Bana öyle geliyor ki

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Mrreotai
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Bana öyle geliyor ki

Mesaj gönderen Mrreotai »

TEORI:Forum modaratörleri,yöneticiler falan artik hep aynı kişi.
Arada bir forum modaratorunun nicki degisiyor ki yeni biri geldi yonetim hala aktif bakin imaji veriyo, yoksa bu kopyala yapistirlarin farkli kisilerce yillardir yapilmasi gerçekten çok çok zor.
Acaba yapay zeka yazilimi falan da olabilir mi ki ? incelemek lazim bence ;
Eger konuda guncelleme kelimesi geciyorsa 10.satiri cevap olarak yapistir
Konuda etkinlik geciyorsa 5. Satiri yapistir gibi BIR YAPAY ZEKA YAPILMIS OLABILIR.
Yoksa nerull da mi bir BOT????,hayret verici doğrusu eğer öyleyse nerulla da online uyelerdeki gibi(ornegin google bot,yahoo bot) bir tag acilmali;
NERULL TurkTelekom BOT

En azindan insanlar BOTa karsi cevap yazma ihtiyaci hissetmezler,test etmenin tek bir yolu var her zaman yaptigimiz gibi : bota karsi sovelim de bakalim bize ne cevap verecek ha? Aaa ban yedik bot degilmis.

Kim bilir belki bani bile bi BOT atiyodur, bu dediklerimi yapmiyosa bile bi iletisim kurarsaniz tum saydiklarimi sizin emeklerlee(!!!!) verdiginiz cevaplari bot haliyle yazabilecek bir yazilim konusunda ucretsiz yardimci olabilirim,neme lazim o kadar insanin emek harcamasina belki gerek yoktur.
SAYGILARLA
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ölümden Sonra
Discord: mitwelt

Re: Bana öyle geliyor ki

Mesaj gönderen pankuscagiz »

çok farklı bir bakış açısı forum ahalisi olarak ne hallere düştük dedirten konu başlığıdır ramazan ayına damgasını vurmuştur, matrix gibi diyosun. ya şaka bir yana böyle giderse hak vereceğim hocam size
Sadece
Kutay

Ahi Evran'a selamlar

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen resp0nse »

Forumdaki en canlı konu şu an ne şey ediyorsun konuları oldukça bu oyun ölmeye mahkum maalesef

Cevaplar için ise çok mantıklı zaten kalıplar var
Güzel bir bot hazırlanarak forumda aktif edilse gönüllü arkadaşların da vakti çalınmamış olur
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Gerçekten güzel bir düşünce böyle bir bot yazılırsa hayli hızlı bir cevap sistemi olur. İnsanların zamanını almaz .

Ama geçmişte bu sistemin içinde bir süre olmuş biri olarak gayet canlı kanlı insanlar bu görevi yapıyor. Ve bu arkadaşlar da elbette kendi cumleleri ile yazmak isterler ama belli bir forum yönetmeliği var.

Diğer yandan belli bir düzen içinde kafa karışıklığı olmaması için böyle bir düzen oluşturulmuş.

Bence bu konular değil sorun asıl sorun geliştirme ekibinin henüz bu oyunu geliştirmek için yeni adımlar atıyor olması .

Yoksa nerul da iple çekiyor eminim yeni güncelleme başlığını atmayı.

Hayırlı ramazanlar.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Bot koysan bunlardan daha farklı cevap verir ehehehe.
Şuan belki ikvnin gelişmeşi için yeni adımlar atılmış olabilir kader mühürlerindende iyice eli ayağı çekmişler,tilkinin dönüp dolaşacagı yine kürkçü dükkanıdır.Destekten nihat özpay'a diye attıgım bir mesaja şu şekilde cevap gelmişti.

Resim

güzel günler yakındamı şuan tam oyun oynanacak vakitler aslında bırakan oyunculardanda dönenler olacaktır.Ama bunu iyi duyurmaları lazım birde rekabetin eski seviyeye gelmesi için sunucu birleşmesi şart.
Sobeenin iki oyunu anda idare etmesi zor kaldıki iki oyun aynı tip yola birisiyle devam edecektir ya kader mühürlerinde eksikleri giderip büyük genişleme paketleriyle reklam projeleriyle oyunu şaha kaldıracak ya da ilk dedigim şekilde tekrar ikv için çalışacaklar.
Vakit geçiyor ama ikv her geçen gün kan kaybediyor.Forum kalabalık gözüksün genel etkileşimde olmaması gereken konular var.İftarda ne yiyorsunuz diye konu açacam bende konuya mesajlarınızı beklerim :D
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

Mrreotai yazdı: 29 May 2017 04:04 TEORI:Forum modaratörleri,yöneticiler falan artik hep aynı kişi.
Arada bir forum modaratorunun nicki degisiyor ki yeni biri geldi yonetim hala aktif bakin imaji veriyo, yoksa bu kopyala yapistirlarin farkli kisilerce yillardir yapilmasi gerçekten çok çok zor.
Acaba yapay zeka yazilimi falan da olabilir mi ki ? incelemek lazim bence ;
Eger konuda guncelleme kelimesi geciyorsa 10.satiri cevap olarak yapistir
Konuda etkinlik geciyorsa 5. Satiri yapistir gibi BIR YAPAY ZEKA YAPILMIS OLABILIR.
Yoksa nerull da mi bir BOT????,hayret verici doğrusu eğer öyleyse nerulla da online uyelerdeki gibi(ornegin google bot,yahoo bot) bir tag acilmali;
NERULL TurkTelekom BOT

En azindan insanlar BOTa karsi cevap yazma ihtiyaci hissetmezler,test etmenin tek bir yolu var her zaman yaptigimiz gibi : bota karsi sovelim de bakalim bize ne cevap verecek ha? Aaa ban yedik bot degilmis.

Kim bilir belki bani bile bi BOT atiyodur, bu dediklerimi yapmiyosa bile bi iletisim kurarsaniz tum saydiklarimi sizin emeklerlee(!!!!) verdiginiz cevaplari bot haliyle yazabilecek bir yazilim konusunda ucretsiz yardimci olabilirim,neme lazim o kadar insanin emek harcamasina belki gerek yoktur.
SAYGILARLA
Oruç başına vurmuş olmalı.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön