güncelleme ?
güncelleme ?
Arkadaşlar sabah saatlerinde Emre Yücelen facebook hesabından İKV için yeni müzikler üzerinde çalıştığını duyurdu uzun süredir forumlara ve oyuna girmiyorum kısa bir özet geçer misiniz güncelleme olacak mı ?
auril & DoubleLift
Re: güncelleme ?
Güncelleme geleceğine dair yapılan açıklama var sadece, şimdilik.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Ben göremedim Emre Yücelen'in mesajını.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
İnstagrama Emre Yucelen yazarsanız görebilirsiniz. Hatta gece instagram hikayesi yapmış.
Güncelleme geleceğini Gorgar açıkladı, zamanı belirtilmedi. Emre Yücelen de çalışmaları yapacak müzisyen olarak işine devam ediyor. Bildiklerim bu kadar Mert, en yakın zamanda oyunda görüşmek dileğiyle.
Güncelleme geleceği kesindi zaten. Emre Yücelen'in ben müzikleri çoktan yapmış olduğunu düşünüyordum aslında. Neyse "geç olsun güç olmasın" 
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Bence yeni başlıyor ama adamdaki hevesten dolayı hemen hızlıca bitirecek gibi. Müzikler hemen elimizde olabilir.
Geçmiş geri gelmeyecek..!
Büyük holdeki telefonun verdiği huzursuzluk ama oradaki şarkı ile birlikte Huzuru buluyorum..!
Teşekkürler Emre Yücelen..!
Büyük holdeki telefonun verdiği huzursuzluk ama oradaki şarkı ile birlikte Huzuru buluyorum..!
Teşekkürler Emre Yücelen..!
bu sabah büyük bir heyecanla oyuna girdim ve tam tamına 45 dakika boyunca sokaklarda dolaştım, sancak sunucusunda gördüğüm insan sayısı 3, üzücü...
auril & DoubleLift
Eminönü, yeraltı domuz, meran buralardaki müzikler beni çok etkiliyor açıkcası, hol geldiği zaman oyunda olmadığım için oraları kaçırdım
auril & DoubleLift