Ramazan ayı geldi çattı hatırlayanlar vardır ramazan paketi tatil paketi vb. gibi paketler ücretsiz verilirdi. İlgisizlik devam ediyor.14 şubat'ta ganimet torbalarının hediye kurdelesine döndüğünü biliriz biz. İlgi 0 , çekicilik 0 , gelişme 0 teşekkürler sobee yönetimi.
Not: Kesin kaldırılır zaten banko.
Eski Ramazanlar
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Re: Eski Ramazanlar
Boşver be hocam. Ne yapalım, sağlık olsun.
Çoğu oyuncu oyunun kapanacağını düşünüyor ama ben bomba gibi geri geleceğini, yeni oyuncu çekecek düzeyde bir yankı uyandıracağını düşünüyorum. Allah niyetinizi kabul etsin, hayırlı ramazanlar.
Çoğu oyuncu oyunun kapanacağını düşünüyor ama ben bomba gibi geri geleceğini, yeni oyuncu çekecek düzeyde bir yankı uyandıracağını düşünüyorum. Allah niyetinizi kabul etsin, hayırlı ramazanlar.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
İlginin düşmesi için çalışılan bir oyunda bunların olmaması gayet doğal.. Nedendir bilinmez oyuna artık herkesin ilgisiz kalmasını isteyen bir yönetim anlayışı mevcut.
Valla ne diyim bende aynı şekilde oyunun çok daha güzel, adil zevkli olduğu günleri özlüyorum ve o günlere geri dönüleceğini düşünüyorum. İnşallah düşündüğümüz gibi olur. Hayırlı ramazanlar. (yönetici kardeşlerimiz en azından bayram süreci için bir etkinlik veya paket düzenlerse seviniriz.)
Adamların şuan ne yaptıgına dair fikrimiz yok zannedersin 51.bölgede çalışıyolar.Mühürcüler isyanda haybanda diye bizim gözümüz gemide.olmadı bee.. şu oyun bu haldeyse ve yerine onu dolduracak bir şey konulamadıysa bu net bir şekilde başarısızılıktır sobeeyi istifa davet ediyorum bırakın elinizdeki klavyeleri.
Sobee ne zaman bir şirketin himayesinde olursa sıkıntı yaşıyor.Mynet döneminde izin vermiyorlar güncellemelere dediler anlaşma fes edildi oyunda patlama yaşandı
o dönemden sonra tt diye bi lanet geldi şimdi.Şu anda da aynı Mynet dönemindeki tutum var üzerlerinde.Yayıncı firma izin vermiyor vs vs ders alınmamış dev firma diye kendilerini tt ye teslim etmiş ttnin ise çok da umrumda ikv
biz bu hikayeyi daha önce de yaşadık...
o dönemden sonra tt diye bi lanet geldi şimdi.Şu anda da aynı Mynet dönemindeki tutum var üzerlerinde.Yayıncı firma izin vermiyor vs vs ders alınmamış dev firma diye kendilerini tt ye teslim etmiş ttnin ise çok da umrumda ikv
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi