Bildiğimiz üzre çoğu İkv oyuncusu İkv'nin sayfasına giriş yapmakta.Bende bunlardan biriyim ve herzaman girdiğim İkv'nin sitesinde bana farklı gelen bir başlık gördüm.'Yarışma' ve bu sayfaya girip baktığımda 'Yapım aşamasındadır.'
'Bu sayfa çok yakında yayınlanacaktır.' Gibi bir geri bildirim aldım.Ve bu konuyu araştırmak için forum'a girdiğimde ise bu konu hakkında bi başlık göremedim.Ve bu konuyuda ben açıyorum İkv'nin resmi sayfasında bulunan 'Yarışma' adlı içeriğin ilk paylaşımcısı oldum ve bunun ne gibi Yarışma-Yarışmalar olacaktır sizin yorumlarınızı almak isterim.
Bu 'Yarışma' İçeriğini görmek isteyenler İkv'nin resmi sayfasında Camia/Yarışma adlı seçeneğe bakabilirler...
Kuklacı : Kuvvetmira
Lonca : Raiders Of Anatolia
Bu İkv Sitesindeki 'Yarışma' adlı Yeni içeriği Gören Tek Benmiyim ?
- Kuvvetmira
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
- Furkaaaaann
- FareAdam Düşmanı
- xSERDARBEYx
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: SON
Re: Bu İkv Sitesindeki 'Yarışma' adlı Yeni içeriği Gören Tek Benmiyim ?
Ben daha önceden gördüm sanki
[](https://hizliresim.com/pW2mRm)
SERDARSARI
xXxSERDARBEYxXx
XxSERDARBEYxX
SERDARSARI
xXxSERDARBEYxXx
XxSERDARBEYxX
Hevesini kırmak istemem ama yapımda olan tek sayfa orası değil, bir de yapımda olan sayfalar 7 yıldan uzun süredir öyleler (çt geldiğinden beri işte bilmiyorum).
Bir ara yönetim çalıştı da müzikler sayfasında ki yapımdadır işaretini kaldırıp içerik eklediler. Sonrası gelmedi.
Bir ara yönetim çalıştı da müzikler sayfasında ki yapımdadır işaretini kaldırıp içerik eklediler. Sonrası gelmedi.
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Daha bir çok var yapım aşamasında diye çıkan sayfa.
Fan art sayfasıda bunlardan biri
Fan art sayfasıda bunlardan biri
- Kuvvetmira
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Raiders Of Anatolia
'TOLGARDA' Verdigin cevaplarda haklısın fakat bu bi müzik veya fan kitle galerisi gibi bir şey değil adının 'Yarışma' olması bana ilginç geldi ben bunu ya oyun içi yeni bir şey gelecek olur gibi düşünüyorum Yada gamex fuarlarındaki yaptığımız yarışmalar'ın sonuçlarını fln koyarlar diye düşünüyorum belkide bi fuar olacağının spoiler'ını veriyorlardır ne dersiniz ?
- Darkxfearless
- Teşkilat Neferi
Kuvvetmira yazdı: ↑07 Ağu 2017 13:25 Bildiğimiz üzre çoğu İkv oyuncusu İkv'nin sayfasına giriş yapmakta.Bende bunlardan biriyim ve herzaman girdiğim İkv'nin sitesinde bana farklı gelen bir başlık gördüm.'Yarışma' ve bu sayfaya girip baktığımda 'Yapım aşamasındadır.'
'Bu sayfa çok yakında yayınlanacaktır.' Gibi bir geri bildirim aldım.Ve bu konuyu araştırmak için forum'a girdiğimde ise bu konu hakkında bi başlık göremedim.Ve bu konuyuda ben açıyorum İkv'nin resmi sayfasında bulunan 'Yarışma' adlı içeriğin ilk paylaşımcısı oldum ve bunun ne gibi Yarışma-Yarışmalar olacaktır sizin yorumlarınızı almak isterim.
Bu 'Yarışma' İçeriğini görmek isteyenler İkv'nin resmi sayfasında Camia/Yarışma adlı seçeneğe bakabilirler...
Kuklacı : Kuvvetmira
Lonca : Raiders Of Anatolia
Mini Fan Art Yarışması kazananları belli olacagı yer Kuvvetmira

- Darkxfearless
- Teşkilat Neferi
Az forum takip etseniz 1 hafta once Mİni Fan Art Yarışması bittigini bilirdiniz
YARIŞMA dediniz şeyde kazananlar orda paylaşılcak

- amirogllu
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Belkide yeni konular eklenecektir belirsiz sizin gibi bizde bilmiyoruz ;' ]