Hali hazırda oyunun hakları..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: Hali hazırda oyunun hakları..

Mesaj gönderen TOLGARDA »

YemeLik yazdı: 29 Nis 2017 17:12 Gerçekleri konuşmanın vakti geldi artık sobee kader mühürlerine başladı,I can football bitti,I can football 2 başlamadan bitti.İstanbul kıyamet vaktinin bir kaç kalabalık sunucusu olmasa oda bitmişti.5 yıldır güncellemedikleri oyuna yüzleri tutmayıp eğer zam yapıyolarsa bir şeyler yanlış gidiyor demektir zaten.Kader mühürleride ölü proje oldu(Tıpkı I can football 2 ve 1 man 1 team gibi) büyük kitlelere hitap etme olasılıgını çok düşük görüyorum.Şimdi ikvdede eski havayı yakalamak istiyorlarsa 4 dev güncelleme birden atmaları lazım dedikleri doğru ikv kısıtlı bence tılsım sistemi,grup bölgeleri,dükkanda bazı değişiklikler yapmadıkları sürece oyunun ileriye gitmesi zor.Gelirde güncelleme neyi değiştirecekki,çemberlitaş kıyafetlerininde çöp olması lazım herkesde aynı item olmaması lazım yıllarca bunu söylüyoruz bunun içinde hepsinin çöp olması lazım bu sefer nasıl bir sistem olacak oda bir sorun.Oyunu oynayan liseliler karşı çıkabilir net durum bu kardeşim.Biz halen sizin çemberlitaştan full olmanızı bekliyecez.Zaten kıyafetler çöp olmasın diye bir şey getirmiyolarsa bu oyun net bitmiştir.Oyunun gelişmesi isteniyorsa dediğim üç ana yerde değişiklik şart.Yoksa getirdikleri şeylerde sadece günü geçiştirmek için olacak.Bilmiyorum kafam bulanık dükkan sistemi belkide bazı şeylerin sinyalini veriyordu bilemedim.Dükkan sistemi zaten çok önceden planlanmıştı uyguladılar ki bencede manyak bir başarı yakaladılar fakat devamı gelmedi.Alınan plus paketlerle yeraltını getirdiler.Dükkan geldikden sonraki getirdikleri şey ortada ne kadar kayıp düşünün.
Bir sefere mahsus olmak üzere Çemberlitaş eşyaları dengi olan ya da hiç olmayan özel bir eşya ile takas edilebilir. Bu oyuncuların hepsine de birer tane silah yükseltme verilir. Tıpkı betadan çıkıldığında eski üyelerin hepsine bir ay plus verilmesi gibi.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Re: Hali hazırda oyunun hakları..

Mesaj gönderen Retaliation »

asgsdga yazdı: 29 Nis 2017 11:16 anlayan birisi bunu türkçeye çevirebilir mi beyler ben kitlendim şuan
Oyun kapansa da ikinci bir İKV girişiminin olacağından bahsediyor arkadaş.Ayrıca oyunu buralara kadar taşıyan kişilerin biz oyuncular olduğunu söylüyor. :)
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön