Yoksa?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Plafect00
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Gizit

Re: Yoksa?

Mesaj gönderen Plafect00 »

Gerekirse 3 yıl sürsün ama güzel olsun.
ERG

Erg, insanı ele geçirebilen çok tehlikeli bir güçtür. Şimdi görüyorum ki para ondan da betermiş.

Fazıl SARRAFOĞLU
VakitGeliyor
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen VakitGeliyor »

3 ay içinde bekliyorum yeni güncellemeyi. Demek ki akçe fiyatlarının artması, 5500 akçenin kaldırılması hepsi önceden planlanmış şeylermiş. Tabi kendileride biliyor gorgar bu müjdeyi verdiğinde herkes akçelere saldıracaktı nitekim öylede oldu.. oyunu 2 yıl önce bırakmıs olan ben bile gorgarın o konusundan sonra oyuna geri döndüm ve akçe çektim..

3 ay içinde gelir diye tahmin ediyorum. Sıfırdan yapacaklarını sanmam. Önceden büyük kısmını veya tamamını yapmıslardır diye düşünüyorum. 3 ay içinde gelmezse şaşırtıcı olur.

2 yıl beklerim 3 yıl beklerim gibi şeylerde yazmayın. Bu adamları olumsuz yönde cesaretlendirmeyin. Siz 3 yıl bile beklerim yazdıkça adamlar salladıkça sallar 3 yıl sonra bile göremezsiniz güncellemeyi.
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HollyShit »

Emre Yücelen ile proje bitmişti diye hatırlıyorum. Sanırım şu an Sobee - TT ile çalışmıyor sanırım.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
inquisitor
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Tu Veni Adme

Mesaj gönderen inquisitor »

Güncelleme gelecek diye akçe çektim, çekelim falan ne kerizce bi harekettir ? Kazık fiyatla satıyorlar zaten, önce gelsin güncelleme sonra alın kâmil misiniz ?
VakitGeliyor
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen VakitGeliyor »

inquisitor yazdı: 29 Haz 2017 14:22 Güncelleme gelecek diye akçe çektim, çekelim falan ne kerizce bi harekettir ? Kazık fiyatla satıyorlar zaten, önce gelsin güncelleme sonra alın kâmil misiniz ?
Güncelleme geldikten sonra akçe fiyatlarının düşeceğinimi sanıyorsun? Şu an bayram sebebiyle indirimde. akçe fiyatlarının artık gelip gelebileceği en düşük fiyat şu an ki fiyatlar. akçe fiyatlarını sağolsunlar arttırmışlardı. sen artık o fiyatları değiştireceklerini, eskisi gibi düşüreceklerini mi sanıyorsun? yapma. Eğer adam akıllı efsane bir güncelleme gelirse, herkes tarafından beğenilirse oyuncu sayısında artış olursa işte o zaman bak gör bir zam daha nasıl geliyor. ttnet den ve sobee den bahsediyoruz. para için atmayacakları takla, yapmayacakları yüzsüzlük yok.
Kullanıcı avatarı
ghost
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: zeyda

Mesaj gönderen ghost »

14 eylül-17 eylül arası Gamex fuarı var. Yetişir mi bilmem ama yetişirse bir stand gerekli İkv için fuarda.
menteş
menteşIII
menteşII
smartenes
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen smartenes »

ghost yazdı: 29 Haz 2017 15:09 14 eylül-17 eylül arası Gamex fuarı var. Yetişir mi bilmem ama yetişirse bir stand gerekli İkv için fuarda.
Güzel haber. Takip etmek lazım.
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz."
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

SalurBeyi yazdı: 29 Haz 2017 09:50 Aslında Eminönü gibi bir bölge gelse ve bu bölgenin müziği de İstanbul'un Rüyası müziğine benzer olsa keşke. Aşığım o müziğe ya. :grinning:
Ah keşke...
Resim
Kullanıcı avatarı
ZoneIX
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ZoneIX »

turkoxHAMSTER yazdı: 29 Haz 2017 02:42 Kısa vadede çıkacak bir güncellemeden zaten çok bir şey beklemeyin. Özellikle seviye arttırımı gibi bir şey bekliyorsanız en az 1 yıl bekleyeceğimizi düşünüyorum.
kısa vade dediğin geride kalan 5 yıl mı ?
BOŞ
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

ZoneIX yazdı: 30 Haz 2017 17:42
turkoxHAMSTER yazdı: 29 Haz 2017 02:42 Kısa vadede çıkacak bir güncellemeden zaten çok bir şey beklemeyin. Özellikle seviye arttırımı gibi bir şey bekliyorsanız en az 1 yıl bekleyeceğimizi düşünüyorum.
kısa vade dediğin geride kalan 5 yıl mı ?
Adamlar 5 yıldır İKV adına hiç bir şey yapmamış. Ekip 2013'te tamamen dağıldı zaten. Gorgar'ın söylediğinden anladığımız kadarıyla çalışmalara yeni başlıyorlar. İnovasyon sürecini şimdiden itibaren almak lazım.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön