İkv'de Kafaniza takilanlar

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Re: İkv'de Kafaniza takilanlar

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

XxPEERLESSxX yazdı: 08 Ağu 2017 20:03 Köşk madalyonu ile 3 aylığı takas ederdik bir zamanlar hey gidi günler hey :grin:
Kısa bir anımı aktarmak isterim =))

Bundan 2.5 3 sene önce oyuna tabi uzun bir ara verip başlamış bulunmaktaydım başladığım sunucu sancak sunucusuydu eskide kalmış insanlar olarak elek buz dönemleri kesimleri =) tabi kafa oralarda kalmış oyuna girdim karakterimde sağlamdı yani 2331 elek hasarı felan mevcut girdim uzun bir aradan sonra tabi biraz birşeyler yapmak istiyor insan ve bende bölge gidenlerle bölge gitmeye karar vermiştim ve adamlara söylediğimde bana gülüp ve hakaret içerikli bir mesajla yanıt vermiştiler =))) Sonra anladım ki tılsım olayları :D
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Renah
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Renah »

39 döneminde teşkilattaki en güçlü elektrik buyuculerinden birisiydim ( aklima bir de xxmax adlı arz buyucu geliyor başka elektrik de yoktu zaten) ve üzerim full zincir merlin'di.

Merak ettiğim şeyse, elektrik acaba ana büyü olarak düşünülmedi de o yuzden mi bedeli 7 kudretti :)

(Elektriği severdim çünkü eskiden klan savaşları 6ya6 değil 50ye50 olurdu ve elektriği attığınız anda kim ölürse ölsün kp size gelirdi, muhtemelen teşkilatın ilk maraton gözlüğü bendeydi :) )
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Renah yazdı: 08 Ağu 2017 21:52 39 döneminde teşkilattaki en güçlü elektrik buyuculerinden birisiydim ( aklima bir de xxmax adlı arz buyucu geliyor başka elektrik de yoktu zaten) ve üzerim full zincir merlin'di.

Merak ettiğim şeyse, elektrik acaba ana büyü olarak düşünülmedi de o yuzden mi bedeli 7 kudretti :)

(Elektriği severdim çünkü eskiden klan savaşları 6ya6 değil 50ye50 olurdu ve elektriği attığınız anda kim ölürse ölsün kp size gelirdi, muhtemelen teşkilatın ilk maraton gözlüğü bendeydi :) )
Eski savaşlar için geçerli bir yöntemdi tank oynarken çemberlitaş zamanlarında ayıyı gizleyip :) tabanca ile kanatma atardım kp değil çok eğlenceli oluyordu :)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
mazlumcgdem
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen mazlumcgdem »

İlk başladığımda karakter ismi denedim ne yaptıysam olmadı :) Bende en sonda sıkıldım Kıyamet Vakti ya Vaktide ki V atip Akti yapmistim Sancak sunucusunda sonra hesap gitti tabi bende Eminonunde Açtım aynı isimli Karakter :D
DrBuLuT«Eminönü»

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön