Bende sancaktan eminönüne geçtim , şuan 2 aydır felan eminönündeyim galiba. Bu 2 ayda öğrendiğim izlenimlerim eminönü sunucusunun hırsızlar sunucusu olduğu , seviye yok , arkadaşlık yok , düzen yok , kim kime dum duma bi sunucu. Kenana bile M1 M23 büyü arayanların sunucusu

olay şöyle aksetti , mısır çarşısına geldim afilli bi şifa kardeş kenana gelcen mi dedi , hadi dedim gideyim hem bana eğlence olur hem yardım etmiş oluruz. Adama tamam gelirim dedim , ne dese beğenirsiniz M1 M23 var mı dedi , var biladerde kenana bile M1 M23 adam mı arıyosunuz dedim , tabi dedi nası kesecez dedi sen hele yansıtta göreyim dedi

neyse yansıttım aldı gruba şak girdik içeri , ulan bakıyom çarlara herkes full çar afilli şekilli

yaa durun bi dedim kimin kenandan alacağı var dedim eksiksiz herkes benim yok , benim yok yazdı. Herkes başladı yansıtmaya yüzükler , kolyeler gırla gidiyo , gaza geldi millet M1 ler Y2 ler M23 ler BB3 ler peşi peşine yansıtılıyo. Eeee dedim biladerler biz ne diye girdik buraya millet koptu tabi

çıktık sığınaktan. Yani demem o ki eminönüne gelecekseniz çarı dizip gelin , yoksa bölge mölge unutun almaz kimse. Herkes full zaten eminönünde. İlerleyen günlerde sancak sunucusuna geri döneceğim.