Kenanda slot toplamak eziyet
Holde slot toplamak eziyet
3 sn önceden 4 sn sonrasını hesaplamak gibi birşey dalgamı geçiyorsunuz düzeltin artık
Eminönüdeki Lag(Gecikme) Problemi
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
Re: Eminönüdeki Lag(Gecikme) Problemi
Katiliyorum hocam sorun herkeste var. Umarim en kisa sürede çözülür artık..
Sadece
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
Eminönünde oynayan büyücü bi adamın videolarını izliyorum dikkat ettim cidden geç gidiyor tıkladığı yere. Nasıl oynuyorsunuz dostum öyle 
Yapacak pek bir şey olduğunu sanmıyorum. Güncelleme geldiği zaman buna da el atarlar umarım.
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
Yeni bir servera tasimalilar sanki. Diger sunucular akiyor gecen gun beyazkoske girdim sasirdim kaldim tikladigimda gitti falan
Sadece
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
Bu saatlerde 1 saniye gecikmeli oluyor yine bir nebze oynanıyor.Ama akşamları 3 saniye 4 saniye gecikmeler oluyor.Birde arada oyun 3 ,4 saniye donuyor.Olumlu düşünmek istiyorum ve söyledikleri bir söz aklıma geliyor. "Bu gibi hatalar tek tek değil topluca çözümlenir" gibisinden bir sözdü.Zaten bir güncelleme geliyorsa bunun altyapısını hazırlıyorlardır.Sunucudaki bu sorunları belki güncelleme ile beraber topluca çözerler.
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Banada öyle geliyor.Serinplay yazdı: ↑11 Tem 2017 14:27 Bu saatlerde 1 saniye gecikmeli oluyor yine bir nebze oynanıyor.Ama akşamları 3 saniye 4 saniye gecikmeler oluyor.Birde arada oyun 3 ,4 saniye donuyor.Olumlu düşünmek istiyorum ve söyledikleri bir söz aklıma geliyor. "Bu gibi hatalar tek tek değil topluca çözümlenir" gibisinden bir sözdü.Zaten bir güncelleme geliyorsa bunun altyapısını hazırlıyorlardır.Sunucudaki bu sorunları belki güncelleme ile beraber topluca çözerler.
kedi