Fikirleriniz
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
Fikirleriniz
Merhabalar oyunu bazı sebeplerden ötürü bırakmıştımda şimdi geri başlamayı düşünüyorum abi oyun vazgeçilmiyor
Neyse Grup Bölgelerine girmekte sıkıntı yaşayacağım büyücü için. Tılsımsız almazlar diye ümit ediyorum Büyücüde ilk 49 oldugum zaman ne yapmalıyım ? şuanda büyücü ve savaşcı karakterim var bana bir kaç öneride bulunurmusunuz acaba
Re: Fikirleriniz
Tılsımsız almazlar orası doğru fakat tanıdıklarının hatırı sayılır arkadaşları var ise tılsım aramayacaklardır diye düşünüyorum. En azından 1 kişinin tılsımsız olması şuan sadece süreyi etkiler.IIxSoulflyxII yazdı: ↑16 Tem 2017 10:23 Merhabalar oyunu bazı sebeplerden ötürü bırakmıştımda şimdi geri başlamayı düşünüyorum abi oyun vazgeçilmiyorNeyse Grup Bölgelerine girmekte sıkıntı yaşayacağım büyücü için. Tılsımsız almazlar diye ümit ediyorum Büyücüde ilk 49 oldugum zaman ne yapmalıyım ? şuanda büyücü ve savaşcı karakterim var bana bir kaç öneride bulunurmusunuz acaba
Savaşçının çözüm yolu yok büyücülerde tılsım bol olunca savaşçılar gene arka plana gitti.
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı

Peki Sence herhangi bir üretim falan yapmalımıyım şu anda karakterim 39 seviye Büyücü
eminönünde 2 karakterim var 49 olana kadar madenlerden 100m gibi bi hasılatım olacaktır diye umuyorum
eminönünde 2 karakterim var 49 olana kadar madenlerden 100m gibi bi hasılatım olacaktır diye umuyorum
Madenlerin neler var ise talip olabilirim.IIxSoulflyxII yazdı: ↑16 Tem 2017 10:54 Peki Sence herhangi bir üretim falan yapmalımıyım şu anda karakterim 39 seviye Büyücü
49 olana kadar kas fakat kıyamet asa üretmeyi ihmal etme
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı

Seven yazdı: ↑16 Tem 2017 11:02Madenlerin neler var ise talip olabilirim.IIxSoulflyxII yazdı: ↑16 Tem 2017 10:54 Peki Sence herhangi bir üretim falan yapmalımıyım şu anda karakterim 39 seviye Büyücü
eminönünde 2 karakterim var 49 olana kadar madenlerden 100m gibi bi hasılatım olacaktır diye umuyorum![]()
49 olana kadar kas fakat kıyamet asa üretmeyi ihmal etme
En basit görev bence yeraltı görevleri bugün oyunda olmam imkansız ama yarın büyük ihtimalle oyuna giriş yapacağım. Bir isteğin olursa genelde imzamdaki nikola isimli karakterde oluyorum.IIxSoulflyxII yazdı: ↑16 Tem 2017 11:10Seven yazdı: ↑16 Tem 2017 11:02Madenlerin neler var ise talip olabilirim.IIxSoulflyxII yazdı: ↑16 Tem 2017 10:54 Peki Sence herhangi bir üretim falan yapmalımıyım şu anda karakterim 39 seviye Büyücü
eminönünde 2 karakterim var 49 olana kadar madenlerden 100m gibi bi hasılatım olacaktır diye umuyorum![]()
49 olana kadar kas fakat kıyamet asa üretmeyi ihmal etmeBüyücüde kasmak işkence gibi resmen özellikle şu yeraltı görevleri biraz uzun sürer kasmam
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı

Tamamdır şuanda biçare ve bombacı görevindeyim savaşcım ve büyücü var ikisiyle yapmaya çalışıyorum bakalım ne olacak
yardıma ihtiyacim oldugunda söylerim bossları falan kesersin
tılsımsız almazlar diyorsun ve oynamaya karar veriyorsun kendine yazık. Oyun bak ne hale dönmüş
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı

Evet öyle diyorum bir kaç kez bırakıp bırakıp başladım oyundan vazgeçilmiyor ne yazık ki. Belki Yardımsever insanlar çıkarsa karşıma Belirli bir ücret miktarında beni çemberlitaşa alırlar. Bende bu şekilde azda olsa eşya kasabilirim. o giydigim eşyalarla ise kara cin falan keserek para kasabilirim yavaş yavaş gelişmeye bakıcam artık önümde uzun bir yol var.
Gelişme hiçbir zaman bitmez istedikçe daha çok istersin bir sınıf daha kasayım bir sınıf daha kısır döngü gibi bence güncellemi bekle biraz kendini hazırlarsın diyorlar kulağını tıka çünkü beğenilmeyen bir güncelleme olabilir ha olmadı pek bir şey kaybetceğini düşünmüyorum karakter işi rahat bunun bir sürü yolu varIIxSoulflyxII yazdı: ↑16 Tem 2017 11:39Evet öyle diyorum bir kaç kez bırakıp bırakıp başladım oyundan vazgeçilmiyor ne yazık ki. Belki Yardımsever insanlar çıkarsa karşıma Belirli bir ücret miktarında beni çemberlitaşa alırlar. Bende bu şekilde azda olsa eşya kasabilirim. o giydigim eşyalarla ise kara cin falan keserek para kasabilirim yavaş yavaş gelişmeye bakıcam artık önümde uzun bir yol var.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.