Karakterim silinmiş

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
kdrcngz
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Karakterim silinmiş

Mesaj gönderen kdrcngz »

Yaklaşık 10 gündür oyuna girmiyordum eminönü sunucusuna az önce gireyim dedim ama karakterimin silindiğini gördüm bu niye olur ?
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Winter Is Coming

Re: Karakterim silinmiş

Mesaj gönderen CHAPPIE »

Birisi çalıp silmiştir.
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Büyük ihtimal ile biri girmiş silmiş olabilir karakter kurtarmaya baktınızmı plusunuz varmıydı ?
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
EkSeLaNS53
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen EkSeLaNS53 »

kdrcngz yazdı: 09 Ağu 2017 20:30 Yaklaşık 10 gündür oyuna girmiyordum eminönü sunucusuna az önce gireyim dedim ama karakterimin silindiğini gördüm bu niye olur ?
Şifreni senden başka kim biliyorsa ona bi sor istersen. Başka bi açıklaması yok gibi , çalmışlar.
inquisitor94
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen inquisitor94 »

Olur arada öyle şeyler. Geçmiş olsun soğuk su iç.
kdrcngz
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen kdrcngz »

Arkadaşlar çemberlitaş paketim vardı karakter kurtarma linkine girdim sunucu seçme bölümünde sunucuyu seçtikten sonra kurtarılacak karakter bulunamamıştır diyor böyle bir saçmalık olabilir mi ?
Kullanıcı avatarı
EkSeLaNS53
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen EkSeLaNS53 »

kdrcngz yazdı: 10 Ağu 2017 00:14 Arkadaşlar çemberlitaş paketim vardı karakter kurtarma linkine girdim sunucu seçme bölümünde sunucuyu seçtikten sonra kurtarılacak karakter bulunamamıştır diyor böyle bir saçmalık olabilir mi ?
Şifreni senden başka bilen varmıydı sen onu söyle bi ?
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

Karakter silindiğinde hesapta plus paket olması gerekiyor yoksa silinen karakter temelli siliniyor dostum, ne yazıkkı destek ekibide sana bu konuda yardımcı olamayacak, keşke öyle bir şey mümkün olsa savaşçı karakterimin biri çöp olmuştu .
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

Geçmiş olsun öncelikle, arkadaşında belirttiği gibi silindiği aşamada plus paket yoksa destek alman mümkün değil. Şifre paylaşımın varmıydı merak ettim
Resim
kdrcngz
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen kdrcngz »

Arkadaşlar öncelikle hepinize yardımcı olmaya çalıştığınız için çok teşekkür ederim.Aslında size bahsettiğim karakter bu oyunu 2006 dan beri oynadığım arkadaşımın karakteriydi.Yani hesap paylaşımı vardı o da sadece bende vardı.Biz bu oyunu zaten 2011de bıraktık yeni genişleme pakedinin geleceğini duydugumuz için 5 6 kişi tekrardan başladık ancak silinen karakterin şifresi sadece bende vardı o da arada item aktarmak için falan ki 15 senedir tanıdığım arkadaşım velhasıl.Problem şudur ki Arkadaşım tam net tarihi hatırlamasamda 10 temmuz tarihlerinde çemberlitaş pakedi çekti tam tarihi merak ediyorsanız alışveriş yaptığım siteden bakıp öğrenebilriiz ve biz onunla en son 18 temmuz tarihinde oyuna girdik buna çok net eminiz 18 temmuz tarihinde oyundaydık ve o karakterin plus pakedide vardı.Desteğe mesaj attığımızda ise bize verdikleri cevap karakteriniz 1 temmuz 2017 16:49da silinmiş :D.1 temmuzda silinen karakterle nasıl 18 temmuzda sığınak attım hiç bir fikrim yok.Kendi veritabanını adam akıllı kontrol edemeyen bir ekibin nasıl bir genişleme pakedi yapacağıda merak konusu..Ne yapmamı önerirsiniz sevgili arkadaşlar ?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön