Yeni güncellemeyle savaşçılar büyücülere kabus oldu zaten büyücüler savaşçılara karşı savunmasız bence şuan.SPIEGLEIN yazdı: ↑10 Ağu 2017 20:09=BüyücüRetaliation yazdı: ↑10 Ağu 2017 20:07 Yeni yetenek olursa OkO'ya göre yapılmalı. Savaşçıların tek atmasına, şifacıların ölmemesine karşı güzel bir yetenek yapılabilir.
Evet bizde can değerinde artış istiyoruz
Zırh istiyoruz
Ve öyle bir yetenek istiyoruz kisavaşcıları püskürtmek
Ve bir yetenek daha istiyoruz kiiii asitlerde kalkan duvarı açmakkk)
Bir Yetenek Önerisi Daha!
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
Re: Bir Yetenek Önerisi Daha!

Gülerek bu önerileri yazdım ama düşünseneXxPEERLESSxX yazdı: ↑10 Ağu 2017 21:15Yeni güncellemeyle savaşçılar büyücülere kabus oldu zaten büyücüler savaşçılara karşı savunmasız bence şuan.SPIEGLEIN yazdı: ↑10 Ağu 2017 20:09=BüyücüRetaliation yazdı: ↑10 Ağu 2017 20:07 Yeni yetenek olursa OkO'ya göre yapılmalı. Savaşçıların tek atmasına, şifacıların ölmemesine karşı güzel bir yetenek yapılabilir.
Zırh istiyoruz
Asitlere karşıda bir tuvar açıyorız o kişi için
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Lonca: Kristal
ikv hayalperest oyunculardan bir grup kursa ortaya acayip malzemeler çıkar aslında herkes tek tek desteğe atıyor sönüyor harcanıyor oyun motoru ayrı konu. Yapımcılardan çok düşünen oyunculara selam olsunSPIEGLEIN yazdı: ↑10 Ağu 2017 21:22Gülerek bu önerileri yazdım ama düşünseneXxPEERLESSxX yazdı: ↑10 Ağu 2017 21:15Yeni güncellemeyle savaşçılar büyücülere kabus oldu zaten büyücüler savaşçılara karşı savunmasız bence şuan.SPIEGLEIN yazdı: ↑10 Ağu 2017 20:09=BüyücüRetaliation yazdı: ↑10 Ağu 2017 20:07 Yeni yetenek olursa OkO'ya göre yapılmalı. Savaşçıların tek atmasına, şifacıların ölmemesine karşı güzel bir yetenek yapılabilir.
Zırh istiyoruz
savaşcıyı yanımızda uzaklara fırlatıyoruz ehehwh
Asitlere karşıda bir tuvar açıyorız o kişi için)) duvardan asit geçiyor ama hasarı azaltıyor

- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

Yok bu sefer de absürt olurdu.SPIEGLEIN yazdı: ↑10 Ağu 2017 21:22Gülerek bu önerileri yazdım ama düşünseneXxPEERLESSxX yazdı: ↑10 Ağu 2017 21:15Yeni güncellemeyle savaşçılar büyücülere kabus oldu zaten büyücüler savaşçılara karşı savunmasız bence şuan.SPIEGLEIN yazdı: ↑10 Ağu 2017 20:09=BüyücüRetaliation yazdı: ↑10 Ağu 2017 20:07 Yeni yetenek olursa OkO'ya göre yapılmalı. Savaşçıların tek atmasına, şifacıların ölmemesine karşı güzel bir yetenek yapılabilir.
Zırh istiyoruz
savaşcıyı yanımızda uzaklara fırlatıyoruz ehehwh
Asitlere karşıda bir tuvar açıyorız o kişi için)) duvardan asit geçiyor ama hasarı azaltıyor
- amirogllu
- FareAdam Düşmanı

quelequelequelelequelekd hayal edin durun d eğer ki skil artışı felan olursa çok saçma olacağından eminim DSPIEGLEIN yazdı: ↑10 Ağu 2017 20:09=BüyücüRetaliation yazdı: ↑10 Ağu 2017 20:07 Yeni yetenek olursa OkO'ya göre yapılmalı. Savaşçıların tek atmasına, şifacıların ölmemesine karşı güzel bir yetenek yapılabilir.
Zırh istiyoruz
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
Savaşçıyı geriye atmanız için buz var zaten dk + buz ile def kesiyorum ben abartmayın bu kadar.

Amacım amacsız şekilde saçmalamaktıamirogllu yazdı: ↑11 Ağu 2017 20:59quelequelequelelequelekd hayal edin durun d eğer ki skil artışı felan olursa çok saçma olacağından eminim DSPIEGLEIN yazdı: ↑10 Ağu 2017 20:09=BüyücüRetaliation yazdı: ↑10 Ağu 2017 20:07 Yeni yetenek olursa OkO'ya göre yapılmalı. Savaşçıların tek atmasına, şifacıların ölmemesine karşı güzel bir yetenek yapılabilir.
Zırh istiyoruz
Aslında ateş çemberinin ateş bilgisinden etkilendiğini bilmiyorken (10 yıl önce küçüktüm yani) böyle bir yetenek olduğunu sanıyordum. Ama olmaması beni üzmüştü
hocam ateş bilgisi yeteneği zaten yok mu ?Joule yazdı: ↑09 Ağu 2017 22:55 Bir önceki konumdada 1 yetenek önerısnde bulunmuştum büyücü için şimdide böyle bir yetenek sunalım.
Yetenek ''Alev Topu''
Seviye : 50
Etki:Her 5 Snde Bir Ateş Hasarı Veren Alev Topu Fırlat.Direnç Sıfırın Altında İse 2 kat Hasar Verir.
Süre:Yok
Yenileme:5 (-)
Her Bir Puanda Hasar % 3 Artar Kudret Gereksinimi %5 Azalır.
5 Puanda Düşman Üzerinde 6 SN Boyunca 3Saniyede Bir 160 Hasar Veren Yanık Bırakır.
10 Puanda Yanık Süresi 12 Sn Olur
15 Puanda Yanık Süresi 18 Sn Olur. Yanığın Hasarı %100 Artar.Yenileme Süresi 3 sn Olur.
Not :Ateş Çemberi Bilgisinden Etkilenmektedir.
''Alev Topu Bilgisi''
Seviye:50
Etki:Alev Topu Hasarını Her Bir Puanda %2 Artırır Kudret Gereksinimi %5 Azaltır.Menzilini%1 Artırır.
Süre:Yok
YenilemE:Yok
5 Puanda Rakibin Üzerinde Yanık Varsa Alev Topu Hasarı %5 Artar.
10 Puanda Rakibn Üzerinde Yanık Varsa Alev Topu Hasarı %10 Artar.
15 Puanda Rakibin Üzerinde Yanık Varsa Alev Topu Hasarı %15 Artar.
Böyle Bir Yeteneğin Gelmesi Ateş Çemberının Daha Kullanışlı Olmasını Sağlayacaktır. Ayriyeten Oyunda Büyücüler İçin Bir Yetenek Çeşidi Daha Sunar Oyun Daha Zevkli Hale Gelir.Ateş Çemberı Kullanan Büyücüler Artık Buza İhtiyaç Duymadan İşlerıni Üzerinde Büyü Ateş Efsunlu Eşyalardan Sağlayarak Yüksek Hasarlar Verebilirler.
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN