Ne zaman demişti bunu ?
Olabilir.Düşüncen güzel,ama ben daha çok karaköy ile ilgili olacağını düşünüyorum.Gelecek güncellemenin çok büyük bir güncelleme olacağını düşünüyorum.5 yıl bekledik sonuçta

ve nerulun karaköy videosunu twitterden paylaşması beni buna itti.Beğenerek paylaşabilir ama videoda karaköy özenle anlatılıyor fotoğraflar felan çekiliyor,sanki bir bölge araştırması gibi

beğenerek paylaşması biraz absürtce geldi bana,bir şey vardır altında diye hissediyorum
Yeni paketlerin İKV oyuncusunu doyuracak, beklentilerini karşılayacak içeriğe sahip olması bizim için önemliydi. Aksi hali içimize sinmezdi. Bu sebeple bazı şeyleri sürekli ertelemek zorunda kaldık.
demişti gorgar. Ben buradan şunu anlıyorum (
tabi ki bugüne kadar yapılan güncellemelerden de bahsediyor olabilir) bir tane değil de birkaç tane güncelleme gelebilir.Yani hem açık alan hem grup bölgesi gelebilir.Yada şu şekilde de olabilir.Karaköy gelir, eminönü,labirent ,meteor ,yeraltı,hol mekanlarını karaköyde de olması (
olması derken şu an ki oyun dünyasının değişik versiyonu diğer taraftada olabilir.Hol gibi mesala arz tarafı lodos tarafı gibi 2 sinin de haritasını aynı olması ) olabilr.BUNLAR TAHMİN TABİ. Ama her halükar da yeni levellerin geleceğini düşünüyorum.Senin dediğin gibi de olabilir.