Eski Ramazanlar

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
IFonQzrail
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ

Eski Ramazanlar

Mesaj gönderen IFonQzrail »

Ramazan ayı geldi çattı hatırlayanlar vardır ramazan paketi tatil paketi vb. gibi paketler ücretsiz verilirdi. İlgisizlik devam ediyor.14 şubat'ta ganimet torbalarının hediye kurdelesine döndüğünü biliriz biz. İlgi 0 , çekicilik 0 , gelişme 0 teşekkürler sobee yönetimi.

Not: Kesin kaldırılır zaten banko.

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Re: Eski Ramazanlar

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Boşver be hocam. Ne yapalım, sağlık olsun.
Çoğu oyuncu oyunun kapanacağını düşünüyor ama ben bomba gibi geri geleceğini, yeni oyuncu çekecek düzeyde bir yankı uyandıracağını düşünüyorum. Allah niyetinizi kabul etsin, hayırlı ramazanlar.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

İlginin düşmesi için çalışılan bir oyunda bunların olmaması gayet doğal.. Nedendir bilinmez oyuna artık herkesin ilgisiz kalmasını isteyen bir yönetim anlayışı mevcut.
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

+1 katılıyorum
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Lebellion
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Lebellion »

SalurBeyi yazdı: 27 May 2017 18:08 Boşver be hocam. Ne yapalım, sağlık olsun.
Çoğu oyuncu oyunun kapanacağını düşünüyor ama ben bomba gibi geri geleceğini, yeni oyuncu çekecek düzeyde bir yankı uyandıracağını düşünüyorum. Allah niyetinizi kabul etsin, hayırlı ramazanlar.
Valla ne diyim bende aynı şekilde oyunun çok daha güzel, adil zevkli olduğu günleri özlüyorum ve o günlere geri dönüleceğini düşünüyorum. İnşallah düşündüğümüz gibi olur. Hayırlı ramazanlar. (yönetici kardeşlerimiz en azından bayram süreci için bir etkinlik veya paket düzenlerse seviniriz.)
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Adamların şuan ne yaptıgına dair fikrimiz yok zannedersin 51.bölgede çalışıyolar.Mühürcüler isyanda haybanda diye bizim gözümüz gemide.olmadı bee.. şu oyun bu haldeyse ve yerine onu dolduracak bir şey konulamadıysa bu net bir şekilde başarısızılıktır sobeeyi istifa davet ediyorum bırakın elinizdeki klavyeleri.
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

Sobee ne zaman bir şirketin himayesinde olursa sıkıntı yaşıyor.Mynet döneminde izin vermiyorlar güncellemelere dediler anlaşma fes edildi oyunda patlama yaşandı
o dönemden sonra tt diye bi lanet geldi şimdi.Şu anda da aynı Mynet dönemindeki tutum var üzerlerinde.Yayıncı firma izin vermiyor vs vs ders alınmamış dev firma diye kendilerini tt ye teslim etmiş ttnin ise çok da umrumda ikv :) biz bu hikayeyi daha önce de yaşadık...
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi

“Genel Etkileşim” sayfasına dön