Nerull bakarsa sevinirim

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
empty61
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Evrensel İmha

Nerull bakarsa sevinirim

Mesaj gönderen empty61 »

Playstore' a mahkum olan oyuncular hergün mağdur oluyor. Taş devrinde değiliz bilişim çağındayız. Bir tıkla dünyanın bir ucundan diğer ucuna bilgiler uçabiliyor. Fakat Playstore'da akçeler geç, yada hiç gelmiyor. Bu sorunları görün artık. Forum moderatörleri "444 0 375 - 444 1 444" gibi numaralara yönlendiriyor bizi. Arıyoruz yine sonuç olumsuz. 444 1 444 ü aradım aldığım ürünle alakalı, 24 saat geçince şikayet alabiliyoruz diyorlar. Playstore'in iletişim sayfasından 0212 306 10 00 arıyorum hat düşüyor. Birtürlü emelimize ulaşamıyoruz. Lütfen sizden ricam şu oyunu, oyuncuları bir tutamda olsa seviyorsanız birşeyler yapın. Güncelleme getirin ibarelerini geçiyorum; Bırakın geri kalan sürede güncelleme gelmesede istediğimiz gibi oynayalım.
apidRa
Kullanıcı avatarı
Lilum
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Lonca: Evrensel İmha

Re: Nerull bakarsa sevinirim

Mesaj gönderen Lilum »

Nerull mu o kim di ya ':) Gitsin kader mühürlerine baksın profil fotosundan belli neyle uğraştığı
Resim

Lilu
Lilyum
Lilum*Mişa
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Nihat beyin twitter hesabında mesaj gönder butonu yok. Kapatmış heralde.
Buradan ulaşamıyoruz, ordan veryansın ederdik.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
IIASiLKANII
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen IIASiLKANII »

Görüldü ✓✓ atar sadece.
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Kullanıcı avatarı
IhbarHatti
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen IhbarHatti »

Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Nerulu bırak forum yetkilisinin baktığına dua et belki de bakmadi bile :') Genel olarak konu da haklısın
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Mesaj gönderen Nerull »

empty61 yazdı: 14 Haz 2017 13:29 Playstore' a mahkum olan oyuncular hergün mağdur oluyor. Taş devrinde değiliz bilişim çağındayız. Bir tıkla dünyanın bir ucundan diğer ucuna bilgiler uçabiliyor. Fakat Playstore'da akçeler geç, yada hiç gelmiyor. Bu sorunları görün artık. Forum moderatörleri "444 0 375 - 444 1 444" gibi numaralara yönlendiriyor bizi. Arıyoruz yine sonuç olumsuz. 444 1 444 ü aradım aldığım ürünle alakalı, 24 saat geçince şikayet alabiliyoruz diyorlar. Playstore'in iletişim sayfasından 0212 306 10 00 arıyorum hat düşüyor. Birtürlü emelimize ulaşamıyoruz. Lütfen sizden ricam şu oyunu, oyuncuları bir tutamda olsa seviyorsanız birşeyler yapın. Güncelleme getirin ibarelerini geçiyorum; Bırakın geri kalan sürede güncelleme gelmesede istediğimiz gibi oynayalım.
Playstore'dan aldığımız bilgiye göre çalışmanın amacı, ürünlerin gecikmesi yada ödeme onaylarında önceden oluşan sorunlara yönelikti. Yaşanan aksaklıklar nedeniyle altyapı çalışması sonrasında sistemin oturması maalesef bir haftayı buldu. Teknik problemlerin yaşandığı bu süre zarfında elimizden geldiğince bize başvuruda bulunan kişileri Playstore'a ileterek süreci hızlandırmaya çalıştık.

Müşteri Hizmetleri tarafından verilen hizmette sorunlar olduğuna bende katılıyorum. Maalesef konuyu yanlış anlayabiliyor yada müşterisi olmadığınız için aramayı sonlandırabiliyorlar. Gerekli bilgilendirmeleri daha önce yapmıştık, çağrı merkezine yeniden iletilmesini sağlayacağız.. Umuyoruz yeniden aramanıza gerek kalmaz ama şunu özellikle belirtmek istiyorum. Playstore'a üye olmak için Türk Telekom müşterisi olmanıza gerek olmadığı gibi Playstore konusunda destek almak için de müşteri olmanıza gerek bulunmuyor. Aksini söyleyen olursa lütfen Playstore hakkında destek almak üzere aradığınızı iletin.

Hafta başından bu yana Playstore tarafında kontrollerin yapıldığı, sistemin çalışır durumda olduğunu ve alternatif ödeme sistemlerinin yakında ekleneceğini öğrendik. Ayrıca İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuza özel olarak sepet limitleri (sepette sadece bir ürün olması) ve ürün adedi (aynı üründen sadece bir adet alınabilmesi) limitleri de kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
Burak8154
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Burak8154 »

Nerull yazdı: 21 Haz 2017 15:29
empty61 yazdı: 14 Haz 2017 13:29 Playstore' a mahkum olan oyuncular hergün mağdur oluyor. Taş devrinde değiliz bilişim çağındayız. Bir tıkla dünyanın bir ucundan diğer ucuna bilgiler uçabiliyor. Fakat Playstore'da akçeler geç, yada hiç gelmiyor. Bu sorunları görün artık. Forum moderatörleri "444 0 375 - 444 1 444" gibi numaralara yönlendiriyor bizi. Arıyoruz yine sonuç olumsuz. 444 1 444 ü aradım aldığım ürünle alakalı, 24 saat geçince şikayet alabiliyoruz diyorlar. Playstore'in iletişim sayfasından 0212 306 10 00 arıyorum hat düşüyor. Birtürlü emelimize ulaşamıyoruz. Lütfen sizden ricam şu oyunu, oyuncuları bir tutamda olsa seviyorsanız birşeyler yapın. Güncelleme getirin ibarelerini geçiyorum; Bırakın geri kalan sürede güncelleme gelmesede istediğimiz gibi oynayalım.
Playstore'dan aldığımız bilgiye göre çalışmanın amacı, ürünlerin gecikmesi yada ödeme onaylarında önceden oluşan sorunlara yönelikti. Yaşanan aksaklıklar nedeniyle altyapı çalışması sonrasında sistemin oturması maalesef bir haftayı buldu. Teknik problemlerin yaşandığı bu süre zarfında elimizden geldiğince bize başvuruda bulunan kişileri Playstore'a ileterek süreci hızlandırmaya çalıştık.

Müşteri Hizmetleri tarafından verilen hizmette sorunlar olduğuna bende katılıyorum. Maalesef konuyu yanlış anlayabiliyor yada müşterisi olmadığınız için aramayı sonlandırabiliyorlar. Gerekli bilgilendirmeleri daha önce yapmıştık, çağrı merkezine yeniden iletilmesini sağlayacağız.. Umuyoruz yeniden aramanıza gerek kalmaz ama şunu özellikle belirtmek istiyorum. Playstore'a üye olmak için Türk Telekom müşterisi olmanıza gerek olmadığı gibi Playstore konusunda destek almak için de müşteri olmanıza gerek bulunmuyor. Aksini söyleyen olursa lütfen Playstore hakkında destek almak üzere aradığınızı iletin.

Hafta başından bu yana Playstore tarafında kontrollerin yapıldığı, sistemin çalışır durumda olduğunu ve alternatif ödeme sistemlerinin yakında ekleneceğini öğrendik. Ayrıca İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuza özel olarak sepet limitleri (sepette sadece bir ürün olması) ve ürün adedi (aynı üründen sadece bir adet alınabilmesi) limitleri de kaldırıldı.
TürkTelekom müşteri hizmetlerini arıyorum "PLAYSTORE ile ilgili ürün alma sıkıntım var " diyorum adamların veridği cevap bu : " Playstore Google hizmeti olduğu için bu konuyu Google ile görüşün" .... Bu konu hakkında ne düşünüyorsun Nihat Abi ?!...
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Kullanıcı avatarı
Caffeine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Caffeine »

Resim
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Burak8154 yazdı: 21 Haz 2017 16:17 TürkTelekom müşteri hizmetlerini arıyorum "PLAYSTORE ile ilgili ürün alma sıkıntım var " diyorum adamların veridği cevap bu : " Playstore Google hizmeti olduğu için bu konuyu Google ile görüşün" .... Bu konu hakkında ne düşünüyorsun Nihat Abi ?!...
Eğer bunu gerçekten söyledilerse onlara de ki Are kidding me?
playstore.com adresine girmelerini söyle ve en altta solda hangi şirketin logosunu olduğunu sor.
Eğer cevap vermeye yüzleri olursa bir güzel fırçanı at ve telefonu kapat.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık

“Genel Etkileşim” sayfasına dön