Fazla da kurcalamayayım bir sorun çıkarsa desteğe başvurmaya yüzümüz olsun.TOLGARDA yazdı: ↑14 Tem 2017 17:53Yok o kadar değil en fazla sayfa için yapabilirsin. Sayfayı değiştirince tekrar gelir.TOLGA yazdı: ↑14 Tem 2017 17:13Senin iletinden sonra öğeyi denetleden ben de efektleri kapatma gibi bir şey düşündüm ama yapmaya fırsatım olmadı, deneyeceğim.
Bir de çeşitli eklentilerle forum.istanbuloyun.com/alev.webm bağlantısını engellemeye çalıştım olmadı. Link bazlı engelleme yapabilirsen olur.
Forum Efekti
- TOLGA
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Discord: tolgaalbayrak
Re: Forum Efekti

- alaybey
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ŞAH
kardeşim dosya eklemişsin ancak bağlantıyı indirince de açılmıyor daha ne oludğunu anlayamadan kapanıyor tıklayınca sanırım birşeylere izin vermek gerekli görebilmek için bahsedilen grafikleri
Dileyin, size verilecek; arayın, bulacaksınız; kapıyı çalın, size açılacaktır.
Çünkü her dileyen alır, arayan bulur, kapı çalana açılır
ŞAHXKOCAYUSUF ŞAHXSAKİNBEY Şahxalaybey Şahxbalabey
Çünkü her dileyen alır, arayan bulur, kapı çalana açılır
ŞAHXKOCAYUSUF ŞAHXSAKİNBEY Şahxalaybey Şahxbalabey
Dosya eklemedim, site içi link olduğu için kısaltılmış, orjinali "forum.istanbuloyun.com/alev.webm" tıkladığında inmeye başlamasının sebebi ise telefondan ya da eski bir tarayıcıdan girmen. Bilgisayarda güncel bir tarayıcı ile girersen göreceksin.
Tarayıcılar desteklemedikleri sayfaları otomatik indirirler, cihazda destekleyen bir uygulama ile açılabilmesi için. Webm bir video türü uzantısıdır. İndirdikten sonra dosya yöneticisinden uzantısını mp4 yapmayı deneyebilir ya da destekleyen bir uygulama bulup izleyebilirsiniz.
Tarayıcı olarak Google Chrome kullanan arkadaşlar web üstünde HTML kökenli videoların (burada sözü edilen alev.webm) otomatik olarak çalışmasını engellemek için Disable HTML5 Autoplay gibi bir uzantı kullanabilirsiniz, ilgili içeriği engelleyen ve engeli kaldıran iki butonlu basit bir arayüze sahip.
Chrome Web Mağazasında benzer nitelikte pek çok alternatif uzantı var, gözünüze kestirdiklerinizi inceleyin.
Chrome Web Mağazasında benzer nitelikte pek çok alternatif uzantı var, gözünüze kestirdiklerinizi inceleyin.
- TOLGA
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Discord: tolgaalbayrak
İlk 1-2 dakika çalışmıyor daha sonra kendisi durduruyor, sorun çözülmüştür deneyebilirsiniz. Chrome eklentisi olduğu için sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum. Efektler olduğu şekilde kalarak artık gerçekleşmiyor ve biraz daha hızlı hareket edebiliyorum. Teşekkürler.Adidas yazdı: ↑14 Tem 2017 23:43 Tarayıcı olarak Google Chrome kullanan arkadaşlar web üstünde HTML kökenli videoların (burada sözü edilen alev.webm) otomatik olarak çalışmasını engellemek için Disable HTML5 Autoplay gibi bir uzantı kullanabilirsiniz, ilgili içeriği engelleyen ve engeli kaldıran iki butonlu basit bir arayüze sahip.

Teşekkürler tam olarak aradığım türde bir eklenti.Adidas yazdı: ↑14 Tem 2017 23:43 Tarayıcı olarak Google Chrome kullanan arkadaşlar web üstünde HTML kökenli videoların (burada sözü edilen alev.webm) otomatik olarak çalışmasını engellemek için Disable HTML5 Autoplay gibi bir uzantı kullanabilirsiniz, ilgili içeriği engelleyen ve engeli kaldıran iki butonlu basit bir arayüze sahip.