Sobee Studios'da neler oluyor ?
-
inquisitor94
- İskele Babası

Re: Sobee Studios'da neler oluyor ?
Ne yapcaklar. Bizden kazandıkları parayla viski yudumlayıp çikolat yiyip goy goy yapıyorlar 
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
Biz oyuncular olarak tabiki onu yapın bunu yapın diyoruz kod yazması vs si ona eyvallah dostumda güncelleme gelmeyeli bilmem kaç sene olunca bu işin kodsal veya çalışmasal bir tarafı olduğunu düşünemeyiz.
Yani bu kadar sene güncellemeyi bilerek getirmediler diyorsan o ayrı ki kaç oyuncu bu yüzden bıraktı böyle olacağını hiç sanmıyorum. Bence Kader Mühürleri ne yöneldiler orayı tutturamayınca buraya geri döndüler, bilemiyorum ama İKV oyuncuları harcanmayı göze aldı benim zoruma giden bu. Güncelleme vs hayırlısıyla iyi birşeyler olmasını ümit ediyorum.
Yani bu kadar sene güncellemeyi bilerek getirmediler diyorsan o ayrı ki kaç oyuncu bu yüzden bıraktı böyle olacağını hiç sanmıyorum. Bence Kader Mühürleri ne yöneldiler orayı tutturamayınca buraya geri döndüler, bilemiyorum ama İKV oyuncuları harcanmayı göze aldı benim zoruma giden bu. Güncelleme vs hayırlısıyla iyi birşeyler olmasını ümit ediyorum.

1 nisanda birşeyler olabilir gezginler şehri gibisinden 
- Furkaaaaann
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
-
inquisitor94
- İskele Babası

Haritada 2 yılda bir turuncu gözüken yerdeki insanlardır oyunu bozan.
- 92Gner
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Merkez Tehlike
SON DAKIKA : Sobee studios'dan alınan bilgilere göre sobee ekibi sabah saatlerinde menemen yerken yakalandı şok şok şok ayrani fazla kaçıran sobee sakinleri uyumaya devam ediyor 
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

İşin gırgırı bir yana. Biz eskiden güzel ve huzurlu oyunculardık abuk subuk tartışmalara girmez yönetimi sürekli iğneleyici konuşmalar yapmazdık. Güncelleme gelmediği için bu hale geldik bilmem farkında mısınız
Suçu hep bizde aramamak lazım.

- 92Gner
- FareAdam Düşmanı

Tabi haklisin biraz neşe katayim dedim ben halen oynuyorum sizler gibi ve oynamaya devam edicegim hani yeni bir maden koysalar 2 tane yeri olsa başında sabahlasak oda kabulümXxPEERLESSxX yazdı: ↑11 Ağu 2017 14:01![]()
![]()
İşin gırgırı bir yana. Biz eskiden güzel ve huzurlu oyunculardık abuk subuk tartışmalara girmez yönetimi sürekli iğneleyici konuşmalar yapmazdık. Güncelleme gelmediği için bu hale geldik bilmem farkında mısınız
Suçu hep bizde aramamak lazım.
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

Aynen eski şeyleri tekrarlamaktan gına geldi )92Gner yazdı: ↑11 Ağu 2017 14:28Tabi haklisin biraz neşe katayim dedim ben halen oynuyorum sizler gibi ve oynamaya devam edicegim hani yeni bir maden koysalar 2 tane yeri olsa başında sabahlasak oda kabulümXxPEERLESSxX yazdı: ↑11 Ağu 2017 14:01![]()
![]()
Suçu hep bizde aramamak lazım.![]()

- 92Gner
- FareAdam Düşmanı

Ben 4 sene önce çemberlitaş paketi geldiginde bırakmıştım oyna geri döneli 2 ay oldu bir buyücü bir sifaci fulledim savasciyida fullersem bende isyan bayraklarini çekerim herhaldeXxPEERLESSxX yazdı: ↑11 Ağu 2017 14:33Aynen eski şeyleri tekrarlamaktan gına geldi )92Gner yazdı: ↑11 Ağu 2017 14:28Tabi haklisin biraz neşe katayim dedim ben halen oynuyorum sizler gibi ve oynamaya devam edicegim hani yeni bir maden koysalar 2 tane yeri olsa başında sabahlasak oda kabulümXxPEERLESSxX yazdı: ↑11 Ağu 2017 14:01![]()
![]()
Suçu hep bizde aramamak lazım.![]()