az önce boş boş bakarken kutudaki harita gözüme takıldı eminönü ermeydanı ada migrat hepsi iyi güzel de çözemediğim bi nokta var harita üzerinde eski istanbul kız lisesi yanında gizli giriş diye bir yer göstermiş bu giriş mezarlığın arkasında gösterilen kız lisesinin sağ tarafında kalıyor ben böyle bir girişle hiç karşılaşmamıştım elinde harita olan çemberlitaş ve diğer bölgelere hakim olan birisi bakıp yorum yapabilir mi?
şimdi fark ettim bir de haritanın sağ alt tarafında haritası bilinmeyen labirentin olması gereken yerde giriş bağlantısı var giriş olarak yazılmamış giriş olarak başka taraf gösterilmiş galiba?
çemberlitaş kutudan cıkan harita?
Re: çemberlitaş kutudan cıkan harita?
Konu hakkında cevap veremeyeceğim ama o haritayı görmek istiyorum, fotoğrafını çekip paylaşmanız mümkün mü?
- Yayın: https://www.twitch.tv/yigas_
- YouTube (eski yayınlar): https://www.youtube.com/@YigasHD/videos
- Eminönü: Yigas, Zekhan, Poohdini, Jacque
- Beyazköşk: Crimzon, Shekinah, Robyn
İlk girdiğimiz kısıma çıktıktan sonra ölmeden geri dönmemizi sağlayan yerdeki tahta kapı.
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Gerçekten öylemi ?
Evet, bildiğin ilk 2 taarruzu kestiğimiz küçük bölüme dönüş kapısı.
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Varsa fotoğraf elinizde paylaşabilirmisiniz.
- Respirasyon
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia

Bahsettiğiniz yer sanırım çemberlitaşa girdiğimiz kanalizasyon borusu.
Arkadaşlar, borudan girdikten sonra ilk slotu alıp demir bir kapıdan geçiyoruz.Geçtiğimiz anda ayağımızın altında bir tahta kapı beliriyor.İkinci bölgeye giden ruhtaşından ve örsten hemen önce.
- lancelot5151
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ottoman Soldiers
Bunlara bu kadar takılma.delikasap yazdı: ↑10 Ağu 2017 03:51 az önce boş boş bakarken kutudaki harita gözüme takıldı eminönü ermeydanı ada migrat hepsi iyi güzel de çözemediğim bi nokta var harita üzerinde eski istanbul kız lisesi yanında gizli giriş diye bir yer göstermiş bu giriş mezarlığın arkasında gösterilen kız lisesinin sağ tarafında kalıyor ben böyle bir girişle hiç karşılaşmamıştım elinde harita olan çemberlitaş ve diğer bölgelere hakim olan birisi bakıp yorum yapabilir mi?
şimdi fark ettim bir de haritanın sağ alt tarafında haritası bilinmeyen labirentin olması gereken yerde giriş bağlantısı var giriş olarak yazılmamış giriş olarak başka taraf gösterilmiş galiba?
ZAFERE GİDİLEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR.