Oyun yöneticilerin hatası.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Marksmen
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak

Oyun yöneticilerin hatası.

Mesaj gönderen Marksmen »

Öncelikle herkesin ramazan ayını kutluyorum .

Bundan 6 sene önce şahsım adıma hiç bir sebep gösterilmeden yasaklandı . O zamanlar desteğe mesaj atma var mı yok mu bilmiyordum bu yüzden bir şeyde soramıyoruz mail üzerinden 1 sene sesimi çıkartamadan oturdum öylece. 08.09.2012 tarihinde derdimi anlatmak için desteğe mail attım ;

Resim

Gelen yanıtı okuduğunuzu var sayıyorum Rahatsız Edici davranış ve Uygunsuz karakter adı sebebiyle hesabım yasaklanmış. Hesabım da bir kere bile Rahatsız edici davranışta bulunmamam ayrıca karakter adımın Ultra olması sebebiyle tekrar desteğe mail attım . ( Sanırım o zaman ki yönetici arkadaşlar Fenerbahçeli :) ) 10.09.2012 ;

Resim

Durumu tekrar anlatmam isteniyor ve tekrar anlatıyorum tabi burada işi yokuşa sürme çabalarını sezmiyor değilim . Tekrar durumu açıklayarak desteğe ulaşıyorum gelen cevap ; 07.12.2012 ( evet fark ettiniz biliyorum 3 ay sonra :) ) Resim

Evet sonunda fark etmişler hatalarını ve hesabımın yasağını kaldırmışlar TEŞEKKÜRLER :) . Bir bakıyorum ki hesap bomboş eee bunun nedeni ney ne oluyoruz derken bir daha destekle iletişime geçiyorum. 09.01.2013 ( Evet evet 2013 yılına girdik mutlu yıllar :) ) ; Resim
Ne derse sevinirsiniz :) Yanlış görmediniz Telif İhlali ile itemlerim silinmiş . Hımm ama 2 resim önce öyle bir sebep yok idi buda nereden çıktı şimdi ? Sizin hatanız yüzünden neden benim emeklerim hiçe sayılıyor ? Tabi bunları demeye dahada gücüm kalmadı aylarca destekle mücadele beni yormuş ve bir kenara çekilmiştim . Taki 10 Mayıs günü oyunda karşılaştığım AhiEvran'a kadar. Durumu kısaca özetledim . 1 saat kadar konuştuk kendisi durumun karışık olduğunu üst mercilere ileteceğini söyledi . Bende başım üstüne diyerek beklemeye başladım . Ve yine yine destek yönetimi buradan tekrar teşekkür ediyoruz :) ; 23.05.2017 Resim

Evet sizlere soruyorum bir emeği çöp etmek bu kadar kolay mı ? Okuduğunuz için teşekkürler. ( Evet paint özürlüsüyüm :) )
Elwing

Re: Oyun yöneticilerin hatası.

Mesaj gönderen Elwing »

Tarafınıza cezanızın telif ihlali sebebi ile verildiği söylenmiş olduğunu görüyorum. İlgili tarihlerde verilen 999 gün süreli cezaların affı sadece kasa ve çantadaki eşyaların ve paraların silinmesi ile gerçekleştiriliyordu. Bu sebep ile yapılan işlemlerde herhangi bir hata bulunmamaktadır. Ayrıca üzerinden neredeyse 5-6 yıl geçen bir durum için, üstelik forum moderatoru arkadaşımızdan da bilgi aldığınız halde tekrar forum üzerinden konu açmanıza da anlam veremedim. İyi eğlenceler.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön