Karakterim silinmiş
Karakterim silinmiş
Yaklaşık 10 gündür oyuna girmiyordum eminönü sunucusuna az önce gireyim dedim ama karakterimin silindiğini gördüm bu niye olur ?
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Re: Karakterim silinmiş
Büyük ihtimal ile biri girmiş silmiş olabilir karakter kurtarmaya baktınızmı plusunuz varmıydı ?
- EkSeLaNS53
- Cin Avcısı

- Klan: Arzın Çocukları
-
inquisitor94
- İskele Babası

Olur arada öyle şeyler. Geçmiş olsun soğuk su iç.
Arkadaşlar çemberlitaş paketim vardı karakter kurtarma linkine girdim sunucu seçme bölümünde sunucuyu seçtikten sonra kurtarılacak karakter bulunamamıştır diyor böyle bir saçmalık olabilir mi ?
- EkSeLaNS53
- Cin Avcısı

Karakter silindiğinde hesapta plus paket olması gerekiyor yoksa silinen karakter temelli siliniyor dostum, ne yazıkkı destek ekibide sana bu konuda yardımcı olamayacak, keşke öyle bir şey mümkün olsa savaşçı karakterimin biri çöp olmuştu .
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Lonca: Kristal
Geçmiş olsun öncelikle, arkadaşında belirttiği gibi silindiği aşamada plus paket yoksa destek alman mümkün değil. Şifre paylaşımın varmıydı merak ettim

Arkadaşlar öncelikle hepinize yardımcı olmaya çalıştığınız için çok teşekkür ederim.Aslında size bahsettiğim karakter bu oyunu 2006 dan beri oynadığım arkadaşımın karakteriydi.Yani hesap paylaşımı vardı o da sadece bende vardı.Biz bu oyunu zaten 2011de bıraktık yeni genişleme pakedinin geleceğini duydugumuz için 5 6 kişi tekrardan başladık ancak silinen karakterin şifresi sadece bende vardı o da arada item aktarmak için falan ki 15 senedir tanıdığım arkadaşım velhasıl.Problem şudur ki Arkadaşım tam net tarihi hatırlamasamda 10 temmuz tarihlerinde çemberlitaş pakedi çekti tam tarihi merak ediyorsanız alışveriş yaptığım siteden bakıp öğrenebilriiz ve biz onunla en son 18 temmuz tarihinde oyuna girdik buna çok net eminiz 18 temmuz tarihinde oyundaydık ve o karakterin plus pakedide vardı.Desteğe mesaj attığımızda ise bize verdikleri cevap karakteriniz 1 temmuz 2017 16:49da silinmiş
.1 temmuzda silinen karakterle nasıl 18 temmuzda sığınak attım hiç bir fikrim yok.Kendi veritabanını adam akıllı kontrol edemeyen bir ekibin nasıl bir genişleme pakedi yapacağıda merak konusu..Ne yapmamı önerirsiniz sevgili arkadaşlar ?