Meran Sunucusu 2

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
romendiyojen
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Huzursuzluğum

Meran Sunucusu 2

Mesaj gönderen romendiyojen »

Selamlar Kolay Gelsin.
Öncelikle Bir çok konuda size meran sunucusunun slotları hakkında mesaj yazdım.Ama Şöyle Birşeyi Unutuyorsunuz Bakın bir ay önce eminönü sunucusundaydım slotlar rahat kesilebiliyor buna grub bolgeleri ve büyük hol dahildir.Gel Gör ki meran sunucusunda durumlar farklı nerden baksanız bugüne kadar 10'dan fazla mesaj yazdım (iletişim/destek formuna) Lakin verilen cevap hiç hazmedilir gibi değil.
Verilen Cevap;

Yanıt :
Merhaba,

Bu sorun daha önce Geliştirici Ekibe iletilmiş olup, bu hususta çalışmalar devam etmektedir. Önümüzdeki geliştirme süreçlerinde bu sorun giderilerek, sizlere kalıcı bir çözüm sunulması planlanmaktadır.

Anlayışınız için teşekkür eder, iyi eğlenceler dileriz.

Yani Anlayamadığım şey şu sadece bir sabahki güncellemede slotlar normal hıza dönsün çok şey istemiyorum.Lütfen Anlayın Beni,Eminönü sunucusundaki player fazla olduğundanmıdır.Slotlar Yavaş Lütfen Buna Bir çare bulun destan yazdım buraya resmen umarım faydasını görürüz.
Dipnot:Klişe cevaplardan sıkıldım.Madem Güncelleme Yok Slotları Yavaşlatın Meran sunucusu için
Dipnot 2:1 kaç ay once eminönü sunucusunda slotlar hızlandı bir kaç arkadaş desteğe mesaj attı ve sorun düzeldi yani meran sunucusunun ne eksiği var, kıymetli game masterlarımız sorunumuza bir çare bulursunuz umarım.Tüm meranın adı adına konuşuyorum.Yapacağınız sadece bir sabah güncelleme ve slotlar yavaşlar umarım umudum tükenmez.
Saygılarımla
asgsdga
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Meran Sunucusu 2

Mesaj gönderen asgsdga »

sonuna kadar katılıyorum çift maratonla yakalıyorlar e.ödeki itiraza nasıl cevap verildiyse aynı cevaptan istiyoruz(icraat yani).
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Madem böyle bir güncelleme yapılıyor, yapılmışken tüm sunuculara yapılsın. Katılıyorum.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

Eminönü sunucusunda oynuyorum.Meran ve diğer oyuncu sayısı az sunucuları bilmem,girip de hiç bakmam da.Fakat her hafta bir gün,biri çıkıp bu hususta şikayetçi oluyorsa gereği kesinlikle yapılmalı.
Resim
romendiyojen
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Bugün kenan için grub bölgesi kuruldu.Tamı tamına 72 defa öldüm ve sonunda pes ettim nedeni ise slotların jet gibi olması.İsyanımı dile getiremiyorum.Yönetici Arkadaşlar Lütfen Bu konu altına bir cevap yazın artık.... :rage: :rage:
Resim
romendiyojen
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

2 gündür konuya bekleniyorsunuz @AFRASiYAB @Elwing @ABERTHOL
Kullanıcı avatarı
AFRASiYAB
Sui Generis
Sui Generis

Mesaj gönderen AFRASiYAB »

Selam romendiyojen;

Bahsettiğiniz sorun çok uzun süredir hem bizim hem de bizatihi geliştirici ekibin bilgisi dahilindedir ve mütemadiyen bu hususta testlerimiz devam etmektedir. Soruna sizin belirttiğiniz gibi geçici veya sadece bir sunucu bazında çözümler bulmak yerine kalıcı, tüm sunucularımıza etki edecek bir çözüm bulmak için uğraşmaktayız. Bu süreçteki mağduriyetinizi anlıyoruz, fakat geliştirici ekip tarafından kalıcı bir çözüm sunulana kadar yapabileceğimiz bir şey olmadığını da bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön