Nerull bakarsa sevinirim
- empty61
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Evrensel İmha
Nerull bakarsa sevinirim
Playstore' a mahkum olan oyuncular hergün mağdur oluyor. Taş devrinde değiliz bilişim çağındayız. Bir tıkla dünyanın bir ucundan diğer ucuna bilgiler uçabiliyor. Fakat Playstore'da akçeler geç, yada hiç gelmiyor. Bu sorunları görün artık. Forum moderatörleri "444 0 375 - 444 1 444" gibi numaralara yönlendiriyor bizi. Arıyoruz yine sonuç olumsuz. 444 1 444 ü aradım aldığım ürünle alakalı, 24 saat geçince şikayet alabiliyoruz diyorlar. Playstore'in iletişim sayfasından 0212 306 10 00 arıyorum hat düşüyor. Birtürlü emelimize ulaşamıyoruz. Lütfen sizden ricam şu oyunu, oyuncuları bir tutamda olsa seviyorsanız birşeyler yapın. Güncelleme getirin ibarelerini geçiyorum; Bırakın geri kalan sürede güncelleme gelmesede istediğimiz gibi oynayalım.
apidRa
- Lilum
- İskele Babası

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Evrensel İmha
Re: Nerull bakarsa sevinirim
Nerull mu o kim di ya
Gitsin kader mühürlerine baksın profil fotosundan belli neyle uğraştığı
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Nihat beyin twitter hesabında mesaj gönder butonu yok. Kapatmış heralde.
Buradan ulaşamıyoruz, ordan veryansın ederdik.
Buradan ulaşamıyoruz, ordan veryansın ederdik.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Görüldü ✓✓ atar sadece.
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
- IhbarHatti
- İri Fare Avcısı

- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Nerulu bırak forum yetkilisinin baktığına dua et belki de bakmadi bile
Genel olarak konu da haklısın
-
Nerull
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Playstore'dan aldığımız bilgiye göre çalışmanın amacı, ürünlerin gecikmesi yada ödeme onaylarında önceden oluşan sorunlara yönelikti. Yaşanan aksaklıklar nedeniyle altyapı çalışması sonrasında sistemin oturması maalesef bir haftayı buldu. Teknik problemlerin yaşandığı bu süre zarfında elimizden geldiğince bize başvuruda bulunan kişileri Playstore'a ileterek süreci hızlandırmaya çalıştık.empty61 yazdı: ↑14 Haz 2017 13:29 Playstore' a mahkum olan oyuncular hergün mağdur oluyor. Taş devrinde değiliz bilişim çağındayız. Bir tıkla dünyanın bir ucundan diğer ucuna bilgiler uçabiliyor. Fakat Playstore'da akçeler geç, yada hiç gelmiyor. Bu sorunları görün artık. Forum moderatörleri "444 0 375 - 444 1 444" gibi numaralara yönlendiriyor bizi. Arıyoruz yine sonuç olumsuz. 444 1 444 ü aradım aldığım ürünle alakalı, 24 saat geçince şikayet alabiliyoruz diyorlar. Playstore'in iletişim sayfasından 0212 306 10 00 arıyorum hat düşüyor. Birtürlü emelimize ulaşamıyoruz. Lütfen sizden ricam şu oyunu, oyuncuları bir tutamda olsa seviyorsanız birşeyler yapın. Güncelleme getirin ibarelerini geçiyorum; Bırakın geri kalan sürede güncelleme gelmesede istediğimiz gibi oynayalım.
Müşteri Hizmetleri tarafından verilen hizmette sorunlar olduğuna bende katılıyorum. Maalesef konuyu yanlış anlayabiliyor yada müşterisi olmadığınız için aramayı sonlandırabiliyorlar. Gerekli bilgilendirmeleri daha önce yapmıştık, çağrı merkezine yeniden iletilmesini sağlayacağız.. Umuyoruz yeniden aramanıza gerek kalmaz ama şunu özellikle belirtmek istiyorum. Playstore'a üye olmak için Türk Telekom müşterisi olmanıza gerek olmadığı gibi Playstore konusunda destek almak için de müşteri olmanıza gerek bulunmuyor. Aksini söyleyen olursa lütfen Playstore hakkında destek almak üzere aradığınızı iletin.
Hafta başından bu yana Playstore tarafında kontrollerin yapıldığı, sistemin çalışır durumda olduğunu ve alternatif ödeme sistemlerinin yakında ekleneceğini öğrendik. Ayrıca İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuza özel olarak sepet limitleri (sepette sadece bir ürün olması) ve ürün adedi (aynı üründen sadece bir adet alınabilmesi) limitleri de kaldırıldı.
TürkTelekom müşteri hizmetlerini arıyorum "PLAYSTORE ile ilgili ürün alma sıkıntım var " diyorum adamların veridği cevap bu : " Playstore Google hizmeti olduğu için bu konuyu Google ile görüşün" .... Bu konu hakkında ne düşünüyorsun Nihat Abi ?!...Nerull yazdı: ↑21 Haz 2017 15:29Playstore'dan aldığımız bilgiye göre çalışmanın amacı, ürünlerin gecikmesi yada ödeme onaylarında önceden oluşan sorunlara yönelikti. Yaşanan aksaklıklar nedeniyle altyapı çalışması sonrasında sistemin oturması maalesef bir haftayı buldu. Teknik problemlerin yaşandığı bu süre zarfında elimizden geldiğince bize başvuruda bulunan kişileri Playstore'a ileterek süreci hızlandırmaya çalıştık.empty61 yazdı: ↑14 Haz 2017 13:29 Playstore' a mahkum olan oyuncular hergün mağdur oluyor. Taş devrinde değiliz bilişim çağındayız. Bir tıkla dünyanın bir ucundan diğer ucuna bilgiler uçabiliyor. Fakat Playstore'da akçeler geç, yada hiç gelmiyor. Bu sorunları görün artık. Forum moderatörleri "444 0 375 - 444 1 444" gibi numaralara yönlendiriyor bizi. Arıyoruz yine sonuç olumsuz. 444 1 444 ü aradım aldığım ürünle alakalı, 24 saat geçince şikayet alabiliyoruz diyorlar. Playstore'in iletişim sayfasından 0212 306 10 00 arıyorum hat düşüyor. Birtürlü emelimize ulaşamıyoruz. Lütfen sizden ricam şu oyunu, oyuncuları bir tutamda olsa seviyorsanız birşeyler yapın. Güncelleme getirin ibarelerini geçiyorum; Bırakın geri kalan sürede güncelleme gelmesede istediğimiz gibi oynayalım.
Müşteri Hizmetleri tarafından verilen hizmette sorunlar olduğuna bende katılıyorum. Maalesef konuyu yanlış anlayabiliyor yada müşterisi olmadığınız için aramayı sonlandırabiliyorlar. Gerekli bilgilendirmeleri daha önce yapmıştık, çağrı merkezine yeniden iletilmesini sağlayacağız.. Umuyoruz yeniden aramanıza gerek kalmaz ama şunu özellikle belirtmek istiyorum. Playstore'a üye olmak için Türk Telekom müşterisi olmanıza gerek olmadığı gibi Playstore konusunda destek almak için de müşteri olmanıza gerek bulunmuyor. Aksini söyleyen olursa lütfen Playstore hakkında destek almak üzere aradığınızı iletin.
Hafta başından bu yana Playstore tarafında kontrollerin yapıldığı, sistemin çalışır durumda olduğunu ve alternatif ödeme sistemlerinin yakında ekleneceğini öğrendik. Ayrıca İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuza özel olarak sepet limitleri (sepette sadece bir ürün olması) ve ürün adedi (aynı üründen sadece bir adet alınabilmesi) limitleri de kaldırıldı.
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Eğer bunu gerçekten söyledilerse onlara de ki Are kidding me?
playstore.com adresine girmelerini söyle ve en altta solda hangi şirketin logosunu olduğunu sor.
Eğer cevap vermeye yüzleri olursa bir güzel fırçanı at ve telefonu kapat.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık