Arkadaşlar loncayı kirletmek için değil fakat,12 Nisan 2007 tarihi bir sallama !
ÇünküHermanxllxsermanyaniBatuhan Ekinciadlı kişiCartel(Kartel)isimli karakter ile oynuyordu.Ayrıca onu tanıyordum,acıdım ve loncaya(noktax) aldım.Fakat küfür ettikten sonra onu loncadan çıkarıldı.Hatta bu adam Arz klanında idi
Cartel adlı oyuncu 2 yıldır oyunda anlamadım nasıl oluyorda bu lonca 3,5 yıldır kurulmuş :mrgreen:
Dünden,bu güne;
Rapkoliq.
KARTEL isimi çocuk nası oluoda efsane oluor anlamıom
39 leveller varken Ocaktı sanırım 2009 Ocağında Kholpashalixzor ile çarşı önünde otururken Kartel 34 leveldi gelip bi arz sataştı buna bnde lodostum o arzı kestim buda sevindi abi demeye başladı Demek istediğim sölediği hiç bişeye inanmayın=)
Sana söylediğim gibi;
Yaseminde kp kasarken(naylony ) yanımda oturur ABİ ABİ derdi vallahi acıdım loncayada aldım yardım ettim ama kendisi millete küfür etti,hırsızlık yaptı sonrada Y.başkan ona tekmeyi sallamış
Hadi iyi forumlar,
Rapkoliq.
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
Selam. Ali sen "CARTEL" Dedikten Sonra uyandım . Bende NormaL bir kişiLikmiş gibi Konusuna düzgün yorum yapıyorum . Bu adam karaLanmayı hak ediyor. Ortada Lonca yok sadece karaLanacak tek kişi var . Üye oLsa biLe 1 lvl fareLerde kasabiLecek adamLar girer . CARTEL Hırsızın önde gidenidir. İftira v.b bir amaçLa söyLemiyorum bunu ama aynen öyLe .
Oyuna Yeni başLayan arkadaşLarımın Bu konuda dikkatLi oLmaLarını ve Lonca deniLen tek kişiLik kerizLer grubuna KatıLacakken Bir kez daha düşünmeLerini İsterim .
Lonca kurmaktada bir amacı varsa oda kesin ÜyeLeri soymaktır diye düşünüyorum . Herkese iyi oyunLar . SöyLemesi benden , dinLemesi sizden . SaygıLarımLa . . .
Yaşamak , Onu Uğrunda Ölecek Kadar Çok Sevmektir ! ...
pusula yazdı:Selam. Ali sen "CARTEL" Dedikten Sonra uyandım . Bende NormaL bir kişiLikmiş gibi Konusuna düzgün yorum yapıyorum . Bu adam karaLanmayı hak ediyor. Ortada Lonca yok sadece karaLanacak tek kişi var . Üye oLsa biLe 1 lvl fareLerde kasabiLecek adamLar girer . CARTEL Hırsızın önde gidenidir. İftira v.b bir amaçLa söyLemiyorum bunu ama aynen öyLe .
Oyuna Yeni başLayan arkadaşLarımın Bu konuda dikkatLi oLmaLarını ve Lonca deniLen tek kişiLik kerizLer grubuna KatıLacakken Bir kez daha düşünmeLerini İsterim .
Lonca kurmaktada bir amacı varsa oda kesin ÜyeLeri soymaktır diye düşünüyorum . Herkese iyi oyunLar . SöyLemesi benden , dinLemesi sizden . SaygıLarımLa . . .
Selam,
Evet haklısın ama şunuda belirtmek isterim ki,ben kimseyi karalamak falan istemem ve kolay kolay karalamam.Sadece yaşadıklarımı,gördüklerimi gerçek bir şekilde yazarım,söylerim.
Cartel hk. bir tek bunları biliyorum başka hiç bir bilgim yoktur.Varsa bilginiz paylaşın herkes bilsin.
İyi oyunlar,
Rapkoliq.
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
Arkadaşlar Sakin olmanızı öne sürüyorum.
1. Tugba Ekinci Ünlü Pop Yıldızı o şimdi Askeri Söliyen olarak da Aklınızda Yer almışdır.
2. Batuhan Ekinci isim ve soy isim benzerligi çok olur KARTEL adlı karakter Kullanıcı Kişisi bu oyunu bırakıp Batuhan Ekinciye Vermiş Bulunuyor Ayrıca loncamızda 12 adet üye bulunmakdadır bunların karakteri 40 lwl dir ve Oyunda degil Facebook gurubnda ilgilenmektedir Yok biz İlla o karakteri Görmek istiyoruz diyorsanız Arkadaşlar O zmn Yer altına inip Domuzun ordan Tepeye Bakmanızı öneririm. ismini Vermeyen Lonca üyeleri Yüzünden Lütfen İftira Adilik Şerefsizlik Namussuz luk Gibi Hususlara Yer vermeyelim Coğrafya Okursanız Ne demek istedigimi Anlarsınız. son olarak Rapkoliq İsmin ali. Öle biliyorum Kartel senın le Her ne konuda Bişe Yaşamış ise bunu lütfen ona anlat çünkü çarın sahibi O degil Çarın sahibi Degişti Arkadaşlar. Şerefsizlik Adilik Namussuzluk Yapıp Loncalara İftira Atmayınız Attırmayınız.
Megaxrealis Sınıf Arkadaşın Osman ogur,a Sorarsan Facebook gurubu hakkında Bilgi Edine bilirsin.
Yukarıdaki mesajında Tuğba Ekinciden bahsetmiş . Fakat unuttuğu bir yer var . AsLında kadrodaki şahıs Buse Ekinci Azar Azar saLLayacaksın ki Yerine otursun . Kendine mukayet oL . MaazaLLah Sokakta it kopu1 çok
Yaşamak , Onu Uğrunda Ölecek Kadar Çok Sevmektir ! ...