Beyin fırtınası: DEV GENİSLEME PAKETİ.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Re: Beyin fırtınası: DEV GENİSLEME PAKETİ.

Mesaj gönderen Serinplay »

smartenes yazdı: 29 Haz 2017 21:55
Dr. Recai Bey'in verdiği "Konuşma" isimli görevin tam metninin ekran görüntüsü varsa eğer bana özel mesaj ile atabilir misin dostum?
Görev metni var ancak tam değil diye hatırlıyorum çünkü beraber girdiğim grup "hadi al şu görevi" diye aceleye getirtmişti beni >:) ama büyük bölümünü fotoğraflamıştım bir bakayım bulunca atarım.
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Serinplay yazdı: 29 Haz 2017 22:10
smartenes yazdı: 29 Haz 2017 21:55
Dr. Recai Bey'in verdiği "Konuşma" isimli görevin tam metninin ekran görüntüsü varsa eğer bana özel mesaj ile atabilir misin dostum?
Görev metni var ancak tam değil diye hatırlıyorum çünkü beraber girdiğim grup "hadi al şu görevi" diye aceleye getirtmişti beni >:) ama büyük bölümünü fotoğraflamıştım bir bakayım bulunca atarım.
Son yazdığım ileti hakkında ne düşünüyorsun kardesim :) teaser videolarını izlerken aklıma geldi.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
CIZIK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Bedr-in Aslanları

Mesaj gönderen CIZIK »

Çok hikaye var çok yöne çekilebilir karaköy , tangris , gezginşehir üçüde gelebilir
ancak hepsinin 49 lvle sıgmayacagı kesin 59 veya ilerisi olursa çember itemleri çöp olacagı aşikar eksik tılsımlar
eksik takılar, güncelleme ile bir nebze düzeltilecegi kanaatindeyim. hikayelerde anlatılan tangrisin ateş ile yok oldugu ve buz ile tedavi edildigi şeklindeki yazılar buz devrinin geldiginin habercisi olabilir kaldıki hali hazırda m1 y2 gibi benzer bir buz tılsımı yok =)
saatin ilersinin (hol 2 ) gezgin şehir olacagı düşüncesindeyim. hikayelerdede anlatılan nasıl açıldıgının bilinmedigi şeklindeki yazıtlar düşüncemi destekliyor. şöyleki
hol haritası tam bir simetrik yapıda arz ve lodos taraflarının en uc ücra noktalarında Resim şöyle totemler mevcut şuan aktif olmasalar bile güncelleme ile aktif hale gelecektir aynı ermeydanındaki sancak etkileri gibi bir etki ile her ikisinide kesen saat kapısının oradaki girişi aktif edebilecektir diye düşünüyorum bunun içinde adı "sarkaç etkisi" olacak bir etkiyle giriş yapılabilecektir.
Resim saatin yakınlarındaki ölü beyaz meran düşüncemi kuvvetlendiren diger faktörlerden.
saat kapısının arkasında normal bir bölge olur oyun oradan devam eder balıkçının oradanda "galata" adında bir grup bölgesi açılır
galatada kuklacıyı keseriz. handanla ismet holden bize görev verir gezgin şehri bul şunu bunu öldür ödülüde klan madalyonu olur
yeni üretim silahlarda 10x gerekir yeni levelle beraber yeni yetenekler gelir büyücüler attıkları büyüleri sıklaştırır 3x buz 3x elektrik vs gibi oyun tek büyü üzerine döner yeni 2,5lt kola şişelerine benzer iksirler gelir :grinning: fln fln fln
Resim
leones non capit muscas
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

%90 ihtimalle Tangriss

Gidilecek tek yer kaldı holün sonundaki hologram kapı bu kapı meran sehrindeki dijital hiyorogliflere benzeyebilir

Npcleri bilmek zordur cunku suan birkacı dışında cogu npc tarihcede yok gönul gibi demirci rustem gibi

Patron yaratik olarak Kisslessde olabilir Kuklacida Gaffar beyi oldurduysak kuklaciyi paramparca ederiz npc falan olmaz kuklaci eger olacak olsa fare adamlar dusman yaratik olmazdi tamamen mantik hatasi olur

Maden gelmez buyuk ihtimalle gadolinyum jadeit safrandan devam ederiz buyuk olasilikla materyal gelir

Yeni itemde gelmesi zor fakat soyle her isteyen istedigi zaman o kapidan gecemese guzel olur mesela 20 adet saklı irk oldurup girme zorunlulugu olsa fena olmaz onlardan dusen farkli bir materyalide harac olarak kapiya odesek

Gizit klani hala bir sır liderleri kim kimin pesindeler amaclari ne ogrenemedik bu guncellemede ogrenicez gibi gibi

Son olarak son guncelleme ne olursa olsun su antin kuntin hatalari duzeltmeleri lazim agaclarin icinden gecmek gibi sacma seyleri kaldirmalari lazim en basta gercekciligi arttirmalari lazim one oyle gta vice cityde bile yok
Resim
VakitGeliyor
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen VakitGeliyor »

Çemberlitaş tüm grup bölgeleri dolu hatasınıda düzeltsinler. Yoğun günlerde içerisi boş olduğu halde bu hata yüzünden saatlerce bekleyip girememek oyundan soğutuyordu zamanında. Şimdi ne durumdadır bilemiyorum
smartenes
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen smartenes »

LEPRECHAUN yazdı: 29 Haz 2017 21:41 Simdi bu da neydi onca acı bu yüzden...bir gariplik var bu işte bir gariplik...İnançların uğruna savaştığın can aldığın can verdiğin değerler domino taşıları gibi devrildi.Düzensiz zamana düzen verirken meğer en iyi düzen düzensizlik miydi ? Zihninde derin bir boşluk belirdi.Dişe dokunur bir ipucu da bulamadın. Ölü meranı incelemeye bir harita bir ipucu aramaya başladın.Hiç bir şey yoktu. Umutsuzluk yüreğine çöreklenmiş Huzursuzluğun damarlarında akan kanı hızlandırmıştı. Dönüş vakti gelmişti o da ne ilerde küçük bir mağraya rastladın tam kapıdan girerken meran şehrindekilere benzer yazı ve çizimler vardı. Tam içeri giriyordun ki kapının üstünden bir bomba düşüverdi ! lanet olsun diye homurdandın uzun amandır bunlara rastlamıyordun. yerlerde gelişi güzel bir sürü iskelet vardı belli ki burada iyi bir mücadele yaşanmıştı. Sarı ince ipeksi bir cisim ilişti gözüne bir hışımla elinlegelişi güzel toparladın ve cebine koydun pek tekin değildi burası terketmeliydi sende bunu yaptın.
Bu bir görev metni mi yoksa sen mi yazdın? Evetse hangi görevin metni acaba?
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz."
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
Kullanıcı avatarı
REINHARDT
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: loncam yok

Mesaj gönderen REINHARDT »

Aggro-meter tarzı hiddetin kimde olduğunu gösteren bir mini bar gelse hiç fena olmaz, duruma göre hiddeti artan kişi saldırıyı keser ve hiddet sürekli tankta kalır.
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

smartenes yazdı: 30 Haz 2017 03:04
LEPRECHAUN yazdı: 29 Haz 2017 21:41 Simdi bu da neydi onca acı bu yüzden...bir gariplik var bu işte bir gariplik...İnançların uğruna savaştığın can aldığın can verdiğin değerler domino taşıları gibi devrildi.Düzensiz zamana düzen verirken meğer en iyi düzen düzensizlik miydi ? Zihninde derin bir boşluk belirdi.Dişe dokunur bir ipucu da bulamadın. Ölü meranı incelemeye bir harita bir ipucu aramaya başladın.Hiç bir şey yoktu. Umutsuzluk yüreğine çöreklenmiş Huzursuzluğun damarlarında akan kanı hızlandırmıştı. Dönüş vakti gelmişti o da ne ilerde küçük bir mağraya rastladın tam kapıdan girerken meran şehrindekilere benzer yazı ve çizimler vardı. Tam içeri giriyordun ki kapının üstünden bir bomba düşüverdi ! lanet olsun diye homurdandın uzun amandır bunlara rastlamıyordun. yerlerde gelişi güzel bir sürü iskelet vardı belli ki burada iyi bir mücadele yaşanmıştı. Sarı ince ipeksi bir cisim ilişti gözüne bir hışımla elinlegelişi güzel toparladın ve cebine koydun pek tekin değildi burası terketmeliydi sende bunu yaptın.
Bu bir görev metni mi yoksa sen mi yazdın? Evetse hangi görevin metni acaba?
Ben yazdım kardeşim. Bence o ip kuklacı in gösterileri esnasında kullandığı ipin bir parçası. Aynı iletide kırmızı yazımda ima da ettim
En son AFRASiYAB tarafından 30 Haz 2017 20:22 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: İleti, sahibinin isteği üzerine düzenlendi.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

Merhaba arkadaşlar,

Dün bir görev metnini tekrardan gözden geçirince bir ayrıntıya takıldım ve yine yapbozun bir parçasını yerine oturtmaya çalıştım.Bu bilgiyi daha önce dile getiren oldu mu bilmiyorum ama yine varsayımlarımla bir mantık yürüttüm.
Resim
Resim
Buradan aklıma gelenler ;

1.Holde bulunan Saklı ırklar çok eski bir zamanda Kissless tarafından yaratıldılar.Bu Kissless'in dışarıda bir yerlerde olmadığı anlamına da geliyor.Ona hizmet eden hain İstihbarat Komutanı da belki onun tarafından yaratılmış bir insan veya onun döneminde yaşayıp ona hizmet etmiş ve Erg ile hapsolmuş bir insan olabilir.Kesin olan bilgi yüzündeki Kissless yazısı.

(Yine aynı görev metninde Meran Şehrinde bulunan Nodus kulesi gibi binlercesi olduğunu da söylüyor.)

2.Daha sonra Erg'in yoğunlaşarak kararlı hale gelmesi ile uyanana kadar büyük holde kaldılar.Yani Kissless onları günümüzde üretmedi.Önceleri bir zekaya sahip iseler bu olaydan sonra delirmiş , vahşileşmiş olabilirler.

3.Eğer böyle düşünürsek burada kullanılan büyünün (daha önce fare-adam üretme büyüsünden alınmış olduğunu düşünmüştük) daha sonraları Kuklacı tarafından bulunmuş olduğuna ulaşabiliriz.Yani Kuklacı bu büyüyü Eskilerden öğrendi.

4.Bu şekilde devam edersek Kissless denilen şahsın aslında hayatta olmadığını da düşünebiliriz.Çünkü Kissless eski zamanda yaşamış (belki Tarhass zamanında yaşamış bir ateş büyücüsü) bir Meran Kraliçesi olabilir.Veya Tarhass yıkıldıktan sonra tutsak düşmüş bir ateş büyücüsü , isyancıda olabilir.

5.Ancak...

"Kissless kültü uyandı..." Bunun anlamı Kissless'in inancı uyandı.Kissless inancına hizmet edenler ile Meranlar arasında bir şeyler dönüyor olabilir.Zaten Kissless'in bir ordusu olsaydı veya çok güçlü olsaydı bize kirli işlerini yaptırmazdı.Saklı Irklar delirdiği için onlara da hükmedemez.Bu yüzden onun bir yerde (belki Tangriss'in ardında) tutsak olduğunu düşünüyorum.O tutsak iken ona engel olabilecek güçlüleri biz burada öldürdük ve ona engel olabilecek kimseyi bırakmadık.Bizim dışımızda...

Bu yüzden huzurumuz yok , bu yüzden bu işi biz bitirmek zorundayız....

6.Burada Kissless ile Meranlar arasında ne döndüğünü iyice anlamak için Tarhass krallığının neden yıkıldığını ayrıntılı bir şekilde Kutsal Kaya'dan okumalıyız.

7.İKV tanıtım videosunda görünen bir karakter vardı.Bu karakterin başındaki Buz tacı holün belli yerlerindeki kristallerin üzerinde var.Bu yüzden önceden günlüğümde yazdığım 2 şey geliyor.

Resim

Resim

A : Ya bu karakter şu an ki Meran Kraliçesi (Çünkü bir Buz Büyücüsü ve Buz tacı takıyor olmalı) ama neden böyle güçsüz duruyor ? O yüzden B şıkkı aklıma geliyor.

B : Yada bu karakter Kissless ve başındaki Buz Tacı onu pasif duruma getiriyor..Eğer Kissless günümüze kadar ölmemişse bana göre olabileceği tek yer Tangriss'in ardında bir yerde hapis tutuluyordur.Ve onun ateş güçlerini azaltmak için bu tacı ona giydirmiş olabilirler.Zaten resimdeki karakter yarı uyku halinde ,güçsüz görünüyor.İfliss'ten bildiğimiz üzerede Buz büyüleri onlara işlemiyor.Bu yüzden sadece ateş büyülerini engellemek amaçlı bu tacı kullanmış olmalılar.Dikkat ederseniz bu tacın olduğu bölgeler holde donmuş durumdadır.Ona hizmet eden hainin yüzünden bizde farkında olmadan ona hizmet ettik.Şimdi Tangriss'e girip onu öldürmeliyiz.Ama tutsak ise nasıl kurtulabilir ? Kuklacı....

8.Kuklacı her zaman bizden önde.Eğer hikaye örgüsü herkesin çok istediği Karaköy'den devam etmeyecekse o zaman Kuklacı'nın Tangriss'e bizden önce girdiğini düşünebiliriz.Zaten topladığı ordu ile başka nereye ve neden gidebilir.Kuklacı'nın maskesinin ardında ne var bilmiyorum ama çok zeki bir plan yürüttüğü kesin.Çok usta bir büyücü , fare-adam üretme büyüsü gibi bir büyüyü ortaya çıkardı.Maskesini yüzünde yazan Kissless yazısını saklamak için mi çıkarmıyor bilemiyorum ama Kissless'e yardımcı olacak şeyler yaptığını da okumadım.Tıpkı hayvanları damgalar gibi Kissless'te hizmetkarlarını , kölelerini damgalıyor.Acaba bir zamanlar onun hizmetinde olan bir insandı da Tarhass felaketinden sonra ondan kaçıp kurtuldu mu ? Bu yüzden kimse onu tanımasın diye maske mi takıyor ? Bu yüzden mi büyü konusunda bu kadar usta.Şimdi güçlendiği için ondan intikam mı almak istiyor ? Bu yüzden mi en seçkin askerleri ile yola çıktı ? Cevapsız sorular...

Yeni güncellemeyi sabırsızlıkla bekliyorum.Çünkü bu kadar eksik parça olunca neresinden baksanız bir şeyler uyduruluyor.Çünkü gördüğünüz gibi ufak bir ayrıntı bile her şeyi baştan aşağı değiştiriyor. Şöyleydi böyleydi kafa yanıyor.Ve fırtına devam ediyor...
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Serinplay yazdı: 30 Haz 2017 19:53 Merhaba arkadaşlar,

Dün bir görev metnini tekrardan gözden geçirince bir ayrıntıya takıldım ve yine yapbozun bir parçasını yerine oturtmaya çalıştım.Bu bilgiyi daha önce dile getiren oldu mu bilmiyorum ama yine varsayımlarımla bir mantık yürüttüm.
Resim
Resim
Buradan aklıma gelenler ;

1.Holde bulunan Saklı ırklar çok eski bir zamanda Kissless tarafından yaratıldılar.Bu Kissless'in dışarıda bir yerlerde olmadığı anlamına da geliyor.Ona hizmet eden hain İstihbarat Komutanı da belki onun tarafından yaratılmış bir insan veya onun döneminde yaşayıp ona hizmet etmiş ve Erg ile hapsolmuş bir insan olabilir.Kesin olan bilgi yüzündeki Kissless yazısı.

(Yine aynı görev metninde Meran Şehrinde bulunan Nodus kulesi gibi binlercesi olduğunu da söylüyor.)

2.Daha sonra Erg'in yoğunlaşarak kararlı hale gelmesi ile uyanana kadar büyük holde kaldılar.Yani Kissless onları günümüzde üretmedi.Önceleri bir zekaya sahip iseler bu olaydan sonra delirmiş , vahşileşmiş olabilirler.

3.Eğer böyle düşünürsek burada kullanılan büyünün (daha önce fare-adam üretme büyüsünden alınmış olduğunu düşünmüştük) daha sonraları Kuklacı tarafından bulunmuş olduğuna ulaşabiliriz.Yani Kuklacı bu büyüyü Eskilerden öğrendi.

4.Bu şekilde devam edersek Kissless denilen şahsın aslında hayatta olmadığını da düşünebiliriz.Çünkü Kissless eski zamanda yaşamış (belki Tarhass zamanında yaşamış bir ateş büyücüsü) bir Meran Kraliçesi olabilir.Veya Tarhass yıkıldıktan sonra tutsak düşmüş bir ateş büyücüsü , isyancıda olabilir.

5.Ancak...

"Kissless kültü uyandı..." Bunun anlamı Kissless'in inancı uyandı.Kissless inancına hizmet edenler ile Meranlar arasında bir şeyler dönüyor olabilir.Zaten Kissless'in bir ordusu olsaydı veya çok güçlü olsaydı bize kirli işlerini yaptırmazdı.Saklı Irklar delirdiği için onlara da hükmedemez.Bu yüzden onun bir yerde (belki Tangriss'in ardında) tutsak olduğunu düşünüyorum.O tutsak iken ona engel olabilecek güçlüleri biz burada öldürdük ve ona engel olabilecek kimseyi bırakmadık.Bizim dışımızda...

Bu yüzden huzurumuz yok , bu yüzden bu işi biz bitirmek zorundayız....

6.Burada Kissless ile Meranlar arasında ne döndüğünü iyice anlamak için Tarhass krallığının neden yıkıldığını ayrıntılı bir şekilde Kutsal Kaya'dan okumalıyız.

7.İKV tanıtım videosunda görünen bir karakter vardı.Bu karakterin başındaki Buz tacı holün belli yerlerindeki kristallerin üzerinde var.Bu yüzden önceden günlüğümde yazdığım 2 şey geliyor.

Resim

Resim

A : Ya bu karakter şu an ki Meran Kraliçesi (Çünkü bir Buz Büyücüsü ve Buz tacı takıyor olmalı) ama neden böyle güçsüz duruyor ? O yüzden B şıkkı aklıma geliyor.

B : Yada bu karakter Kissless ve başındaki Buz Tacı onu pasif duruma getiriyor..Eğer Kissless günümüze kadar ölmemişse bana göre olabileceği tek yer Tangriss'in ardında bir yerde hapis tutuluyordur.Ve onun ateş güçlerini azaltmak için bu tacı ona giydirmiş olabilirler.Zaten resimdeki karakter yarı uyku halinde ,güçsüz görünüyor.İfliss'ten bildiğimiz üzerede Buz büyüleri onlara işlemiyor.Bu yüzden sadece ateş büyülerini engellemek amaçlı bu tacı kullanmış olmalılar.Dikkat ederseniz bu tacın olduğu bölgeler holde donmuş durumdadır.Ona hizmet eden hainin yüzünden bizde farkında olmadan ona hizmet ettik.Şimdi Tangriss'e girip onu öldürmeliyiz.Ama tutsak ise nasıl kurtulabilir ? Kuklacı....

8.Kuklacı her zaman bizden önde.Eğer hikaye örgüsü herkesin çok istediği Karaköy'den devam etmeyecekse o zaman Kuklacı'nın Tangriss'e bizden önce girdiğini düşünebiliriz.Zaten topladığı ordu ile başka nereye ve neden gidebilir.Kuklacı'nın maskesinin ardında ne var bilmiyorum ama çok zeki bir plan yürüttüğü kesin.Çok usta bir büyücü , fare-adam üretme büyüsü gibi bir büyüyü ortaya çıkardı.Maskesini yüzünde yazan Kissless yazısını saklamak için mi çıkarmıyor bilemiyorum ama Kissless'e yardımcı olacak şeyler yaptığını da okumadım.Tıpkı hayvanları damgalar gibi Kissless'te hizmetkarlarını , kölelerini damgalıyor.Acaba bir zamanlar onun hizmetinde olan bir insandı da Tarhass felaketinden sonra ondan kaçıp kurtuldu mu ? Bu yüzden kimse onu tanımasın diye maske mi takıyor ? Bu yüzden mi büyü konusunda bu kadar usta.Şimdi güçlendiği için ondan intikam mı almak istiyor ? Bu yüzden mi en seçkin askerleri ile yola çıktı ? Cevapsız sorular...

Yeni güncellemeyi sabırsızlıkla bekliyorum.Çünkü bu kadar eksik parça olunca neresinden baksanız bir şeyler uyduruluyor.Çünkü gördüğünüz gibi ufak bir ayrıntı bile her şeyi baştan aşağı değiştiriyor. Şöyleydi böyleydi kafa yanıyor.Ve fırtına devam ediyor...

Çok mantıklı, dediğin gibi cevapsız sorular fakat bu genişleme ile bütün bu soruların yanıtını alacağımızı zannetmiyoru, ama aslında şöyle birşey de söylemek istiyorum 5 sene gibi uzun bir süre genişleme gelmedi herşey tamamlanmış da olabilir .
kedi

“Genel Etkileşim” sayfasına dön