IKV ve Steam
IKV ve Steam
Oyunun downloaderında birçok sıkıntı oluyor çoğu kişi bu yüzden oynayamıyor oyunu. Knight gibi saçma oyunlar bile steamde yer bulurken neden IKV'miz steamde olmasın. Ücretli olsun demiyorum ama steamde ücretsiz olsa oradan indirsek daha hoş olur bence siteden download yapılan oyunlar kalmadı artık neredeyse.
Re: IKV ve Steam
Neyse arkadaşlar konu o değil beğenirsiniz beğenmezsiniz önemli değil de IKV steami hakediyor bence gayet hoş olabilir.
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Kabus 22 bile kaç yıldır Greenlighttan çıkamadı. IKV nin geleceğini sanmıyorum
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
http://steamcommunity.com/games/593110/ ... 9870947116XxxChesTeRxxX yazdı: ↑28 Haz 2017 15:52 Kabus 22 bile kaç yıldır Greenlighttan çıkamadı. IKV nin geleceğini sanmıyorum![]()
Greenlight kalktı.
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
knight yerine metin 2 desek? adam haklı beyler dağılın, steam de olmalı ama olacaksa da ingilizce dil desteği falan da olmalı 
Sadece
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Bu konu daha önce de açılmıştı, xPrince kardeşimiz tarafından.
Olsa iyi olur ama İKV'ye yapılan muameleye bakınca zor fikrine varmıştık. Çoğunluk böyle düşünüyordu.
Gorgarın açtığı konudan sonra tekrar bir hareketlilik geldi. Belki bu hareketlilik Steam'e katılmaya neden olur, kim bilir.
Olsa iyi olur ama İKV'ye yapılan muameleye bakınca zor fikrine varmıştık. Çoğunluk böyle düşünüyordu.
Gorgarın açtığı konudan sonra tekrar bir hareketlilik geldi. Belki bu hareketlilik Steam'e katılmaya neden olur, kim bilir.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık