı bir şekilde inceler ve tarafınıza daha sağlıklı yanıt veririz. Forum kanalı üzerinden karakterinizde ve yaşanan hata hakkında inceleme yapılamayacağını hatırlatalım.
Adam oyundan düştüm diyor desteğin verdiği cevap "ESC ile çıkış yap" Trollemiş bildiğin ABERTHOL. Caps atmaya benzemiyor tabi
Bilinçli bir oyuncu olmanız için her zaman önemli alışverişlerinizden, eşya elde etmelerinizden veya görev tamamlamanızdan sonra mutlaka en az 1 sefer de olsa ESC > Çıkış kombinasyonu ile çıkış yaparak tekrar oyuna girmenizi öneriyoruz. Bu sayede yapmış olduğunuz önemli işlemler sunucuya kaydedilecek ve sunucu veya karakteriniz kaynaklı bir hata alıp kayıp yaşamanızın önüne geçmiş olacaksınız. İlgili moderatör arkadaş da linkini vermiş olduğunuz konuda bu durumu ifade etmeye çalışmış. Konuya bu şekilde bir tutum sergileyerek yaklaşmanız üzücü. Sürekli aynı soruların sorulmasına, öneriler yapılmasına benzer yanıtlar vermemizin "Kopyala Yapıştır" olarak algılanması ise daha da üzücü.
jerrymaquire yazdı: ↑12 Ağu 2017 17:18Bu adminlerin iletişim adresleri yok mu? Şikayetim var!..
Bizlere her daim özel mesaj yoluyla anlık olarak ulaşabileceğinizi zaten bilmektesiniz, geçmişte de pek çok sorunuzu yanıtladığımızı hatırlıyorum. Ekstradan bir iletişim adresine gerek yok sanırım.