5 Yıllık sürede

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BeLmanDo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Winter Is Coming

5 Yıllık sürede

Mesaj gönderen BeLmanDo »

Merhaba
Konuya direkt giriyorum.
Bildiginiz gibi oyunumuza 5 yıldır bir Güncelleme gelmedi gelmesinide ümit etmeyerek oyunu birakmistim 1. Yılında 2013te Ben oyuna lise zamanimda baslamistim tesadufen girdim uye oldum my net uyeligi falan vardi o zamanlar beta yeni cikmisti ilk karakterimde savasciydi ve 2. Gunde 29. Seviyeye ulasmistim ve cok eglenceli geliyordu meteora girdikten sonra bu anlattiklarimin ustunden 9 yıl dile kolay gecti. Ilk er meydani acildiginda 12 kisi giriyordu her klan ve cok asiri zevkliydi kp kastigimiz icin sevinirdik ama o zamanda bundan dedigim gibi 9 yil once StoneBull nickli biri vardi eminonu sunucusunda adam kılıc rutbeye sahipti.. 39 seviyede alman okucu itemleri dizerken yani baslarken yeni eklenti paketi haberi geldi heyecanimiza heyecan katti 2009 2010 2011 derken 2012 de sanırım arz lodos gelmisti ve son paket oldugunu Mevlut Dinc in ikv yi biraktiginda anlamistim ve benim 2012 de 2 tane full cembetlitas itemli ve 1 ful cemberlitas akliniza gelen her iteme sahip buyucum asalari yukseltilmis sekilde ve 1 de sifam vardi asalari yukseltilmis. Mevlut dincin biraktigini duyunca bu oyun bitti artik demistim kendi kendime sonrasinda zaten ofans 2 III ve supurme 1 III tilsimlaribi urettim oyunda samimi oldugum arkadaslarimda tilsim olmadigi icin beni haliyle kıskandilar ve tartisma gerginlik derken oyundan elimi ayagimi yavas yavas cektim velhasıl nisan ayında basladim tekrar 2 tilsim urettim cunku eski karakterlerimi arkadaslarima vermistim su an 1 savascimla oyunu tadinda oynuyorum eski gunler canlaniyor ve itemleri fulledikten sonra tekrar buyu acarmiyim bilmiyorum Roman yazdim gibi biraz ama neysee ...

Oyuna guncelleme gelir umarim Kader muhurleri denen bir oyuna yonelmisler ama bosa ugrasmislar Yeryuzunde dunyada bi cok online oyun var rol oyunlari coook haddinden fazla ve androidtede cok oyun var bu sektorde sobee nin yapmasi gereken ikv ye kan yapacak vitamin verecek guncellemeler getirmesidir hemde sürekli guncel tutmali kii zaten karsiliginida oyuncularimiz verecektir ..
Saygılarımla
:flag_tr:Bir düşün başların üstünde kağanlık tuğunu,
Ruh duyar orda ölürken bile Türk olduğunu...
:flag_tr: IIXxBÖRKLÜxXII

Yoğunbakım

Maddex
Kullanıcı avatarı
Thestory
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Re: 5 Yıllık sürede

Mesaj gönderen Thestory »

Merhaba
Yaklaşık 3 yıldan beri Sobee ekibini yakından gözlemleyen, hareket ve tavırlarını dikkatli bir şekilde inceleyen birisi olarak ekibin tavrında en ufak bir değişiklik bile olmadığını fark ettim. Kader mühürleri henüz yeni bir proje olmasına rağmen, İKV'ye yapılan muamelenin aynısını orada da yaptıklarını söylemek isterim. Oyuncularla birlikte çalışmanın öneminin farkındayız diyen Nerull sadece 3,4 kişiyi destek ekibine alıyor, oyunu oynayanların yaptığı tüm öneriler görmezden gelinerek tamamen "Kendi zevklerinin" istediği şekilde oyunu tasarlıyorlar. 2 aydan fazla bir süredir Kader mühürleri sayfasında bile paylaşım yapılmazken Nerull'un İKV için 2 yıldır söylediği imalı sözlerin altından ufak bir taş bile çıkmadı. Her ne kadar ekibi zorlayan şartlar olsa da bu kadar emektar oyuncuya mantıklı bir açıklama yapılması gerekir. Bu kadar ilgisizliğe rağmen developer ekibinin kafasına göre ürettiği basit akçe kodlarına bile enflasyonu bahane ederek zam yaptılar. Yahu kafanıza göre kod yazıyorsunuz bunun size ne gibi bir zararı olabilir ? :) Ben bu zam'ın oyunun son günlerine geldiği şu dönemlerde olabildiğince fazla para kazanmak amacı ile yapıldığı düşünüyorum. İKV oyuncularının Nerull'un oyalayıcı sözlerine inanmaması dileğiyle.. İyi forumlar !
WesTSooN

IWesTSooNI

IIWesTSooNII

xWesTSooNx
Kullanıcı avatarı
IFonQzrail
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ

Mesaj gönderen IFonQzrail »

Dile kolay kocaman 5 yıl. Mevlüt Dinç'siz olmuyor işte zorlamaya gerek yok !

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
istanbulunsesi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen istanbulunsesi »

IFonQzrail yazdı: 31 May 2017 14:54 Dile kolay kocaman 5 yıl. Mevlüt Dinç'siz olmuyor işte zorlamaya gerek yok !
+ 111111111111
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

BeLmanDo yazdı: 31 May 2017 10:43
Oyuna guncelleme gelir umarim Kader muhurleri denen bir oyuna yonelmisler ama bosa ugrasmislar Yeryuzunde dunyada bi cok online oyun var rol oyunlari coook haddinden fazla ve androidtede cok oyun var bu sektorde sobee nin yapmasi gereken ikv ye kan yapacak vitamin verecek guncellemeler getirmesidir hemde sürekli guncel tutmali kii zaten karsiliginida oyuncularimiz verecektir ..
Saygılarımla
Nerull Bey'in bahsettiği gemi Pasifik'te falan kayıp mı oldu acaba, bu güncelleme o yüzden mi gelmiyor?
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön