TOLGA yazdı: ↑15 Haz 2017 18:11Bu bilgiler senden de istenecektir.
yahu anlıyorum tamam onları doldurabilirim ondan yana sıkıntı yok bende hesaba zaten girebiliyorum ben şuan benim derdim şu bir tane karakteri başka sunucuya aynı hesapla aktarıcam akçesini vererek benim derdim bu bunu kabul ediceklermi onu öğrenmek istiyorum gsm kapalı olduğu için aktarım onayını göremiyoru ama akçesin iverip aynı hesapta kalarak aktarılsın istiyorum
Kardeşim Yapacağın İlk Şey Sunucular Arası Transfer Hakkı .Diğer Sunucuya Aktarılınca Sende Bu bilgileri doldurarak destek ekibine yollayacaksın.Destek ekibi bunu kontrol edecek verilen bilgiler doğru ise karekter aktarım işlemini başlatacaktır.Olay Bu Kadar Basit.
İşte durum şu sunucular arası hakkı satın alsam bile bana onay kodu gelemez çünkü gsm numaram kapalı ama aklımdaki yönetimin onay vermesi durumunda onay olmadan sunucular arası aktarmımın gerçekleşmesi yalnız birisi oluyor derken birisi aksini söylüyor destekte standart mesaj dışında cevap vermiyor buraya açma sebebimde o belki bi yönetici görürde doğrusunu söyler diye
Kardeşim Sunucular Arası Aktarımda Onay kodsuz aktarır güzel kardeşim.Sadece Hesablar Arasında onay kodu gerekir.
İşte aradığım cevap sen dedikten sonra tekrar kontrol ettim benim baktığım hesaplar arası transferin sssiymiş zaten kardeşim çok teşekkür ediyorum hatırlatma için