beğendim yazdım artık benim kes sesini :mrgreen:MORDuMan yazdı:özenti & amele gençlik öpdüm gömdüm benim lafım hırkıslık etme lenmorukkelleci yazdı:megaşifa klavyenin arkasından bakıp gülme biliyorum en çok sevinen sensiz yaza burdayım öptüm gömdüm bebek :mrgreen:
Diline sahip çık!
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Diline sahip çık!
eyv krdşim ğuzel paylaşım turkçemizi koruyak :mrgreen:
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
He ya aklısın bnde öle konuşan tiplerle muhbbt etmiom=)
yok öyle mahkemeye veirrim vermeden öncede ağzını yüzü kırarım xDmorukkelleci yazdı:beğendim yazdım artık benim kes sesini :mrgreen:MORDuMan yazdı:özenti & amele gençlik öpdüm gömdüm benim lafım hırkıslık etme lenmorukkelleci yazdı:megaşifa klavyenin arkasından bakıp gülme biliyorum en çok sevinen sensiz yaza burdayım öptüm gömdüm bebek :mrgreen:

kır lan yiyosa benim elim mango toplamıyo :mrgreen:
*Myrmidon*_____-Büyücü-_____*Simyager*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Sen MiLLete Türkçe Konuş Diyosunda Senin İsminde Neden Türkçe 1 Tane BiLe Karakter Yok.İLk Önce Aynaya Bak Sonra MiLete Laf At Derim.Myrmidon yazdı:evet arkadaşlar son günlerde de gözlemlediğim olaylardan ötürü çok üzüldüm
insanlar havalı konuşmak için alfabemizi ve kurallarını hiçe sayıyor. Bunu örnekle açıklayayım;
''qeL ws ypaLım''
bu nedir arkadaşlar bir de size sorarım siz böyle insan dışı yazı yazınca havalı mı oluyorsunuz. ''g veya k yerine 'q'', ''cümle içinde l yerine L kullanılması''
bu duruma çok üzüldüğümü belirtmek istiyorum ve son olarak söylüyorum
İyi ForumLar...
[YaLNıZSavaŞÇII]
Selam,ikvoyuncusu2008 yazdı:Sen MiLLete Türkçe Konuş Diyosunda Senin İsminde Neden Türkçe 1 Tane BiLe Karakter Yok.İLk Önce Aynaya Bak Sonra MiLete Laf At Derim.Myrmidon yazdı:evet arkadaşlar son günlerde de gözlemlediğim olaylardan ötürü çok üzüldüm
insanlar havalı konuşmak için alfabemizi ve kurallarını hiçe sayıyor. Bunu örnekle açıklayayım;
''qeL ws ypaLım''
bu nedir arkadaşlar bir de size sorarım siz böyle insan dışı yazı yazınca havalı mı oluyorsunuz. ''g veya k yerine 'q'', ''cümle içinde l yerine L kullanılması''
bu duruma çok üzüldüğümü belirtmek istiyorum ve son olarak söylüyorum
İyi ForumLar...
Yanlız,bak kızma ama sende Türkçe yazım kurallarını çiğniyorsun.Küçük-BÜYÜK harf olarak Edebiyatta böyle birşey görmedim :mrgreen:
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
böyle saçma yorum görmedim :mrgreen:
olm benim çarlarım yunan mitolojisinden esinlenip açılmıştır
geLmiş bana böyLe yazı stiliyle bana suç atıyo lan yürü git rapkolik yorumuna katıldığım için fazla konuşmucam :mrgreen:
olm benim çarlarım yunan mitolojisinden esinlenip açılmıştır
geLmiş bana böyLe yazı stiliyle bana suç atıyo lan yürü git rapkolik yorumuna katıldığım için fazla konuşmucam :mrgreen:
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Kızmam Merak Etme Benimki Sadece Kendimce GüzeL ve Açık OLrak YazıLdığına İnandığın ŞekiLde Yazıyorum.Benim Kızdığım OLay Türkçe Konuş Diyen Adamın Türkçe Karakteri BiLe OLmamasıdır...Rapkoliq yazdı:Selam,
Yanlız,bak kızma ama sende Türkçe yazım kurallarını çiğniyorsun.Küçük-BÜYÜK harf olarak Edebiyatta böyle birşey görmedim :mrgreen:
[YaLNıZSavaŞÇII]
senin hayatın yanlış olm türkçe karakter olayını sadece bana suç atmak için kullanmaikvoyuncusu2008 yazdı:Kızmam Merak Etme Benimki Sadece Kendimce GüzeL ve Açık OLrak YazıLdığına İnandığın ŞekiLde Yazıyorum.Benim Kızdığım OLay Türkçe Konuş Diyen Adamın Türkçe Karakteri BiLe OLmamasıdır...Rapkoliq yazdı:Selam,
öküz alfabesinden latin alfabesine geçmenizi istiyoruz canı gönülden
anlatabildim sanırım