Gaffar Bey ve Kuklacı İlişkisi - Odasındaki Tablo
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
- Baskent06
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Arzın Çocukları
Re: Gaffar Bey ve Kuklacı İlişkisi - Odasındaki Tablo
Arzuhalci ve Kuklacının bir bağı olabilir mi acaba ? Yanlış hatırlamıyorsam Arzuhalcinin tam olarak nereden gelindiği bilinmiyordu.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

Beyoğlu'ndan geliyor Arzuhalci. Geldiği vakitlerde Yükseliş Cemiyeti yönetimde iken, onlara ruh taşının gücünden bahsediyor ve bunu onlara vermek istiyor. Ancak karşılığında da, şimdilerde kendisini gördüğümüz evi istiyor. Sizin yazdığınız cümleyi şöyle değiştirelim; Ne yaptığı bilinmeyen, Beyoğlu'ndan gelme Arzuhalci'nin bir bağıntısı olabilir mi?
- KafkasBeyi
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: B E Y
oOoKafKaSBeYioOO
Yürüyoruz ömür boyu yürüdüğümüz yol karınca boyu...
Yürüyoruz ömür boyu yürüdüğümüz yol karınca boyu...
Kesinat vermiyorum zaten, hikaye üzerinden oyun içeriğine bakmak güzel velakin İKV Dünyası süprizlerle dolu, oyun içinde oyun..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Olmasını isterdim. Beklenmeyen şeylerin aniden vuku bulduğu hikayeleri çok severim. Hayranı olduğum İKV hikayesinde böyle bir şey olması olayları çok daha içinden çıkılmaz bir hale getirirdi, muhteşem olurdu. Ancak ne yazık ki oyun hikayesine göre böyle bir şey mümkün görünmüyor.
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
Agah Bey, Kuklacı diyen arkadaşa sesleniyorum "Gözlerim kanadı."
.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Hikayeye Göre Gaffar Bunların Hepsınden Delikanlı Ne Azat Beyi Tınlıyor Ne Teşkilatı Ne De Kuklacıyı Ama Kuklacıda Gaffarı Yaver Yerine Bile Koymuyor Bence Gaffarın Kuklacıyla İşi Yok Kuklacının Olsa Olsa Azat Efendi İle İşi Olur Gelecek Yeni Boss Azat Efendi Olarak Düşünüyorum. Kuklacı Çok Büyük Bir Boss Olur. Gaffarı Çıktığı Tarihten 3 Ay Sonra Kesmişssek Kuklacıyı 1 Senede Zor Keseriz Gibime Geliyor.
DAİREONÜÇ
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
Joule yazdı: ↑05 Tem 2017 23:44 Hikayeye Göre Gaffar Bunların Hepsınden Delikanlı Ne Azat Beyi Tınlıyor Ne Teşkilatı Ne De Kuklacıyı Ama Kuklacıda Gaffarı Yaver Yerine Bile Koymuyor Bence Gaffarın Kuklacıyla İşi Yok Kuklacının Olsa Olsa Azat Efendi İle İşi Olur Gelecek Yeni Boss Azat Efendi Olarak Düşünüyorum. Kuklacı Çok Büyük Bir Boss Olur. Gaffarı Çıktığı Tarihten 3 Ay Sonra Kesmişssek Kuklacıyı 1 Senede Zor Keseriz Gibime Geliyor.