Değerli yorumun için teşekkür ederim dostum. Örnek olabildiysem ne mutlu.
Retaliation-YollugTigin-IıIıIYaMaNIıIıI Günlüğü
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Re: YaMaN-Retaliation Günlüğü
Sanırım dün bereketli bir gün idi, gece Hol'de savaşmaya gidelim derken madenleri teker teker çektim, hiç bir arkadaşıma çektirtmedim ve bir tane Jadeit çektim uzun zaman üstüne.
-
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Huzursuzluğum
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Öğleden sonra bir açılma olduğunu söyleyebilirim.TOLGA yazdı: ↑11 Tem 2017 11:12Sanırım dün bereketli bir gün idi, gece Hol'de savaşmaya gidelim derken madenleri teker teker çektim, hiç bir arkadaşıma çektirtmedim ve bir tane Jadeit çektim uzun zaman üstüne.![]()
Harbiden yanıyorsun be Reta.
Bu gidişle borcunu ödemen fazla zaman almaz.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
İnşallah dostum, tek temennim düze çıkmak.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhabalar;
Öncelikle bir geçmiş olsun diliyorum dostlarım, gelin sarılalım. Akşam LYS sonuçları açıklanınca ekrana boş boş baktığınızı anlayabiliyorum. Neyse hayatın sonu değil ya, takmamak gerek. Velhasıl, dün yazamadım günlüğümü bugün yazarak telafisini edeyim istedi. Hol maceralarımız devam etti. Allah'a şükürler olsun kazançlıydık da. O zaman ne yapalım? Burayı kısa geçerek gelişme kısmına geçelim.
Oyuna girmeden önce İsmet Bey'in çok özlediğim için, bir Lodos karakterimle kendisini ziyaret etmek için bir grubun peşine takıldım. Sancağa vardığımda İsmet'in geçmiş bayramını kutladım.
Şöyle bir #Reçetelation etiketi açarak, düşürdüğümüz reçeteleri burada paylaşalım.
Klan ve Lonca kanallarından geçenlerde düşürmüş olduğum materyalleri satmaya çalışırken, bir yandan da kasamızı doldurmaya devam ediyorduk. Bir de ne görelim? Ah... Seviyorum senin tatlışlığını Safran.
Ardından maden çıkmazına girip, sindire sindire Örümcekleri halt ettikten sonra, yeni kalkmaya başlayan madenleri birer birer çekeyim dedim. Yalnız Lokman Öbeği biraz fazla bekletti beni. Ancak sonu da hayırlı bitti. Teşekkürler Çiğdem Öbeği.
Bölgeden bir oyuncuyla, elimdeki 7 Salgı'nın fiyatında anlaşarak satışımızı gerçekleştirdik. Şu sıralar piyasa ölü durumda. Ellerim titreye titreye verdim onları!
Gün sonunda ise Bay Terapi Bey'in şifacısının görevlerini yaparken, şans eseri rast geldiğimiz Tracey yani Dawnguard ile hep beraber toplanarak bir fotoğraf aldık. Güzel bir tesadüftü. Buradan selam olsun dostlarıma.
Esen kalmanız dileğiyle, selametle!
O son fotoğraftaki kareye beni çağırmadınız ya başta sana, ikinci olarak Veysel'e, üçüncü olarak Murat'a ve son olarak da Dowahkiin şarkısını ezberleyen işsiz kardeşime selamlarımı iletiyorum, yazıklar olsun. 
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Y A Z I K L A N D I M !
Tüh sana!