Bir bilgisi olan
Bir bilgisi olan
Beyler hızlı destekte görmüşsünüzdür dün çemberlitaş kutu aldım ödeme tamamlandı mobil ödeme ama epin yok bilgisi olan varmı
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Re: Bir bilgisi olan
E-pin ve şifrelerin son bir kaç aydır geç teslim edilme gibi bir sorunu var zaten. Bekle, gelir.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Bu adamların yaptıkları gerçekten ayıp. play storenin kendine faydası yok size ne faydası olacakta akçeleri gittiniz verdiniz bu playstore denen sorunlulara. mecburmuyum ben ödeme yaptıktan sonra günlerce beklemeye. Ki artık ödeme bile yapılamıyor iyice içine etmişler. kredi kartı ile akçe alabilen babayiğit oldu mu acaba, hiç sanmıyorum. Sunucuların hepsi tenha bu gidişle sunucularnızda sizde yok olup gideceksiniz buda ikv yönetimine müstehak.
Saygılar.
Saygılar.
Playstore da zaten geç gelme problemi vardı.
Bir de sitenin kendisi problemli olunca son bir kaç gündür gelmemesi normal.İlla gelir ama ne zaman? Burdan sana yardımcı olabilecek kimse yok.Playstore müşteri hizmetlerini arayıp ordan bilgi alman çağrı kaydı açtırman gerekir
Bir de sitenin kendisi problemli olunca son bir kaç gündür gelmemesi normal.İlla gelir ama ne zaman? Burdan sana yardımcı olabilecek kimse yok.Playstore müşteri hizmetlerini arayıp ordan bilgi alman çağrı kaydı açtırman gerekir
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Son Kaptan
istanbul kıyamet vakti de Ttnet in, playstore da ttnet in,
-
romendiyojen
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Huzursuzluğum
Playstore Müşteri Temsilcisini Demin Aradım.Bana TTNET müşterisi olmadığım için yardım etmiyorlar. Gülmekten Karnıma Ağrı Girdi yeminle 
Öyle saçma şey olmaması lazım üyelik bilgilerine istinaden yardımcı olmak zorunda
2006-2016
- xHASANBEYx
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: İSTİLA
Dostum Playstoreden Aldığın ürünün Ürün kodunu Desteğe mesaj at. banada öyle olmuştu. Ürün kodunu attım sabah güncellemesinden sonra Destek otomatik olarak hesabıma yükledi.

Massaka, piyasaya soğuk rüzgar essin.
Sokaklar sussun,aynalara sordum.
Vereceğimiz tek can, olacaksa olsun.
cidden yardım etmedilermi ne kadar paraya aşık olmuşlarromendiyojen yazdı: ↑09 Haz 2017 13:40 Playstore Müşteri Temsilcisini Demin Aradım.Bana TTNET müşterisi olmadığım için yardım etmiyorlar. Gülmekten Karnıma Ağrı Girdi yeminle![]()
BOŞ
TTNET'in dijital oyun mağazası olan Playstore'dan alışveriş yapıp da TTNET müşterisi olamamak anca bu ülkede mümkündür zaten.romendiyojen yazdı: ↑09 Haz 2017 13:40 Playstore Müşteri Temsilcisini Demin Aradım.Bana TTNET müşterisi olmadığım için yardım etmiyorlar. Gülmekten Karnıma Ağrı Girdi yeminle![]()
İstiyosan vodafone/turkcell'i falan da ara sor yardımcı olabilirler diye düşünüyorum