Farklı bir eklenti önerisi ..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
IIASiLKANII
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Farklı bir eklenti önerisi ..

Mesaj gönderen IIASiLKANII »

Kader Mühürleri oyununun inceleme videosunu izlerken,inceleyen elemanın oyuna giriş videosunu çok begendigini gordum ki evet gercektende guzel olmus.Harika bir hikayesi olan İstanbul Kıyamet Vakti'ninde boyle bir 2-3 dk'likta olsa giris videosu olsa hoş olmazmiydi?Muziklerine hayran kalan bircok arkadasim,videosunuda cok sevecegine eminim hikayesi bu denli dolu dolu olan bir oyuna guzel bir giriş videosu giderdi bence :slightly_smiling_face:
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Re: Farklı bir eklenti önerisi ..

Mesaj gönderen Retaliation »

IIASiLKANII yazdı: 30 Haz 2017 16:39 Kader Mühürleri oyununun inceleme videosunu izlerken,inceleyen elemanın oyuna giriş videosunu çok begendigini gordum ki evet gercektende guzel olmus.Harika bir hikayesi olan İstanbul Kıyamet Vakti'ninde boyle bir 2-3 dk'likta olsa giris videosu olsa hoş olmazmiydi?Muziklerine hayran kalan bircok arkadasim,videosunuda cok sevecegine eminim hikayesi bu denli dolu dolu olan bir oyuna guzel bir giriş videosu giderdi bence :slightly_smiling_face:
Elbetteki güzel olur ama olsa da oyuncuların birçoğu sinematik kısmı önemsemeden geçerler. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Ben istemezdim mesela :D
kedi
smartenes
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen smartenes »

"Haydi git çabuk al gel görevini" diyen grup arkadaşları olduğu sürece hikayeye kafa yoranların sayısı bir elin parmağını geçmez
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz."
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Gelmesine gelsin fakat şöyle bi sinematigi geç butonuyla birlikte gelsin adamlar grubu kurmus 5 kisi beni beklerken bi anlik dalginlikla gaffar gorevini unutmus olacam almaya gittigimde en az 3 dklik sinematik izleme zorunlulugu var ya grup dagilir ya baskasini alip girerler
Resim
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

ara sahne geleceğini sanmıyorum ama Allahtan ümit kesilmez 2050de onu da goruruz inşallah :D
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

smartenes yazdı: 30 Haz 2017 18:05 "Haydi git çabuk al gel görevini" diyen grup arkadaşları olduğu sürece hikayeye kafa yoranların sayısı bir elin parmağını geçmez
Okuduğum son üç konuda da iletiniz mevcut, siz neden her şeye karamsar bakıp da hem oyuncuları hem de oyunu kötülüyorsunuz? Bireysel bir sorununuz varsa biri ile aranızda gidiniz aranızda halledin ha eğer sitemin oyuna ve tüm oyuncu kitlesine ise buna hakkınız yoktur, içinizde yaşayabilirsiniz.
smartenes
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen smartenes »

TOLGA yazdı: 30 Haz 2017 21:43
smartenes yazdı: 30 Haz 2017 18:05 "Haydi git çabuk al gel görevini" diyen grup arkadaşları olduğu sürece hikayeye kafa yoranların sayısı bir elin parmağını geçmez
Okuduğum son üç konuda da iletiniz mevcut, siz neden her şeye karamsar bakıp da hem oyuncuları hem de oyunu kötülüyorsunuz? Bireysel bir sorununuz varsa biri ile aranızda gidiniz aranızda halledin ha eğer sitemin oyuna ve tüm oyuncu kitlesine ise buna hakkınız yoktur, içinizde yaşayabilirsiniz.
Hangi konuya ne tarz cevap yazacağımı senden ya da başkasından öğrenecek değilim. Sen forumun bekçisi misin? Sen de bu düşündüklerini içinde yaşayabilirsin ya da bana özel mesaj atarak belirtebilirsin tribünlere oynayarak değil.
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz."
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Hamidiye

Mesaj gönderen saglam »

IIASiLKANII yazdı: 30 Haz 2017 16:39 Kader Mühürleri oyununun inceleme videosunu izlerken,inceleyen elemanın oyuna giriş videosunu çok begendigini gordum ki evet gercektende guzel olmus.Harika bir hikayesi olan İstanbul Kıyamet Vakti'ninde boyle bir 2-3 dk'likta olsa giris videosu olsa hoş olmazmiydi?Muziklerine hayran kalan bircok arkadasim,videosunuda cok sevecegine eminim hikayesi bu denli dolu dolu olan bir oyuna guzel bir giriş videosu giderdi bence :slightly_smiling_face:
girişlerde değil de görev metinleri seslendirilebilir aşırı mükemmel bir şey olurdu
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

smartenes yazdı: 30 Haz 2017 21:55
TOLGA yazdı: 30 Haz 2017 21:43
Hangi konuya ne tarz cevap yazacağımı senden ya da başkasından öğrenecek değilim. Sen forumun bekçisi misin? Sen de bu düşündüklerini içinde yaşayabilirsin ya da bana özel mesaj atarak belirtebilirsin tribünlere oynayarak değil.
Estağfirullah, Allah var gam yok. Ben ne tribüne ne başka bir şeye oynarım, yalnızca oyunu ve oyuncuyu kötülemen hoş değil bunu belirtmeye çalışıyorum. Ne seninle polemiğe girmek ne de anlaşmazlık çıksın isterim.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön