Küçük Bir Teşekkür [Eminönü]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Yafp
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Re: Küçük Bir Teşekkür [Eminönü]

Mesaj gönderen Yafp »

Seven yazdı: 18 Tem 2017 16:00
Retaliation yazdı: 18 Tem 2017 15:24
Seven yazdı: 18 Tem 2017 13:45 Welcome to yafp Eminönü.

Eminönü is a good server.

Welcome to Eminönü'dür o, Yafp olsa duramazsın. :)

Her daim söylerim; Eminönü sunucusunda hırsız, zarcı, ahlaksız insanlar olsa da, yardımsever insanları da vardır. Nasıl ki bir toplum içinde her kesimden insan yer alıyorsa, Eminönü de öyledir. Sizleri tebrik ederim. Umarım muhabbetiniz eksilmez, oyundan da aynı zevki alarak ilerleyip karakterlerinizi eksiksiz hale getirirsiniz. :)

Welcome to Eminönü yazsam. Eminönüne hoşgeldin olur.

Alıntıyı bilerek yapmadım yazdığı uzun yazıyı boşuna alıntıya gerek yok. Oraya kişi adı yazarsan cümle normal olur. Okuyan herkes eminönünde değil.
Mesleğim insan biomekanikleri üzerine olmasına rağmen ingiliz dili ve edebiyatı okuyorum, ne demek istediğinize bağlı olarak cevaplayabilirim eğer soru varsa O:-)
  • Eminönü: Yigas, Zekhan, Poohdini, Jacque
  • Beyazköşk: Crimzon, Shekinah, Robyn
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Seven »

Yafp yazdı: 18 Tem 2017 16:19
Seven yazdı: 18 Tem 2017 16:00
Retaliation yazdı: 18 Tem 2017 15:24
Seven yazdı: 18 Tem 2017 13:45 Welcome to yafp Eminönü.

Eminönü is a good server.

Welcome to Eminönü'dür o, Yafp olsa duramazsın. :)

Her daim söylerim; Eminönü sunucusunda hırsız, zarcı, ahlaksız insanlar olsa da, yardımsever insanları da vardır. Nasıl ki bir toplum içinde her kesimden insan yer alıyorsa, Eminönü de öyledir. Sizleri tebrik ederim. Umarım muhabbetiniz eksilmez, oyundan da aynı zevki alarak ilerleyip karakterlerinizi eksiksiz hale getirirsiniz. :)

Welcome to Eminönü yazsam. Eminönüne hoşgeldin olur.

Alıntıyı bilerek yapmadım yazdığı uzun yazıyı boşuna alıntıya gerek yok. Oraya kişi adı yazarsan cümle normal olur. Okuyan herkes eminönünde değil.
Mesleğim insan biomekanikleri üzerine olmasına rağmen ingiliz dili ve edebiyatı okuyorum, ne demek istediğinize bağlı olarak cevaplayabilirim eğer soru varsa O:-)
Soru yok bende İnsan Kaynakları okuyorum. İşim gereği ingilizce şart ve hem ders hem kurs görüyorum. Teşekkürler..
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Hamidiye

Mesaj gönderen saglam »

böyle bi başlık açmam saçma olur diye açmadım ama şöyle bi başlık açmayı düşünüyodum", eminönündeki arzlar adamdır,insanlar neden lodos oluyo bilmiyorum çok olduklarından herhalde ama arzlar çok yardımsever mesela çt grubu çok nadir çıkar ama tilsimsiz itemsiz adamları bile alırlar,hata yaptın mı ses çıkarmazlar.çarımın şifresi arkadaşta var gaffar atmış ve skillerin yerlerine alışık olmadığı için (kons5te kutup4te) 2 kere üst üste semihaya toplu konsa kalkılırken kutup açmış yanlışlıkla ama hiç birşey dememişler bu da böyle bi anımdır özet:arz i
klanına gelin pişman olmazsınız
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Kullanıcı avatarı
lARZl
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Kasvet

Mesaj gönderen lARZl »

Sancak sunucusuna başlamıştım küçük iken fazla gelişmedik bıraktım. Beyazköşk'te yeni bir sayfa açmıştım bir gün otları satmak ıcın klana yazdığımda biri geldi.Neyse otları sattık bana görevlerin varmı dedi var dedim ve tanışmamız öyle olmuştur.Bana çok yardımı olan Ablayla tanıştık çok yardımcı oldu bana beyazköşkte ilk asamı bile basarken bana ümit veriyordu çünkü ben bu oyunda imkansız dediklerimi onun sayesınde başardım onun sayesinde çok şeyi öğrendim.Duygularımı buraya yazmaya devam edersen yer kalmıyacak.

NOT:Bu dünya dönüyorsa böyle insanlar için dönüyor. Helallik alamadık ona üzülüyorum .

-Whitedes ' Enes
-Balboas
-ByNxQARTVELİ
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni

Mesaj gönderen Bubyo »

Konudan bağımsız olarak, gevezeherif lütfen tank oynamayı bırak kardeşim.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
Kullanıcı avatarı
Yafp
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Yafp »

saglam yazdı: 19 Tem 2017 12:28 böyle bi başlık açmam saçma olur diye açmadım ama şöyle bi başlık açmayı düşünüyodum", eminönündeki arzlar adamdır,insanlar neden lodos oluyo bilmiyorum çok olduklarından herhalde ama arzlar çok yardımsever mesela çt grubu çok nadir çıkar ama tilsimsiz itemsiz adamları bile alırlar,hata yaptın mı ses çıkarmazlar.çarımın şifresi arkadaşta var gaffar atmış ve skillerin yerlerine alışık olmadığı için (kons5te kutup4te) 2 kere üst üste semihaya toplu konsa kalkılırken kutup açmış yanlışlıkla ama hiç birşey dememişler bu da böyle bi anımdır özet:arz i
klanına gelin pişman olmazsınız
Lodos sayısı çok fazla olduğundan Arz iken bir yerlere gitmek büyük dert :upside_down_face: ama kesinlikle daha olgun bir klan olduğunu söyleyebilirim. Zaten Sığınak Bölgesi'ne girmem Arz klanı ile gerçekleşti :relaxed: Bu konuyu açmamdaki en temel sebep ise oyundaki toplumla alakalı 'negatif' konu sayısından rahatsız olmam. Hazır 'pozitif' kısmını da tecrübe etmişken paylaşım yapmak istedim :relaxed:
lARZl yazdı: 19 Tem 2017 13:48 Sancak sunucusuna başlamıştım küçük iken fazla gelişmedik bıraktım.

Sancak güzeldi, ben de dizili bir karaktere sahip değildim ama gerçekten keyif alıyordum :relaxed: Sonrasında Kuklacı'da Nefer Loncası çok yardımcı olmuştu :relaxed:
Kullanıcı avatarı
lancelot5151
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Ottoman Soldiers

Mesaj gönderen lancelot5151 »

Böyle konuların açılmasını beni sevindiriyor. Çoğu oyuncu yardımsızlık ve çevre yapamamadan şikayetçi.
ZAFERE GİDİLEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR.
Kullanıcı avatarı
qalanoth
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen qalanoth »

Tılsımsız kişileri ancak 20mye çemberlitaşa götüren kişilerin olduğu yerdir Eminönü,
Lodos sancakta sabahtan akşama kadar küfürleşmeye varan kavgaların yaşandığı yerdir Eminönü,
Adam gibi meydana çıkamadıkları için her türlü giriş çıkış noktasında pusup adam kesmeye çalışan arzların bulunduğu yerdir Eminönü.

Bende çok olumlu izler bırakmadı şimdiye kadar.
  • "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
    Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
    Hüseyin Nihâl Atsız
Kullanıcı avatarı
Yafp
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Yafp »

qalanoth yazdı: 19 Tem 2017 22:39 Tılsımsız kişileri ancak 20mye çemberlitaşa götüren kişilerin olduğu yerdir Eminönü,
Lodos sancakta sabahtan akşama kadar küfürleşmeye varan kavgaların yaşandığı yerdir Eminönü,
Adam gibi meydana çıkamadıkları için her türlü giriş çıkış noktasında pusup adam kesmeye çalışan arzların bulunduğu yerdir Eminönü.

Bende çok olumlu izler bırakmadı şimdiye kadar.
Bunlar da yok değil tabii, özellikle lodos sancakta ve klandaki kavgalara katılıyorum.
Arz olmak zor çünkü sayı olarak gerçekten çok azlar ve stratejik bir yer tutmaları gayet doğal, anlayışla karşılanabilir, aslında sunucuda Arz sayısını arttırmak için Arz klanı x2 kp kazanabilir. Ben de Arz olmayı düşünüyordum fakat Lodos sayısı o kadar fazla ki bir yerden bir yere ulaşımı imkansız hale geliyor...

Maalesef değer sistemi sadece oyun üzerine kurulu olan kişiler mevcut, dolayısıyla hırsızlık, kavga v.b. gibi olaylar yaşanıyor ama tam tersi olgunlukta olan az da olsa kişiler vardır mutlaka :blush:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön