Yeni Güncelleme & Kullanıcı Arayüzü
Re: Yeni Güncelleme & Kullanıcı Arayüzü
Oyun içi arayüz ve giriş arayüzü için bir güncelleme gelecekse GWYNBLEIDD'e başvurmalarını tavsiye ederim. Ben de onun ışığında oyun içi arayüz tasarımı yapmış ve oyuna işleme gibi bir düşüncedeydim ancak vazgeçmiş ve sadece forumda paylaşmıştım. Şimdi de bir giriş arayüzü üzerinde çalışıyorum, bu tür konularda tasarımcılara başvurulmasını ve onlardan fikir, yardım alınmasını tavsiye ederim.
Kullanıcı arayüzünün 10.yıl nedeniyle artık bi güncellemesini lazım en azından tasarım olarak.
Renkleri ile oynanabilir çerçevesi oynanır ama bi değişiklik lazım
Renkleri ile oynanabilir çerçevesi oynanır ama bi değişiklik lazım
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
TOLGA yazdı: ↑27 Tem 2017 10:05 Oyun içi arayüz ve giriş arayüzü için bir güncelleme gelecekse GWYNBLEIDD'e başvurmalarını tavsiye ederim. Ben de onun ışığında oyun içi arayüz tasarımı yapmış ve oyuna işleme gibi bir düşüncedeydim ancak vazgeçmiş ve sadece forumda paylaşmıştım. Şimdi de bir giriş arayüzü üzerinde çalışıyorum, bu tür konularda tasarımcılara başvurulmasını ve onlardan fikir, yardım alınmasını tavsiye ederim.
Gerçekten çok sağlam çok hoş çalışmaları var arkadaşın umarım yaptığının yarısı kadar bile olsa yeterli olacaktır. Bizler için